Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Detektiv Joe Miller se dílem podivné náhody dostane ke klíči, který dokáže otevřít dveře do zvláštního motelového pokoje. Pokoje, který v naší časové rovině neexistuje a ani nikdy neexistoval. Z toho pokoje bylo, kdysi vyneseno asi sto předmětů. Zvláštních předmětů. Nebo přesněji řečeno obyčejných předmětů, ale se zvláštními schopnostmi. Jako třeba právě ten klíč, který Joeovi otevře každé dveře, nebo hřeben, který zastavuje čas, anebo propiska, která vás dokáže usmažit. Ty věci v pokoji nefungují, ale na druhou stranu, alespoň z něj nezmizí, když je do pokoje přinesete. Najdete je vždy na původním místě. Ale věci co tam nepatří, ty zmizí v nenávratnu. Miller má v plánu se klíče zbavit a žít si dál svůj poměrně spokojený život. Jenže se něco stalo a v tom pokoji, něco pro Joea velice důležitého zůstalo. Nebo spíš někdo... V pokoji číslo deset totiž zmizela malá Anna Millerová. Joeova dcera... (3DD!3)

(více)

Recenze (217)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená minisérie, u které ani příliš nevadilo televizní zpracování. Nečekaně originální zápletka možná nabízela větší potenciál, ovšem i tak mě příběh solidně zaujal a výjimečně jsem ne vždy věděla dopředu, co se bude dít. Některé okolnosti se mi zdály zůstat nedořešené, ale možná jsem jen vysvětlení nepochopila:-). Největší slabinou je z mého hlediska obsazení hlavního hrdiny - vybraný herec mi nebyl kdovíjak sympatický a taková věc dokáže spolehlivě utlumit emoce. 80% ()

Thurin 

všechny recenze uživatele

Vezmete špetku z městské fantasy Neila Gaimana, přidáte trošku mysterióznosti Stephena Kinga, originální nápad typu Heroes a přidejte hrobníka Petera Krause. Všechno promíchejte podle hodin klíčem, učešte a vložte upéct do krabičky. Vznikne primární předmět pro potěchu oka i ducha.... Moc dobrý předkrm... Moc jsem si pochutnal.... Moc hvězdiček.... ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto sa hovorí 2300 hodnotenie. Neviem, si predstaviť nič lepšie, čo by som v tejto chvíli hodnotila. Tento seriál, je taký zaujímavý, že za deň, na pokraji síl a skoro vyliatej Nitry som dokázala za sebou pozrieť tri časti a teším sa na tie ďalšie. Tento film má okrem úžasného nápadu, neuveriteľných hercov a pre mňa soundtrack ako má byť. Neviem sa dočkať tých posledných častí. Tento seriál treba vidieť. Úžasné, veľké, dokonalé, zaujímavé, nekonvenčné, zábavné. Po anglicky sa to dá povedať iba takto Entertaining and delicious feeling with this! 100%100% ()

Lischai 

všechny recenze uživatele

Za mě spíš ne. Šest dílů jsem se těšil na nějaké zdůvodnění toho, co se vlastně stalo, ale nepřišlo. Hlavní příběhová linka se vyřeší jakýmsi podivným deus ex machina, kdy je řečeno "musí se stát A, aby se stalo B" a o tři minuty později se stane B, aniž by kdykoli udělal A (asi producentský zásah do scénáře, protože se původní konec nelíbil, jinak si takový lapsus neumím vysvětlit). Celé to vlastně hodně připomíná povídku od Kinga, kdy se natahuje zajímavá premisa dokud to jde, a až to nejde, tak vše skončí bez návaznosti na předchozí děj. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Kým som si zvykol na (znova inú) koncepciu tejto mini-série, takmer som to nechal plávať, po dvoch 45-minútových častiach ma však film vtiahol do deja ako motelová izba priťahovala záujemcov o "predmety". Celý dej je celkom prijateľne bláznivý a seriózne šibnutý. Nápady sú niekedy naozaj strelené, ale sú divákovi podané so smrteľnou vážnosťou, dej je plný napätia, novátorských nápadov, zvratov a absolútna absencia naivných, či nelogických scén ma milo potešila. Najväčším tŕňom v oku bol však pre mňa herec Peter Krause. Ten chlap mi príde, akoby sa permanentne pri svojom hereckom výstupe podvedome uškŕňal a smial. Jednoducho taký bezstarostný chlapčenský výraz, ktorý ma neustále iritoval, pretože nezmizol z jeho tváre ani v scéne totálne tragickej, kde dokonca plakal. Ale inak takmer dokonalé. Záver som si predstavoval viac zauzlený. 85%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • V první epizodě, kdy Miller opouští svou dceru na psychologické klinice, zazní rozhlasem volání po dr. Sonny Guptovi. Tato postava byla použita i v Kingdom Hospital Stephena Kinga. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama