Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sú zelené a dostali sa do kontaktu s rádioaktívnym odpadom, ale je s nimi sranda, ako s máloktorými živočíchmi. O kom je reč? No predsa o Ninja Korytnačkách. Máloktorý animák Vás sprevádzal detstvom, ako tento. Už prvé zábery z teaseru hovoria, že pôjde naozaj o veľký projekt, ktorý má pod palcom trikový mág Kevin Munroe. Film je vyrábaný CGI technológiou, ktorá zaručuje naozajstnú kvalitu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (369)

HAL 

všechny recenze uživatele

Pohoda, s klidem na úrovní druhé Kung Fu Pandy. Želváci se nestydí za svůj teenage původ a dokáží si ze všeho permanentně utahovat, ale stejně tak nezapomínají na to že už jsou dospělejší... a že by jejich film tedy měl fungovat i pro starší 12ti let. A to on bez problémů splňuje. S tak akorát délkou aby se jako lehká jednohubka film nestal nesnesitelným, a s dost zábavně natočenou akcí a "rozhádaně parťáckým" špačkováním aby během toho ani na chvíli nenudil. 7/10 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Želvy Ninja mě v mládí dost zasáhly, ale jenom na určitou dobu, pak jsem na ně tak trošku zanevřel, a později zase trošičku rozpomněl no a pak se mé želvoninžovské mládí uzavřelo uplně a já občas v zájmu debaty zavzpomínal jak se vlastně ty čtyři želvy z kanálu jmenovali. A ejhle, Američani si natočili další kus do paškálu a kdybych to měl zhodnotit, tak bych dneska řekl, že průměr je to rozhodně zasloužený a na zdejším hodnocení evidentní. Jediné co mi na celém filimu vadilo, a to docela dost, je zásadní a nevyzpitatelná animace, bez které se tento film neobejde, ale těžko jsem si na ní musel zvykat. Je jiná, snaží se být zajímavá, je správná ninžovská, ale stále je to jenom animace, která rozhodně nepatří mezi nejlepší, ale zase také ne mezi nejhorší. Myslím si, že být malý kluk, tak se bavím, dneska už přecijenom na takovéto filmy jen tak nenarazím tak často. Nostalgie mi ale nedá neříct, že originální želvy ninžové, a možná ještě ty hrané jsou pro mě jako pro kluka něco, na co se prostě nezapomíná. Tohle je kus filmového umění, které dle mého uvážení vůbec vzniknout nemuselo a přišlo mi to všecko tak trošku na nic, jako plno takovýchto filmů. ()

Reklama

Němi 

všechny recenze uživatele

Želvy se vrátily. A velmi příjemně. Temnější kabát a počítačová animace Želvákům velmi sluší. Přesto, že výraz "nízkorozpočtový animák" zní skoro hororově, je provedení opravdu dobré. Karikaturování lidí alá Úžasňákovi je asi ta nejlepší cesta, jakou se Munroe mohl vydat a zelenáči v ní vypadají lépe než kdykoliv předtím. Co pokulhává je příběh, který prostě bez Trhače nemá to potřebné grády. Charizmatický hlas a postava Patricka Stewarta sice táhne co se dá, ale jeho monstra jsou až moc kýčovitá. Trošku mě mrzelo upozadění Michalangela a Donatela, bratrský konflikt (a hlavně jejich souboj!) Rafaela a Leonarda ale dost vynahrazuje. Děj sice s námahou udrží pozornost, co ale bere dech je provedení soubojů. Mezi současnými CGI animáky jsou Želvy vyjímečné svou potemnělou atmosférou. A tak by to mělo být. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Celkom slušný 3D animák. Nie je to dokonalé, ale mňa ako fanušika korytnačiek to potešilo a aj bavilo. Príbeh je celkom zaujímavý, aj keď absencia Shredera trošku zamrzí. Každopadne chápem a oceňujem smer, akým sa tvorcovia vybrali. Postavy, akcia, animacia, či hudba, všetko tu celkom dobre funguje, pekne to odsýpa, plynie ako voda, furt sa tam niečo deje a moc sa nedá nudiť. Kto má rád korytnačky určite si na svoje príde. Obľúbený soundtrack: End Credits. 80% - 4* ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Želvy Ninja boli jednoducho kultom. Ako dieťa som hltala jeden seriál za druhým. No ani nove animácke technológie nedokázali vytvoriť slušnú atmosféru. Scenár totiž zdevalvoval všetko a akosi som nepochopila nezmyselné a silené konflikty medzi Ninjakmi. Celý čas som hľadala myšlienku či príbeh, ktorý sa ani ku koncu filmu nedostavil. Proste frustrácia hodná jednej *!!!! ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Japonský herec Mako byl oficiálně oznámen jako dabér Třísky den předtím, než náhle zemřel. V tu dobu byl dabing již kompletně dokončen. Film byl následně věnován Makově památce. (Raztubyl)
  • V roce 2003 dostali zelenáči znovu šanci, když je jako producent dostalo do ruky Mirage Studios, tedy vydavatel první komiksové série z roku 1984. (Rodriguez)
  • Zatímco Leonardo, Raphael a Donatello mají hnědé oči, Michelangelo má oči modré. Je to proto, že si režisér přál, aby Michelangelo vypadal mladší a nevinnější než ostatní. (Džejkop)

Související novinky

Die Teenage Mutant Ninja Smith

Die Teenage Mutant Ninja Smith

19.01.2007

Dovolím si navázat na svou vůbec první novinku a doplnit informace z ní. Opětovně půjde o nějakou tu drobnou informaci o novém projektu Tarantina a Rodrigueze s názvem Grind House a o Kevina Smithe,… (více)

Reklama

Reklama