Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Videa (16)

Trailer 7

Recenze (1 088)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Po jedničce druhý nejlepší díl Toy Story. Začátek je boží, dobře se to rozjelo, ale jakmile se naši hrdinové ocitnou v "lochu", tak to začíná ztrácet. Nebo alespoň mě to potom už tak nebavilo. Na můj vkus až moc akce. Propracovaný útěk z vězení jsem viděl už v Prison Breaku, tady bych ocenil spíš nějaké povedené hlášky a situace. Neříkám, že se mi to nelíbilo, je to fajn, ale takové hodnocení je trochu přehnané. 75% ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

neuvěřitelně krásný animák, jeden z nejlepších filmů vůbec. Trochu je mi jen líto DW, kteří se taky neuvěřitelně snaží, ale Pixary stále nedokážou doběhnout. S jakou láskou přistupují ke svým animákům, kolik myšlenek do nich dokážou nacpat, kolik emocí dokážou z postaviček dostat je úžasné a díky tomu všemu pro mně zůstanou navždy číslem 1 na poli animovaném i poli poučujícím. (Varování: podle mně ne moc určené nejmenším dětem, mohly by z toho mít slušné traumata..) lidičky nevyhazujte své hračky a starejte se o ně. Ony vám budou do smrti vděčné a vy si pak vždy budete moci lépe vzpomenout na nejlepší roky svého života. 10/10 PS: taky jsem u jedné konkrétní scény brečel. Prostě to nešlo udržet, tak krásné to bylo. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Po 10 rokoch sa Toy Story vracia na plátna kín a vyzerá to skvelo. V kinách sa návrat neskutočne vydaril a z môjho hľadiska tiež. Divím sa že tento v poradí už tretí diel o hračkách nič nestratil a len dostal. Zo všetkých dielov je tento asi naj-napínavejší a naj-dojímavejší, ale keby som mal povedať, ktorí je najlepší, tak to fakt neviem, pretože všetky časti sú skutočne vydarené. 95% - 5* ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Pixar ve mně má přítele. Špičková nostalgická cesta se starými známými, kteří ani za ta léta od prvního dílu neztratili nic ze svého kouzla a vtipu a i dnes nakopávají většinu animované konkurence do zadnice. Animace výborná, vtipy pobaví malé i velké a posledních 20 minut je naprostá emocionální pecka. Při konci opravdu nezůstane žádné oko fanouška suché a jako završení jedné životní etapy Andyho a celé trilogie funguje bezchybně. Stejně jako celý film. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ANDY BERE ROHA A MY UDĚLÁME TO SAMÝ!!....“ /// Strůjci svýho osudu v ráji na zemi (aneb hračky v mateřský školce) - kurva (sorry děti) jsem netušil, kolik času se dá zabít jen čuměním na hračky. Skvělá Barbie a místy horor pro nejmenší (panenka Chucky....), což značí dobrou zábavu pro ty starší. ,,ALE NEJLEPŠÍ NA ANDYM JE, ŽE TĚ NIKDY NEOPUSTÍ!“ No já vím, jak malý děcko! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vždycky jsem tvrdil, že Ken je pěkná svině. 2.) Potřebuju udělat hračce lobotomii. 3.) Nechápu, že nos, uši, oči, pusa, ruce, nohy a knír můžou mít osobnost (...já vím šéfe...). /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Galerie (216)

Zajímavosti (73)

  • Zatímco tečku, kterou Sid v Toy Story (1995) vypálil Woodymu lupou do čela, již v Toy Story 2 (1999) Woody nemá, stehů na jeho pravém rameni od opraváře z předchozího filmu si můžeme všimnout i v Toy Story 3. (tomeek)
  • 15. januára 2010, čo bol pre 58-členný tím tvorcov posledný deň výroby filmu, priviedol režisér do štúdia pochodujúcu skupinu hudobníkov v zložení: štyria bubeníci, dve obrovské opice a Yeti. (ČSFD)
  • Opičák, který hlídá kamerový systém školky, je stejný jako na plakátu filmu Vražedná opice (1988), kterou natočil slavný americko-kanadský režisér zombie filmů George A. Romero. (JosefTomas)

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama