Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sú zelené a dostali sa do kontaktu s rádioaktívnym odpadom, ale je s nimi sranda, ako s máloktorými živočíchmi. O kom je reč? No predsa o Ninja Korytnačkách. Máloktorý animák Vás sprevádzal detstvom, ako tento. Už prvé zábery z teaseru hovoria, že pôjde naozaj o veľký projekt, ktorý má pod palcom trikový mág Kevin Munroe. Film je vyrábaný CGI technológiou, ktorá zaručuje naozajstnú kvalitu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (369)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Želváci Ninjové!! Po Batmanovi a Spider-Manovi další jasná modla mého dětství. A už bylo pořádně na čase je trochu oprášit.... Želvy ve 3D vypadají super, hrané filmy stály úplně za hovno, klasickým animákům bohužel odzvonilo, ale současná animace jim sedne dokonale. Ať už se želvy prohání na skateu, skákají ze střechy na střechu, nebo dělají co jim jde nejlépe - bojují, vypadá to prostě tak jak má. Tenhle film ale není bezchybný, bohužel se moc nepovedla zápletka a je to trošku slátanina, s tím že zde není ani jeden v komiksovém významu pořádný záporák. Hlavní ale je, že jsou Leonardo a spol. zpátky v akci, osobně mě tenhle film potěšil víc než jakýkoli 3D megahit poslední doby a hodně moc doufám v pokračování, nebo aspoň kvalitní navazující seriál. No a myslím, že by se to s tržbama kolem sta milionů dolarů docela mohlo povést. Prosim prosim:) Ninjas! Four turtles. Four brothers. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Dobrá zpráva (pro někoho) je, že želváci jsou zpět. Ta špatná pak, že se zůstali tak na půli cesty k vrcholu. Příběh neexistuje, neutáhl by ani stopáž běžné epizody původního seriálu, natož pak celovečerní snímek. Celé to působí jako prolog k televiznímu seriálu spíše než jako regulérní samostatný film. Škoda je, že ústřední prim hrají Rafaelo s Leonardem a Donatello s Michalengelem jsou výrazně upozaděni. Na jednu stranu jde o pokus o restart želv, ale zároveň je to cílené na "znalce". Střídá to vážné chvilky s dětinskými. Přes všechny zápory to i díky krátké stopáži rychle uteče a rozhodně zabaví. Snad se tvůrci pro případný druhý díl poučí, pak by mohlo jít o solidní akční poprcorn a nikoli o intro k počítačové hře. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Celkom slušný 3D animák. Nie je to dokonalé, ale mňa ako fanušika korytnačiek to potešilo a aj bavilo. Príbeh je celkom zaujímavý, aj keď absencia Shredera trošku zamrzí. Každopadne chápem a oceňujem smer, akým sa tvorcovia vybrali. Postavy, akcia, animacia, či hudba, všetko tu celkom dobre funguje, pekne to odsýpa, plynie ako voda, furt sa tam niečo deje a moc sa nedá nudiť. Kto má rád korytnačky určite si na svoje príde. Obľúbený soundtrack: End Credits. 80% - 4* ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

ne, už prostě nejsem malej kluk, aby mě uspokojily rádoby vtipnodrsný hlášky a primitivní scénář. a jakoo, absenci trhače, kranga, roxtýdyho a bíbopa a všeho toho retropotěšení z mých mladých let na úkor nějakých pseudopříšer a oživlých soch, to tvůrcům prostě neprominu... a odkdy sekla ejpril se zprávama na kanálu 6? no... potěšilo jen pár scén, zejména souboj rafa a lea na střeše v sympatickém nulo-jedničkovém dešti. z velké nostalgie zavírám obě oči, převazuji je čtyřmi barevnými páskami a dávám za tuhle usínačku smírných 50% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jó, želvy ninja, to bylo v dětství moje, tak sem se docela těšil, ale nakonec musim říct že je to spíš průměr. Což o to animace pěkná, hlášky slušný, akce dobrá, ale film děsně ruší nesmyslný spory mezi želvama, naprostá absence pořádnýho zluducha, zlatej Trhač a trocha setkání se skutečným světem. V seriálu to propojovala April, jenže tady je skoro jak jedna z želv a celkovej příběh je takovej mdlej a nepomůže tomu ani začátek ala Pán prstenů a celkem dobrá hudba. Snad bude další díl s trhačem už o poznání lepší. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Ačkoliv se film z převážné části odehrává v New Yorku, za jediný prokazatelně společný bod se skutečným New Yorkem lze označit Brooklynský most. Zbytek města je smyšlený. (Džejkop)
  • V roce 2003 dostali zelenáči znovu šanci, když je jako producent dostalo do ruky Mirage Studios, tedy vydavatel první komiksové série z roku 1984. (Rodriguez)
  • Prvý celovečerný animovaný film o ninja korytnačkách. (riso677)

Související novinky

Die Teenage Mutant Ninja Smith

Die Teenage Mutant Ninja Smith

19.01.2007

Dovolím si navázat na svou vůbec první novinku a doplnit informace z ní. Opětovně půjde o nějakou tu drobnou informaci o novém projektu Tarantina a Rodrigueze s názvem Grind House a o Kevina Smithe,… (více)

Reklama

Reklama