Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Videa (16)

Trailer 3

Recenze (1 088)

freddy 

všechny recenze uživatele

Úžasné zakončení příběhu, který mě provázel mým dětstvím. V roce 1996, kdy mi bylo 9 let, jsem našel pod stromečkem originální VHSku s prvním dílem Příběhu hraček a sledoval jsem ten film neustále do zblbnutí, až jsem ho znal nazpaměť. Zkrátka první díl byl mou srdeční záležitostí. Nyní, po necelých 15 letech, jsem zhlédl třetí díl a stejně jako jsem dospěl já, tak dospěla i tato třídilná série od Pixaru. Jsem přesvědčen, že tvůrci záměrně cílili tento film nikoliv na menší publikum, ale že cílili především na publikum, které na prvním dílu vyrůstalo. Proto temnější a strašidelnější atmosféra, proto hororové záběry na spalovnu odpadu, zkrátka původní diváci prvního dílu už nejsou malé děti a v Pixaru to vědí. Já jsem si proto tento film dokázal maximálně užít a pokud to je opravdu poslední díl, tak si myslím, že těžko se mohlo této sérii dostat důstojnějšího rozloučení. A děkuji tvůrcům i za to, že sem vpašovali písničku z prvního dílu, velice rád jsem si připomenul Pavla Bobka, bez jehož zpěvu už si neumím tuto sérii ani představit. Těžko to mohlo být lepší, byly to úžasné chvíle strávené s Woodym, Buzzem, panem Brambůrkem a dalšími hrdiny, a já uděluji nejvyšší možné hodnocení, protože tento díl si ho rozhodně zaslouží. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No tak trochu zbytecny pokracovani. Je sice fajn, ze se vrati stara znama sympaticka particka a film je ciste o zabave s trochou toho napeti, ale nemuzu si pomoct, na prvni dva dily to nema ani omylem, ze bych se nejak hodne nasmal to taky ne, pribeh je potreti prakticky totoznej a animace nevypada nijak vylepsene oproti predchozim pixarovkam. Nicmene i tak to ty 4* da. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Toy Story 3 bych si dovolil tvrdit, že je nejlepší z celé trilogie, ale i tak všechny 3 díly čistě a jasně 5*. Tvůrci se po deseti letech rozhodli o třetí pokračování a vyvedlo se to výborně. Je jasné, že všechny tři díly jsou vůbec nejlepší animované filmy, které kdo kdy vytvořil. Pro mě se stává animovaným filmem roku, i když je těžké rozhodnout se mezi Toy Story 3 a Jak vycvičit draka. Bude to velký boj o nejlepší animovaný film roku... 10/10 = 100% ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Skončit děj u pece na odpadky, tak tomu napálím čistých pět. Jako předškolák jsem to žral a byl ochoten si pustit první díl klidně několikrát za sebou. Teď mi táhne na dvacet a posledních několik minut jsem málem usínal nudou. Jediným opravdu vtipným a zajímavým momentem je opět parodie na Star Wars (i když to není tak sakra epické, jako ve dvojce), zbytek už jen pouze dokazuje, že Pixar vyčpěl již před lety a nápadité hříčky jako Finding Nemo jsou minulostí. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Příběh hraček dospěl společně se svými dávnými dětskými obdivovateli. Byli jsme jako Andy v prvním díle a i když jsme teď starší než on v dílu třetím, pořád to funguje. S extrémně dojemnou nostalgií, dokonalým útěkem z vězení a zakončením Andyho ságy, kde všechno zaklapne na správné místo. Pixar stvořil královskou trilogii, která nezestárne, ať už se další dobrodružství vydá (vydají?) kamkoli. ()

Galerie (216)

Zajímavosti (73)

  • Ken se ve filmu ukáže ve 21 různých druzích oblečení. (R´Hell)
  • Jedná se o první film ozvučený v systému Dolby Surround 7.1, který je tvořen osmi prostorovými audiokanály. (Cheeker)
  • Počas tvorby filmu animátori nakreslili 92 854 storyboardov, z ktorých sa zhruba polovica dostala do výroby. Strihači z nich vytvorili osem rôznych „míľnikových“ verzií, ktoré premietli „mozgovému trustu“ v Pixare. Na základe týchto projekcií sa rozhodovalo o ďalšom vývoji filmu. (buLLiTT)

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama