Reklama

Reklama

Agentura Jasno

(seriál)
  • USA Psych (více)
Komedie / Krimi / Mysteriózní
USA, (2006–2014), 86 h 32 min (Minutáž: 41–87 min)

Tvůrci:

Steve Franks

Hrají:

James Roday Rodriguez, Dulé Hill, Corbin Bernsen, Maggie Lawson, Sage Brocklebank, Timothy Omundson, Steve Bacic, Robin Mossley, Kirsten Nelson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(120)

Hlavní hrdina seriálu Shawn Spencer je člověk s neobyčejnou pozorovací schopností, bystrým úsudkem a neuvěřitelnou pamětí. Tento jeho talent v něm po celé dětství podporoval a rozvíjel jeho otec Henry Spencer, který od něj očekával, že si zvolí povolání policisty jako on. Tím se však Shawn nestal, po škole vystřídal několik desítek zaměstnání, ale u žádného z nich nevydržel dost dlouho. Vše se změní, když jednou poněkolikáté pouze na základě televizní reportáže odhalí a oznámí pachatele loupeže a stane se tak v tomto případě hlavním podezřelým. Díky svému nenahraditelnému talentu a neuvěřitelné dávce štěstí se mu však podaří přesvědčit některé policisty, že je sensibil. To však má dokázat pomocí při vyšetřování případu. Na pomoc si téměř proti jeho vůli pozve svého kamaráda Guse, se kterým po nečekaně rychlém úspěšném vyřešení případu zakládají detektivní agenturu... (Televize Seznam)

(více)

Recenze (130)

evilmind 

všechny recenze uživatele

Hodne nedoceneny serial, ktery z odstupem casu, a po sesti radach, mezi mnoha show o detektivovi s abnormalne vyvinutou pozorovaci schopnosti povazuju za zrejme nejzabavnejsi. Nepretrzity prival popkulturnich narazek a gagu muze byt sice nekdy az trochu prilis, a Shawnovo nutkani maskovat kazdou stopu do jasnovideckeho zachvatu pusobi obcas otravne, ale byla by chyba nechat se tim odradit. Nedoporucuju ale sledovat v dabingu, mnozstvi ulitlych dialogu, ktere pri nataceni casto vznikaji zivelnou improvizaci, se proste predabovat neda... ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Čím víc na to koukám, tím víc se mi to líbí. Jsem rád, že jsem tomu dal šanci. Po prvních dílech to vypadalo jako trapná, rádobyvtipná kriminálka. Ale po první sérii, která se fakt nepovedla přišla serie 2,3,4 ty se mi fakt líbí. Neni to uplnej vrchol kriminálek ale je to prdel a případy taky nejsou tak špatný. A to se cení. ()

Reklama

kkomtu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný seriál, který přinesl něco co nikde jinde není možné najít. Prvních několik sérií bylo takřka bezchybných, pak ale bohužel přišel nevyhnutelný problém ve formě repetitivního děje. Autoři seriálu se to snažili zachránit tím, že každá další série hnala děj do čím dál většího absurdna. U poslední série se to už bohužel skoro nedalo vydržet. Já ale rozhodně i přes tento obrovský nedostatek dávám 5* a to zejména kvůli nezapomenutelným prvním sériím. Chtěl bych i podtrhnout něco co se seriálu povedlo a na první pohled nemusí být zřejmé a to je zejména skvěle vymyšlené "odreagování" ve formě vážných dílů s Yin-Yangem a výborně udělaný vývoj vztahu Lassiter-Shawn skrz celý seriál. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina Shawn byl od svého svérázného otce od dětství veden k pozorování důležitých detailů, rozkrývání psychologických triků, rozvíjení analytického myšlení atd., čehož využívá k řešení detektivních případů. Na tom by ještě nebylo nic moc, co by "Psych" výrazně odlišovalo od tuctů jiných seriálů. Jenže Shawn není - jak by se dalo čekat - žádný nafrněný narcis, opájející se svou neklamnou racionalitou. Je to rozverný dandy a recesista. Čistě z hecu se vydává za psychotronika a zmatenou policii vodí k dávno rozumem objeveným stopám na základě svých tajemných "vidění". Tím se jednak královsky baví, druhak postrkuje spravedlnost tam, kam by se poslepu nikdy nedoklopýtala. Dáte-li tomuto milému seriálu šanci a přečkáte malinko těžkopádný pilot, bohatě se vám odmění. Kombinuje detektivku, jemný humor a opar nadpřirozena v tak vyvážené míře, s jakou jsem se nesetkal od starého Randalla a Hopkirka. 80% ()

Avicii 

všechny recenze uživatele

Shawn a Gus jsou prostě dva soukromí detektivové a hlavně dobří přátelé už od dětství, kteří vyřeší jakýkoli zločin a přitom vás skvěle pobaví. Agentura jasno si mě získala, pro mě je to skvělý a zábavný seriál při kterém se nenudím a pořádně se nasměji. Nejlepší ze všeho je jak si Shawn neustále utahuje z detektiva Lassitera a nejenom z něho, ale i ze všech okolo, policistka Juliet na tu je zase radost pohledět... znělka "I know, you know" je strašně chytlavá. ()

Galerie (762)

Zajímavosti (19)

  • Jedná se o stou epizodu seriálu. (kkomtu)
  • Některé výjimečné epizody mají upravené titulky nebo i znělku. Jsou jimi 13. díl 2. série se španělskou znělkou, 9. epizoda 3 série s vánočními titulky, 6. epizoda 4. série se znělkou i titulky v hindštině a 1. epizoda 5. série s čínskými titulky. (six_seven)
  • James Roday a Maggie Lawson v čase natáčania seriálu tvorili pár aj v súkromnom živote, avšak neskôr sa rozišli a Maggie sa v roku 2015 vydala za herca menom Ben Koldyke. (SaraSoldier)

Reklama

Reklama