Reklama

Reklama

Ant-Man

Trailer 2

Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět. (Falcon)

(více)

Videa (27)

Trailer 2

Recenze (1 241)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

U posledních dvou Marvelovek jsem zíval nudou, o to víc mě těší, že jsem svojí nevymáchané puse mohl zase jednou dopřát i tělocvik horizontální. Sice to chvíli trvalo, než se všichni domluvili co se teda bude dít, ale pak to byla hodně výživná jízda plná neotřelých nápadů, kterých já si cením víc jak barviček; konečně to snad Marvel pochopil. Kdyby byla každá blbost takhle zábavná, nasmál bych denně dvakrát tolik času. A kdyby Evangeline Lilly netrpěla úchylkou na malé věci, mohl z nás být krásný pár. P.S: Simčo, utekl ti klokan. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Marvelácka záchrana sveta tridsiatyšiesty krát, v rovnakej dejovej schéme, iba trochu inými prostriedkami a vtipnejšie. A to nás ňou chcú rovnako baviť ešte ďalších päť rokov. V tom filme nie je nič zle, akurát už ma nemá čím dostať. Hoci je herecky príjemný a technicky tradične marvelovsky dokonalý. Mladý Douglas ešte lepší než mladý Arnie v T5. Až z toho mrazí... ()

Reklama

KarelR 

všechny recenze uživatele

Společně s Neuvěřitelným Hulkem nejslabší marvelovka! Z Ant-Mana se sice vyklubala stále schůdná rodinná podívaná (takže zůstáváme v neškodném blockbusterovém průměru), v porovnání s druhým Kapitánem nebo Strážci Galaxie je to ale dost bída. Peyton Reed vzal Wrightův očividně přehrocený scénář, utlumil komediální ztřeštěnost, přidal klišovité drama a celé to splácal do generické přehlídky popcornových klišé. Herci tak nemají co předvést, akce je zatraceně málo (přičemž není nikterak úchvatná) a vy jen dvě hodiny sedíte a přemýšlíte o tom, co všechno se asi rozcupovalo po Wrightově odchodu. Ano, Rudd je pořád sympaťák a setkání se zbytkem Avengerů zřejmě ustojí. Tady se ale potácí v zoufale nevýrazném originu, kterému chybí jiskra a spád. I v potitulkové scéně je víc filmařského umu než v celém předcházejícím celovečeráku. O budoucnost Marvelu se tedy nebojím, tady se nicméně sešlo snad všechno, co na něm jeho odpůrci kritizují. (5/10) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Místy hravé, místy humorné, ale ve větší míře nevýrazné a utahané. Na druhou stranu mi to nevadilo tak moc, jako třeba dětinská sázka na jistotu v podobě Strážců Galaxie. Marvel holt nehodlá předělávat něco, co funguje a hlavně sype zlaťáky. Odvaha chybí, snaha o nějaký temný příběh rovněž. Až dosud, protože Ant-Man lehce odvážný je. Už jen tím, že režisér Peyton Reed (nečekaná volba) dostal překvapivě hodně prostoru, takže na leccos šel jinak a po svém. Zlodějíček s dobrým srdcem se nemůže dostat ze začarovaného kruhu, po svém ho osloví stárnoucí vědec s ksichtem Michaela Douglase, který mu nabídne status hrdiny: získá schopnost se díky speciální chemikálii a obleku zmenšovat nebo ovládat svou myslí mravence. Zmiňovanou hravost a pohodu ocení ti, kteří nečekají jen na bortící se digitální budovy, obřích demoličních choutek se tentokrát nedočkáme. Tvůrce průměrných komedií si je navrch poměrně jistý komediálním timingem. Paul Rudd je sympaťák, jakým byl loni Chris Pratt. Takže tady dobré. Škoda, že jakmile se začnou rozebírat rodinné vztahy, je všechno špatně. Výsledek ale neurazí. Tvůrci představili hrdinu, který do potencionálních týmovek slušně zapadne. Jen škoda, že mě tak nějak vůbec neláká u toho být. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Mé prokletí si mě opět našlo. Ať se již chci podívat na večerníčka, nebo šachové mistrovství v tahání pindíků, vždy se v tom objeví nějaký otec, co zanedbává své děti, brzy však prohlédne a učiní veliké dobro. Zde jsou podobní otravové hned dva. No nevím. Hlava mi děj moc nebrala, hmyz vysloveně nemám rád a ve srovnání s nedávno vyčuměným Dérdevlem podobná pohádka moc neobstojí. Na tři jen díky podivnému kokotění seňora Peñy. ()

Galerie (132)

Zajímavosti (70)

  • Původním komiksovým Ant-Manem a základajícím členem Avengers byl Hank Pym (Michael Douglas). Pro tento film a celý Marvel Cinematic Universe však byl zvolen jeho následovník Scott Lang (Paul Rudd), protože Pym je vysoce kontroverzní postavou. V komiksu totiž uhodil svou ženu, útočil na ní sprejem Raid a když byla zmenšená, nechal na ni zaútočit své mravence. (Eddik)

Související novinky

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Captain Marvel si našla režisérské duo

Captain Marvel si našla režisérské duo

20.04.2017

Přestože existují sólové filmy Supergirl, Catwoman nebo Elektry, půlka internetu na ně dávno zapomněla a pravidelně se řeší, kdy už se dočkáme superhrdinského celovečeráku s ženskou hlavní hrdinkou.… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Reklama

Reklama