Reklama

Reklama

Na Oscara nominovaný Will Smith se představuje v akcí nabité komedii jako Hancock - sarkastický, nedoceněný a životem zkoušený superhrdina, který upadl v nemilost veřejnosti. Když neochotně přistoupí na návrh idealistického publicisty Raye Embreyho (Jason Bateman), aby změnil svou image, jeho život i pověst povstanou z popela a svět se zdá být zase v pořádku. Dokud nepotká ženu (držitelka Oscara Charlize Theron) s podobnými schopnostmi a klíčem k jeho temné minulosti... (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 258)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Proboha, který hovado napadlo, že po první třetině se má super švanda utnout a přejít na bezduchou romanticko - moralistickou sračku ?? Toho člověka co tohle zavinil, bych za trest odsoudil na měsíc pobytu v naší poslanecký sněmovně, pak by ho podobný roupy určitě přešly. Film má velký štěstí, že se v něm vyskytuje Charlize Theron, na kterou se pro její krásu hrozně rád dívám, protože jinak bych odcházel z kina dost nasranej a to rozhodně neznamená tři hvězdičky. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Uznavam, ze je to blbost, pribeh je primitivny a film je na taky rozpocet velmi kratky, ale mne sa to aj tak celkom pacilo. Nenudil som sa, len mi je luto, ze reziser Peter Berg nedokazal vyuzit 150 milionovy rozpocet tak, ako to dokazal Michael Bay v TRANSFORMEROCH (2007), vlastne ani neviem, kam sa tie peniaze stratili. Avsak ja som sa prisiel do kina bavit a nie premyslat nad slabym scenarom, takze som spokojny tak na 70%...17.07.2008... No a teraz som si vdaka HBO film zopakoval a nazor som nijak nezmenil. Je to stale rovnaka zabava, efekty su sice dobre, ale kludne by podla mna tento film vysiel aj z nizsim rozpoctom... 18.11.2010 _______ Will Smith - (John Hancock) +++ Charlize Theron - (Mary Embrey) +++ Jason Bateman - (Ray Embrey) +++ Jae Head - (Aaron Embrey) +++ Eddie Marsan - (Red) +++ Thomas Lennon - (Mike) +++ Produkcia: Akiva Goldsman, Michael Mann, Jonathan Mostow, Will Smith +++ Hudba: John Powell +++ (Videl v kine 15.07.2008) +++ ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli, kdy se Bergovi fanoušci začali čertit na svého idola za to, co jim předkládá, mu poprvé konečně rozumím. Klasická a zároveň antikomiksová podívaná, ze které čiší nadšenectví na míle daleko, Smith si užívá neomezeného prostoru a vtip i akce převyšují moje nejodvážnější očekávání. Překvapení roku 2008 a můj nejoblíbenější Smith. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Hustá akcia, skvelé fóry, emócie, silný motív lásky, a k tomu cool Will Smith a plavovlasá blondýna Charlize Theron v čiernych kozačkách… a všetko to vyfučí do prázdnoprázdneho prázdna, akoby šlo iba o nejaké déjà vu. Z potenciálne skvelého a veľkolepého crossoveru Posledného skauta a X-Menov sa vyklubala zrejme najprázdnejšia marketingová bublina roku 2008. Respektíve efektný pilot k neexistujúcemu seriálu. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Pro mě je to letní pecka, jak má být. Will Smith je opět skvělej a opravdu vtipnej. Akční scény koulervoucí a zároveň opravdu zábavný a to jak Hancock versus debilové, tak i Hancock versus jinej superhrdina. Dávaj si tam do držky míchačkama (jako těma kamionama s míchačkou), co chcete víc? Gagy jsou perfektní a děj mi nevadil. Bavil jsem se na max. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (34)

  • Filmaři na poslední chvíli vystřihávali scény a slova, aby snížili přístupnost. Zejména šlo o sexuální narážky a opilé nezletilce. (Lobotomas)
  • Jedným z dôvodov, prečo Michael Mann film nerežíroval je ten, že sa mu nepozdávala prílišná nutnosť používať špeciálne efekty. (Real Tom Hardy)
  • V prvních minutách filmu, kdy Hancock (Will Smith) letí za bílou dodávkou, lze slyšet skladbu od Ludacrise „Move Bitch“. Jenže toto poslední slovo (v překladu "čubka") je ze všech části refrénu vymazáno, aby byl film přístupný i mladistvým. (KraftmanCZ)

Související novinky

Jason Statham ve válce s ruskou mafií

Jason Statham ve válce s ruskou mafií

13.02.2011

Plešatý britský řízek jde z akce do akce a je to tak dobře. Momentálně je nájemným zabijákem v remaku The Mechanic a brzy se stane agentem Nickem Stonem v akčním thrilleru Echelon. Ten vzniká podle… (více)

Willis a Foxx zahájí palbu...

Willis a Foxx zahájí palbu...

21.03.2010

...na všechno, co jim přijde do cesty během pátrání po ukradeném mikročipu. Zahrají si totiž ústřední duo v adaptaci hitové videohry Kane & Lynch. (Anti)hrdiny „third-person“ střílečky firmy… (více)

Chlastající superhrdina se vrátí

Chlastající superhrdina se vrátí

27.08.2009

Ano, Hancock 2 bude. Přestože se loňská letní „smithovka“ nesetkala s jednoznačně vstřícným přijetím diváků a kritiků, její komerční výsledky byly pozoruhodné. S celosvětovými tržbami 624 milionů… (více)

Faraón Will?

Faraón Will?

09.09.2008

Zkuste si představit Willa Smithe v historickém eposu. Že to nejde? Že je fajn, když trousí hlášky v současných kulisách? Asi je nejvyšší čas začít si zvykat na změnu. Willův vysněný projekt The Last… (více)

Reklama

Reklama