Reklama

Reklama

Noční Show Craiga Fergusona

(pořad)
  • USA The Late Late Show with Craig Ferguson
Talk-show / Komedie
USA, 2005, 62 min

Kamera:

Rick Walker

Účinkují:

Craig Ferguson, Shadoe Stevens, Julie Chen Moonves, Adele, Duffy, Markéta Irglová, André Benjamin, Buzz Aldrin, Peter Bart, Carrie Fisher, Cheri Oteri (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Zábavná americká talk show, kterou moderuje herec a komik Craig Ferguson. V jednotlivých dílech můžeme vidět rozhovory s nejrůznějšími hosty, ale také humorné scénky. Show je vysílána v nočních hodinách na televizní stanici CBS od roku 2005. Za tuto dobu se zde vystřídalo již mnoho známých osobností. (Zbyisek)

Recenze (86)

Rincewind 

všechny recenze uživatele

Mistr a král. Conan O'Brien, David Letterman, Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel. Ti všichni jsou velmi dobří a občas výborní. Ale Craig Ferguson si je každým komentářem, každým cold open, každým rozhovorem s hostem, ale hlavně každým rozhovorem s Geoffem, dá ke svačině. Bezkonkurenční pohotovost, lehkost a smysl pro humor. Keeping it classy all the way to Christmas. ()

PrincessB 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější talk show moderátor. Craig Ferguson se s ničím nemazlí a se svými hosty se baví familiérně. Hosté jsou díky tomu uvolnění a většina z nich si návštěvu očividně užívá. Jako jeho velkou přednost beru i fakt, že i s tím nejnudnějším hostem dokáže udělat moc vtipný rozhovor (narozdíl od Lettermana, který je s nudným hostem zkrátka ztracen). ()

Reklama

Clu 

všechny recenze uživatele

Kam se hrabe Letterman, Craig posunul talkshow na novou úroveň. Nejen, že ostatní talkshow mi třeba nepřijdou tak vtipné, ale hosté tam prostě odpovídají na otázky. Ale Craig Ferguson svým přátelským přístupem způsobí, že jeho hosty poznáte jako kamarády, jako kdybyste s nimi sami jen tak mluvili o kravinách! Zajímavé komentáře: StarsFan ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Jsem se dlouze rozhodoval komu "věnovat" 1000cé hodnocení na CSFD. No vzhledem k mé zásadě (obvykle) hodnotit věci až uvidím všechny díly, rozhodl jsem se pro pořad, který bych tomuto měřítku neohodnotil nikdy. Pořad s perfektním humorem, úžasným moderátorem a nejlepším "sidekickem" na světe. "CBS cares" Nejoblíbenější hosté: Michael Sheen, William Shatner, Alex Kingston ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Tahle Talk- Show je opět úplně jiný šálek kávy. Když by jste si porovnali show Fergusona, Lettermana a O'briana, tak zjistíte, že každá show má něco do sebe a je něčím originální a výjimečná než ty ostatní. Ale u Craiga je to více než vidět. On má neuvěřitelný dar komunikovat s lidmi a dát jim najevo, že jim porozumí a na druhou stranu si z nich dokáže udělat legraci tak, aby moc dobře pochopili, že to nemyslí vážně. Geniální. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (12)

  • První epizoda s Craigem Fergusonem byla vysílána 3. ledna 2005, poslední 19. prosince 2014. Celkem se objevil v 2 058 epizodách. (jarks)
  • Úvodní píseň nazpíval sám Craig Ferguson. (Poker_Face)

Reklama

Reklama