Reklama

Reklama

Na Oscara nominovaný Will Smith se představuje v akcí nabité komedii jako Hancock - sarkastický, nedoceněný a životem zkoušený superhrdina, který upadl v nemilost veřejnosti. Když neochotně přistoupí na návrh idealistického publicisty Raye Embreyho (Jason Bateman), aby změnil svou image, jeho život i pověst povstanou z popela a svět se zdá být zase v pořádku. Dokud nepotká ženu (držitelka Oscara Charlize Theron) s podobnými schopnostmi a klíčem k jeho temné minulosti... (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (1 258)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Velmi dobré. Berg dodržuje klasická comicsová schémata, pracuje s nimi ale elice nezvyklým způsobem a nebojí se ani podfuků na diváka. Škoda jen dějového vzduchoprázdna. Hancock je absolutně o ničem. Což nic nemění na tom, že natočený, napsaný a zahraný je výtečně a výsledek je velmi zábavný. Geniální finále, i když má asi jen minutu a půl... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jedna věc je, že to neví, jestli to chce být komedií nebo dramatem, věc druhá, že to nefunguje ani jako jedno, respektive komediální půlka je slabá (ale má nápady) a ta vážná zase k smíchu. Nic moc Hancock nenabídne ani po akční stránce a citelně mu chybí pořádný záporák. To chce ale drzost, vytáhnout v konkurenci Heroes s tímhle do kina. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

No nakonec to neni taková zábavná jízda, jak to vypadlo z traileru, Will Smith je sice nehorázně skvělej, teda hlavně to jeho zlý já, který roztříská všechno v okruhu půl kilometru od jeho hrdinskýho zásahu a při lítání se motá jako dobytek s flaškou whisky v ruce a kosí dopravní značky, jenže když tahle zábavná část je jen zhruba 20-30 minut, tak to je fakt zoufale málo, následně se začne moc prosazovat příběh nad zábavou, na povrch vyplave taky nějakej ten zvrat, ovšem dost nevhodnej pro zábavnost filmu a ta závěrečná gigantická mega akce v nemocnici a Charlize Theron to vynahradí už jen částečně. Krom toho po pořádným záporákovi ani vidu ani slechu, nicméně i přes to všechno sem se fakt dobře bavil a určitě by si to zasloužilo i další pokračování ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Toto si nepamätám.“ – "Greenpace áno.“ Môže sa zdať, že ide o špičkové vizuálne triky, strhujúce akčné scény, svojský humor (hlava v zadku, to sa len tak nevidí) a ochľastaného špinavého /anti/superhrdinu (Will Smith konečne oholený). No v skutočnosti je prioritou tohto údajne problematického (prepisovanie scenára a náročná post-produkcia vyvrcholiaca brutálnym prestrihaním na megapodozrivých 92 minút aj s titulkami) čertovsky originálny scenár. Kým spočiatku som sa „len“ dobre bavil, približne po prvej hodine prišlo niekoľko prekvapení, ktoré vás dostanú na kolená. Toto vlastne vôbec nie je oddychová a nenáročný komiksová komédia, ale veľmi vážny a temný film (ktorý však prvých 70 - 80% minutáže klame telom, čo síce robí majstrovsky, ale nie som si istý, či viem, na čo presne to bolo dobré). ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli, kdy se Bergovi fanoušci začali čertit na svého idola za to, co jim předkládá, mu poprvé konečně rozumím. Klasická a zároveň antikomiksová podívaná, ze které čiší nadšenectví na míle daleko, Smith si užívá neomezeného prostoru a vtip i akce převyšují moje nejodvážnější očekávání. Překvapení roku 2008 a můj nejoblíbenější Smith. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (34)

  • Severoamerické tržby dosáhly 227,9 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 629,4 mil. (NIRO)
  • Filmaři na poslední chvíli vystřihávali scény a slova, aby snížili přístupnost. Zejména šlo o sexuální narážky a opilé nezletilce. (Lobotomas)
  • Hancocka (Will Smith) ve filmu nazvou osmnáctkrát urážkou "asshole". (Ruuzha)

Související novinky

Jason Statham ve válce s ruskou mafií

Jason Statham ve válce s ruskou mafií

13.02.2011

Plešatý britský řízek jde z akce do akce a je to tak dobře. Momentálně je nájemným zabijákem v remaku The Mechanic a brzy se stane agentem Nickem Stonem v akčním thrilleru Echelon. Ten vzniká podle… (více)

Willis a Foxx zahájí palbu...

Willis a Foxx zahájí palbu...

21.03.2010

...na všechno, co jim přijde do cesty během pátrání po ukradeném mikročipu. Zahrají si totiž ústřední duo v adaptaci hitové videohry Kane & Lynch. (Anti)hrdiny „third-person“ střílečky firmy… (více)

Chlastající superhrdina se vrátí

Chlastající superhrdina se vrátí

27.08.2009

Ano, Hancock 2 bude. Přestože se loňská letní „smithovka“ nesetkala s jednoznačně vstřícným přijetím diváků a kritiků, její komerční výsledky byly pozoruhodné. S celosvětovými tržbami 624 milionů… (více)

Faraón Will?

Faraón Will?

09.09.2008

Zkuste si představit Willa Smithe v historickém eposu. Že to nejde? Že je fajn, když trousí hlášky v současných kulisách? Asi je nejvyšší čas začít si zvykat na změnu. Willův vysněný projekt The Last… (více)

Reklama

Reklama