Reklama

Reklama

Miseuteo robin ggosigi

  • Jižní Korea Mr.로빈 꼬시기 (více)

Obsahy(1)

Min-jun věří v pravou lásku a vždy se plně věnuje svému partnerovi, což má však pokaždé za následek bolestný rozchod. Tentokrát jí bylo zlomeno srdce přímo v den přítelových narozenin a Min-jun z rozrušení nabourá do auta pohledného cizince Robina. Aby se vykroutila z problému, předstírá, že neumí anglicky. Když se však Min-jun vrátí do práce, zjišťuje, že jejím novým šéfem není nikdo jiný než právě Robin. (profhubert)

(více)

Recenze (17)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Neskutečně natahovaná romantická komedie, která mě nijak zvlášť nezaujala a teď po pár dnech, když píšu komentář, si vlastně ani nevzpomínám přesně, jak skončila. Tedy jak skončila ta romantická linie. Vím, že ta pracovní skončila naprosto šílenou wtf scénou... Za dost nešťastný považuju to, že hlavní hrdina mluví anglicky, zatímco hlavní hrdinka korejsky - veškeré jejich promluvy pak působí tak nějak uměle a jejich vzájemným emocím vůbec nevěřím. Není mezi nimi chemie, nejiskří to. Hlavně kdyby film končil po 60. minutách, tak by byl sice děsně krátkej, ale alespoň ne tak natahovanej. ()

vett 

všechny recenze uživatele

To co tu napsali ostatní přede mnou je sice pravda, ale ani zdaleka to na dobrý film nestačí. Daniel Henney je sice líbivý a jeho angličtina nádherná, ale Jeong-hwa Eom vypadá jako po zkaženém "přifouknutí" rtů a její roztomilost jsem opravdu nepostřehla. Skutečným zlem je ale můj dojem, že se celou dobu dívám na tuctovou americkou komedii pouze s korejskými herci v hlavní roli. Ble! Bez špetky kouzla, bez špetky citů, pouze s hromadou klišé a prázdných frází a jako vrchol nevkusu k závěrečné objímačce hraje pochodová hudba. Ble podruhé! ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která nemá žádnej pořádnej nosnej příběh a vlastně ani žádný zajímavý nápady, v podstatě se jedná o dost tuctovou záležitost, ale díky takový zábavný a strašně milý atmosféře a roztomilý Eom Jeong-hwa, která celej film táhne, se na to hezky kouká a ty skoro dvě hodiny utečou jakoby nic ()

muti 

všechny recenze uživatele

celkom dobra Korean drama kde nik neumiera na rakovinu ani nezapasi o priazen milenecky trojuholnik. Uz bez tychto klasik sa da povedat ze ide o netradicnu temu. On je sebavedomy racionalny biznisman - sef, ona obycajna adminka s naivnou predstavou o laske. z tychto dvoch by za normalnych okolnosti par nikdy nebol, najma ked jej pristupom k laske opovrhuje a porovnava ju k 386tke z ktorej nikdy nebude pentium. to urcite neprida na sebavedomi.... SPOILER ALERT skoda, ze ten zaver nebol podla jej planu, kde by ho odkopla s tym, ze predsa aj taky macho ako je on vie z nej stratit hlavu. namiesto toho sa mu po vyznani lasky hodi okolo krku a v zaverecnej scene uz len nelogicky oznamuju rodine svoje rozhodnutie. ten koniec to pokazil, inac by som siel aj na plny pocet. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Docela mi vadilo, že se film snaží být světový. Naštěstí některé korejské rysy zůstaly zachovány, takže to nedopadlo katastrofálně. Děj ale bohužel ničím nepřekvapí. Přesto se na to dívalo hezky a nenudila jsem se. Hlavní hrdinka mi byla sympatická a na Robina se také hezky dívalo. Byly tu trapné situace, které mě hodně pobavily. Takže zůstanu u milé oddychovky. Malinko slabší 4*. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama