Reklama

Reklama

Králové ro(c)ku

  • USA Tenacious D: The Pick of Destiny (více)
Trailer

Obsahy(1)

Staňte se svědky zrození Králů ro(c)ku, nejúžasnější – a nejpraštěnější – rockové skupiny "ve filmu, jehož osudem je stát se nejslavnějším hudebním počinem od This is Spinal Tap ” (Pete Hammond, Maxim). Uvidíte spoustu filmových i rockových hvězd a určitě budete na konci prosit o přídavek. Onoho osudného dne se ve Venice Beach setkali JB (Jack Black) a KG (Kyle Gass) a uvědomili si, že spojením svých geniálních talentů se zapíší do historie. Když se okamžitý úspěch záhadně nedostaví, rozhodnou se ukrást legendární "Trsátko osudu”, které udělá rockovou legendu i z toho nejhoršího brnkala. Jejich výprava, střety se zákonem, ženami i sněžným mužem "vás rozesmějí tak, až vás bude všechno bolet" (Guy Farris, KXTV-TV, ABC). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (597)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Efekty 6/10/// +Jack Black, hudba, některé nápady -divnej scénář a příběh/// Tak ze začátku to mělo hodně slušněj rozjezd. Především výborná hudba a dobrý humor. Později už člověk začal tápat jestli se to bere vážně a chce to být "životopisným filmem" a nebo to má být jenom velkej úlet. Kdyby zůstalo u toho prvního, tak to mohlo být i hodně zdařilé hudební dílko. Vzhledem k tomu, že se to ale vůbec nebere vážně je to prostě jen děsněj úlet, kterej nakonec nemusí sednou každému. Zvědavej jsem na to byl dost, proto je škoda že ke konci mi to už moc zábavné nepřišlo a ani během filmu jsem si bránici neuřechtal. Každopádně pro milovníky rocku asi o hvězdičku lepší film./// Celkem 65%/// ()

predators 

všechny recenze uživatele

Tak po Škole rocku, příchází Jack Black s další dávkou rocku, ale v tomto případě se nás snaží pořádně opít. Po Škole jsem se na další rock těšil, ale nyní po jeho shlédnutí jsem na rozpacích. Jo hudba je dobrá, ale jenom to, zde není tak melodická jako u svého staršího brášky a Jacku, ten příběh, no hrůza. Ještě, že umíš tak dobře zpívat. škoda přeškoda, není to víc jak na 55% ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Opět mi kámoš přinesl film o kterém jsem neměl téměř ani potuchy a nejspíš budu muset kámošovi zítra poděkovat, protože jsem ztravil zhruba 90 minut velmi příiejmnou zábavou. Jack Black mně začíná čím dál tím více bavit a po King Kongovi mi dokázal, že je i zábavný. Dobře mu sekunduje Kyle Gass. Ovšem nejzábavnější byl Tim Robbins, ten když se tam objevil tak jsem se přistihl, že jsem se smál i nahlas. Docela mně zaujal konec, který je samozřejmně velmi debilní ale i tak mně pobavil, protože takový rockový battle je docela dobrá záležitost. Zajímavé je, že se mi líbila hudba ( přeci jen prosazuji jen Hip Hop ) ale to bylo asi především díky zdařilým textům. Také bych měl zmínit povedený soundtrack. Komedie, která určitě stojí za vidění!! ()

movie 

všechny recenze uživatele

Wow! Jack Black je génius. TENANCIOUS D je salva parádních vtipů a "skvělých" písniček od začátku do konce. Sice se do toho vloudí dva tři trochu záchodové fórky, ale jinak je to velká švanda. A skvěle obsazená, mimo Blacka jsou tu parádní mini role Tima Robbinse jako zatraceně zkrachováleho beznohého rockera nebo Bena Stillera, odborníka přes trsátko osudu. Mj. v roli Satana se tu objeví Dave Grohl, šéf Probotu! .) Doporučuju. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nemůžeme zaplatit nájem, protože nebudeme vedený Satanem." Z nejedný rockový kapely jsem zakoupením vstupenky udělal boháče, takže si dovolím odborně poznamenat, že tohle je nářez. Rockovej, hardrockovej a metalovej nářez. Prostě rychlá muzika, odvážný texty a dva magoři, kteří umí vypnout pérem laser. Taky umí péroklik a frajerskej skluz. To už jsem asi prozradil skoro celej děj a o ten tu jde v první řadě. Vlastně nejde. Vždyť to žádnej děj nemá a přesto je to skvělý. Nevím jestli za to může Satan, Zeus nebo Ronnie James Dio a je mi to úplně jedno. Já si prostě vezmu trsátko osudu, balalajku a budu trápit struny tak dlouho, až se stanu slavnou rockovou hvězdou. Jako U2, Linkin Park, Tenacious D nebo Morčata na útěku. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (15)

  • Kytara, na kterou Satan (Dave Grohl) hraje při finálním souboji, je Dean Dimebag Dime From Hell. (Nathaniell)
  • Scéna, v níž JB (Jack Black) přespává na lavičce v parku a je přepaden skupinkou maskovaných mužů, odkazuje na film Mechanický pomeranč (1971). Hlavní postavy v něm takto přepadaly, okrádaly a znásilňovaly. (Prochy38)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 35 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama