Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sú zelené a dostali sa do kontaktu s rádioaktívnym odpadom, ale je s nimi sranda, ako s máloktorými živočíchmi. O kom je reč? No predsa o Ninja Korytnačkách. Máloktorý animák Vás sprevádzal detstvom, ako tento. Už prvé zábery z teaseru hovoria, že pôjde naozaj o veľký projekt, ktorý má pod palcom trikový mág Kevin Munroe. Film je vyrábaný CGI technológiou, ktorá zaručuje naozajstnú kvalitu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (369)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

V podstatě nonstop akční jízda ve slušivém 3D kabátku. Prostředí jsou famózní, animace Želváků a Třísky prvotřídní, animace ostatních postav poněkud pokulhává, ale celkem to nevadí. Příběh je hloupoučký, ale s tím se počítá a v podstatě o něj ani tolik nejde. Celé je to taková jednohubka nabízející spousty zábavy a jeden megavýtlem nakonec. Nečekal jsem mnoho a jsem spokojen. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

No tento seriál som mal rád ako dieta a filmy sa mi tiež páčili aspon prvé dva, ale od toho som nič nečakal. A dobre som urobil, pretože by som bol sklamaný. Takto aspon môžem v kľkude napísať nebolo to bohviečo. Záverečná dvadsať minutovka bola dobrá, ale zvyšná hodina ma nejako nezaujala. Radšej by som uvítal další film. A absencie Shredera mi chýbaa. Nemuseli nadväzovať na samotné film, ale čo už všetko prehrmí... ()

Reklama

kinej 

všechny recenze uživatele

Vlastně se asi dá říci, že film dopadl dobře. Charekter tohoto komiksu totiž jakékoliv filmové ztvárnění k tomu, aby bylo pojato hlavně jako zábava pro děti. A tak snad nějakou lepší zábavu ani nelze očekávat. Nicméně digitální animace mi přišla ve srovnání s jinými filmy slabá. Horší ja teké namluvení postav, zejména želvy pornášejí své dialogy jakoby bez prožitku. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Poměrně vydařený návrat želvích hrdinů na scénu. Já osobně bych uvítal lepší děj, ale jinak zpracování bylo dobré a o akci nebyla nouze. Na tento animák jsem se kouknul spíš z nostalgie a určitě toho nelituji. Je to prostě v pohodě film pro milovníky a fanoušky Leonarda, Rafaela, Michelangela a Donatela. 60% ()

Pejpr 

všechny recenze uživatele

Snad nejdokonalejší animace, co jsem měl čest zhlédnout. Bohužel formality nejsou všechno. Děj totiž nemá vůbec záporáka, želvy bojují (psychologicky) mezi sebou, což si nejsem jistý, zda pobere dětské publikum, pro které je film především (aspoň doufám) určen. Když pominu všechny dějové nelogičnosti a mezery (někdy přímo megamezery), tak jsou Želvy Ninja dobré..dobré, ale nic víc. Jednu hvězdu přidávám za to, že už nejsem dítě. Jo a málem bych zapomněl na opravdu příšerný dabing, který úplně zazdil postavu Caseyho, z drsňáka se díky dabingu stal Brendan z 90210. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Zatímco Leonardo, Raphael a Donatello mají hnědé oči, Michelangelo má oči modré. Je to proto, že si režisér přál, aby Michelangelo vypadal mladší a nevinnější než ostatní. (Džejkop)
  • Vo filme sa objaví 13 príšer, ich pôvod je možné vystopovať v rôznych mýtoch. Hneď prvé monštrum, ktoré sa vo filme objaví, má svoj predobraz v Yettim, ďalší v Kyklopovi a iný napríklad v diablovi z Jersey. (riso677)
  • V roce 2003 dostali zelenáči znovu šanci, když je jako producent dostalo do ruky Mirage Studios, tedy vydavatel první komiksové série z roku 1984. (Rodriguez)

Související novinky

Die Teenage Mutant Ninja Smith

Die Teenage Mutant Ninja Smith

19.01.2007

Dovolím si navázat na svou vůbec první novinku a doplnit informace z ní. Opětovně půjde o nějakou tu drobnou informaci o novém projektu Tarantina a Rodrigueze s názvem Grind House a o Kevina Smithe,… (více)

Reklama

Reklama