Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo by chtěl trávit život sám bez někoho, kdo by ho měl rád? Nikdo. I Gilbert Noble, pracovník v útulku v městečku Shelbyvill, čeká, až se najde ta pravá. A zdá se, že čekání se mu vyplatilo. Do Shelbyvillu se totiž přistěhovala půvabná mladá kadeřnice Joe Wingfieldová a Gilbert se do ni okamžitě zamiloval. Joeina matka ale tomuto vztahu příliš nepřeje. A nepřeje mu ani osud. Městečkem se přežene zpráva, že oba zamilovaní jsou sourozenci. Joe uteče pryč, po uši zaláskovaný Gilbert věří, že vše se nakonec vysvětlí. Začíná bláznivá, potřeštěná honička plná černého a hrubozrnného humoru, která rozhodně nemusí skončit vítězstvím lásky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

castor 

všechny recenze uživatele

Sice jsem z filmu viděl delší půlku, bezesporu jsem však o nic nepřišel, ale ať se na mě nikdo nezlobí, jedna nebo dvě úsměvná situace film (komedii) nedělá.. A necharismatický Chris Klein je herec asi jako Jakub Smolík zpěvák!! A jak vidím hodnocení ostatních, tak jsem asi viděl tu slabší půlku - ale o tu druhou skutečně nestojím! Navíc nechápu hereckou účast Sally Field. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Řekni, že se u téhle komedie jednou zasměju. A skutečně. Hned na začátku jsem se zasmál Kleinovi a jeho nepovedené paruce. Dál už se žádný vtip nevyskytoval. Čekal jsem třeskutou komedii s adekvátním hereckým obsazením. Jenže scénář dohromady obsahoval poskrovnu gagů a to je na komedii málo. Nijak zvláště to nespasil ani děj. Postupně to už bylo natahované a vyšla z toho pořádná kravina. J.B. Rogers opět prokázal, že by komedie točit neměl. Zkrátka je neumí. Klady: námět měl potenciál, Heather Graham Zápory: téměř žádný kloudný gag, herci zhusta přehrávali, křečovitá režie, slabý děj, v paměti dlouho film nezůstane, podprůměrné vyznění. Mé hodnocení: 40% ()

Reklama

sahe odpad!

všechny recenze uživatele

Blbost... hodně velká... ještěže jsem to měla jen jako kulisu a nedívala se na to pořádně... Co mi "pobavilo" bylo to, že jeho "pravá" matka je ta, nad kterou se v pubertě ***** (viz film)... Prostě to mluví za vše, co to bylo za film... USA blbost pro blbý. A divný je, že ten samý režisér dělal Prcičky 2, který byly z tý série nejlepší... divný.... ()

-soch- 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol ozajstná hovadina. Súhlasím s andersonom. Zaujala ma jeho poznámka k dabingu SUZANNE SOMMERS. V českom dabingu ju FRIEDRICHOVÁ dabuje naozaj dobre, v tomto filme ju do slovenčiny nadabovala ale OĽGA BELEŠOVÁ a ak si dobre pamätám, tak to až tak dobré nebolo. Vysielala to Televízia JOJ. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Chvílemi celkem milé, místy zábavné, celkově ale spíše podprůměrné dílko se stále mladou Heather Grahamovou. Z mužských postav stojí za zmínku snad jen Orlando Jones a Richard Jenkins, ostatní jsou jen ploší a nevýrazní panáci. Nebýt některých trapných fekálních vtipů, mohlo být hodnocení i o něco lepší, ale tvůrci se místy snažili až příliš okatě "jít s dobou". ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Město Beaver opravdu existuje. Leží 20 mil jižně od Tillamook v Oregonu, a 20 mil východně od Tichého oceánu. Nicméně, tento film se točil na místě, které se mu ani vzdáleně nepodobalo. (c.tucker)

Reklama

Reklama