Reklama

Reklama

Show Ellen DeGeneresové

(pořad)
  • USA Ellen: The Ellen DeGeneres Show (více)
Talk-show / Zábavný
USA, 2003, 2 290x60 min

Účinkují:

Ellen DeGeneres, Billy Reilich, Jon Abrahams, Samuel L. Jackson, Allison Janney, Vanessa Marcil, Ray Romano, Jennifer Love Hewitt, Sean Hayes (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Talkshow známej americkej komičky a moderátorky Ellen DeGeneres, ktorá moderovala odovzdávanie Oscarov v roku 2007. U Ellen DeGeneres sa už vystriedalo veľké množstvo umelcov, hlavne čo sa týka filmového priemyslu, vždy podľa aktuálneho diania vo svete showbiznisu. (lilina133)

Recenze (70)

U_S_O 

všechny recenze uživatele

Z tých všetkých amerických talk-show sa mi táto zapáčila asi najviac. Na youtube a aj na ellen.warnerbros.com je toho naozaj dosť a videl som zatiaľ aj jednu celú show (s Lindsey Vonn, americkou lyžiarkou a Lauren Graham s Gilmore Girls). Okrem samotných rozhovorov so známymi osobnosťami sa mi páčia najmä "pranks", napríklad tie s Davidom Beckhamom, Paris Hilton či Heidi Klum. Taktiež tie rôzne súťaže sú zábavné alebo fyzikálno-chemické pokusy :) A Ellen to moderuje naozaj dobre, je skvelá. ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Ellen jsem objevila poměrně nedávno, ale musím říct, že mě vážně baví. Má skvělé stand up monology, taneční kreace a vážně dobré hlášky, z nichž dobrá třetina je na její vlastní účet. A po jejím už deset let probíraném coming outu v seriálu Ellen ze sebe neudělala militantní feministku a LGBT aktivistku, ale vypracovala se od nuly na skvělou moderátorku (viz Oscaři). Letos 2 ceny Daytime Emmys____Letošní (2011) update: až se Oprah odporoučí na svůj kanál OWN, myslím, že Ellen daytime oprávněně ovládne...:) ()

Reklama

TaanStari 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se, ale napíšu pro všechny talk-show společný komentář. Conan svoji show táhne především svým charismatem (4*), Ellenin ksicht nemůžu ani vidět (1*), Letterman občas vypadá, že na to prostě už nemá (3*), Ferguson je docela jednoduchý a nejvíc "americký" (3.5*) a Kimmel je sice trochu nudný, ale jeho (a Guillermovy) scénky to víc než vynahrazují (4.5*). ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Zatímco Amerika zbožňovala Oprah, já jsem zbožňovala Ellen, která mi ze všech uvaděčů amerických talkshow, snad s výjimkou Craiga Fergusona, přirostla k srdci nejvíce. Je totiž vtipná, pohotová a nade vše v pohodě. Jít k Ellen znamená pobavit se, ale zároveň nemít strach z toho, že domů budete odcházet s celoživotní ostudou. Ellen se nikoho nesnaží potopit a snad právě proto se její hosti odváží natolik, že se nebojí odvázat a vtipkovat na svůj účet sami. A tak si pustíte některý z dílů a zjistíte, že se Emma Thompson točí ve vysokých podpatcích a minisukni kolem tyče, Dennis Quaid zajde se skrytou kamerou do kavárny a hraje si na šílence, Barack Obama předvádí své taneční umění a Colin Firth ukazuje, že má na sobě spodní prádlo, které mu Ellen kdysi darovala. Kde jinde tohle uvidíte? Ellen je zkrátka osobnost a české scéně někdo jí podobný velmi chybí. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Nejuvolněnější. Ellen je prostě takové zlatíčko mezi moderátory amerických talk-show. Své hosty zpovídá s nadhledem, umí si vystřelit i sama ze sebe a co je nejdůležitější, je zábavná. A zatímco u Kimmela je zvykem, že si dělá legraci z různých filmů, taková Ellen občas nasadí do ucha některé známé osobnosti mikrofon, vhodně umístí skrytou kameru a zatímco se ta celebrita ztrapňuje, ona sedí ve studiu a dává jí pokyny, co má udělat/říct. Tohle už na vlastní kůži vyzkoušeli Dennis Quaid, David Beckham nebo Paris Hilton (která si tímto u mě zvedla kredit). A právě tohle mě na Ellen baví nejvíce. Jinak z této show mě nejvíc zaujaly rozhovory s Marciou Cross a Sofíi Vergarou. Některé další (už přeložené) rozhovory najdete zde a další tisíce na procvičení anglického jazyka na YouTube. Nezbývá než doufat, že se někdy i u nás objeví nějaká ta česká Ellen… ()

Galerie (62)

Zajímavosti (14)

  • Hry „Ellen's Audience Olympics“ („Ellenina divácká olympiáda“) se účastnila i česká divačka jako zástupkyně České republiky. Jednalo se o středoškolskou studentku Sabrinu. Získala 3. místo. (Vitox)

Související novinky

Legendární Přátelé dostanou nový speciál

Legendární Přátelé dostanou nový speciál

13.11.2019

Pozor, tohle není cvičení. Legendární sitcom Přátelé se totiž oficiálně dočká nového speciálu na streamovací službě HBO Max. Ta před nedávnem pořídila k seriálu kompletní vysílací práva, a jen co… (více)

Reklama

Reklama