Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Ať si mně má někdo za úchyla, ale jednoduchým poměrem vtipné a nevtipné scénky musím dát zkrátka vysoké hodnocení. Hošani jsou magoři o tom žádná. Je zázrak že jim chybí jen zuby, případně že na sobě na trvalo mají jen jizvy. Každej jinej by byl mrtvej už nejméně třikrát. Kucí jsou taky slušný prasata a je škoda, že nerozlišují mezi tím co už je za čarou a co není. Přetočíte-li si však na DVD všechny ty klystýry, prdící scénky atd... zůstane pár geniálních nápadů a kupa srandy. Osobně jsem se strašně nasmál u rodeo houpačky, větrného tunelu s kobrou a snad nejvíc u teroristů jedoucích taxíkem odpálit letadlo (tam jsem dokonce odpustil i ty ,,vousy'' :-). Obdivuji jejich rodiče. Každá jiná máma by jim lyžování doma asi zatrhla... Čtyřii gumové projektily. * * * * ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No, u prvniho dilu sem psal, ze mi bylo k bliti, ale to co predvadi tady, to je jeste vic nechutny. Ze tady casto blejou, ok hnus, ale precejen se to da, ale nalejt si do prdele pivo a pak to vypit, snist konsky hovno nebo vyhonit kone a pak to vypit to uz je proste moc a malem sem se fakt poblil. Ale jinak je to klasicka spousta scenek slepena do jednoho filmu, aby dosahla delky 90 minut. Vetsina "hercu" je tady fakt dost na sracky, takze neni nouze o krev a ruzny modriny, ale celkove musim rict, ze az na tech par ultra nechutnosti jsem se zase dobre bavil. ()

Reklama

johnny2005 

všechny recenze uživatele

Totální bomba! Jednička mě před čtyřmi lety velmi mile překvapila a byla důvodem, proč jsem si sehnal kompletní Jackass MTV seriál. Number Two je další nadupané dobrodružství této sebedestruktivní bandy a závěrečná "muzikálová" scéna mě doslova srazila ze židle. Vážně bomba! Druhému filmu, který vznikl až několik let poté, co Jackass v TV skončili, bych pak jen doporučil méně nechutných scének, kterých oproti původnímu snímku rapidně přibylo. ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

(môj všeobecný názor na jackass; dvojku som videla ako prvú) Jasné, celý Jackass je o vyvádzaní blbín, ktoré by sa bežnému smrtelníkovi ani nesnívali. Ale aj na také blbiny, musí mať človek odvahu. (*If you're gonna be dumb you gotta be tough*) A úprimne, nemyslím si, že tí, čo tomu dali odpad by na niečo také mali gule (žeby závisť ;) A čo, niekoho stimuluje intelektuálna kniha, niekoho zasa hudba atď a niekoho poriadna dávka adrenalínu. Je to každého osobná preferencia, a odsudzovať to, je ako nerešpektovať niekoho napr. obľúbené filmové/hudobné/knižné žánre atď. Jackassáci sú síce šialení, no nie sú iba nejaké vymleté hlavy (ako niektorí na YT sú, čo stvárajú podobné kúsky). Myslím, že aj preto sa mi to páči. ()

silent cut 

všechny recenze uživatele

viděl jsem...smál jsem se... některé scény jsem si zopakoval... ano jsou to debilové...ano já bych to neudělal... ale podívám se a jsem na to hrdý!!! Filmový zážitek ZERO / Celkový efekt 5IVE!!! ... moment... Ta muzikálová scéna je vlastně to nejlepší co jsem viděl od TEAM AMERICA...jestli se to počítá ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Scéna, kde Knoxville šňupe wasabi, byla natočena v den jeho narozenin. (toomm)
  • V titulcích na konci filmu Bam Margera řekne: ,,Bože, nedopusť, aby se točila trojka." O čtyři roky později běží na plátnech kin třetí pokračování s názvem Jackass 3D. (zawa)
  • Všechny scény s Vincentem Margerou byly vystřiženy kvůli jeho sexuálně motivovanému útoku měsíc před premiérou filmu. (toomm)

Reklama

Reklama