Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektní odreágovačka, který neurazí, a pobaví. Dwayne Johnson jenom dokazuje, že už ho nemáme zařazovat jen jako natrénovaného borce, ale jako skutečného herce, a celý film prostě tahá. Celý film se člověk víceméně baví, Rock je jak jsem zmiňoval borec, a celkově to kazí jen hodně špatný český dabing. Zatím 4*, a nebráním se možnosti, že po reprojekci s originálním zněním nahodím i plný počet. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No dobre, jako jo, je to sranda, ale stejne by mel Rock natacet spis akcni masakry. U techhle komedii nejvic zalezi kolik tu je klise a jaky jsou herci. No klise tu je narvany skoro v kazdy minute filmu a vyvoj odhadnete od zacatku do konce, navic stopaz je lehce prestrelena. No a herci, Rock je fakt sympatak, obcas se sice xichti naprosto neskutecne, ale jinak vicemene pohoda a ta mala holka byla taky fajn, i kdyz tradicne tu muselo bejt dite za chytry. No a co se tyce vtipu, nejvtipnejsi je to samozrejme ze zacatku, kdy se Rock stara jen o to, jak vypada a je hotovej z toho, ze ma dceru, pak to ustoupi do pozadi a mame tu klasicky udobrovani, dojak a podobne. Ale celkove to zas tak blby neni, zabery z fotbalu jsou fajn a zabavit se u toho da. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Doposud největší porce Rockova herectví. A doteď to zdaleka nebylo tak osobité. The Rock se z akčního hrdiny vybarvil jako sympatický komik a bohužel mu to s neodolatelným americkým úsměvem sedí víc. Tak nevím, jestli se mám definitivně vzdát svých nadějí, že z něj bude nová akční ikona... A i kdyby, jak říkám v Game Plan mě fakt překvapil. Takhle pohodovou a nenáročnou komedii jsem už dlouho neviděl. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

'The Rock“ si sice získal mé sympatie hlavně během své éry zápasníka, potažmo v akčních filmech, ale tentokrát mi nějak nevadila ani jeho účast v této rodinné komedii. Je sice pravda, že film je plný již stokrát viděného klišé, ale kupodivu mi to nějak závratně nevadilo. Nenudil jsem se u toho a to bylo hlavní. Je však jasné, že tohle bylo určené především pro mladší publikum… ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Jedna z dalsich rodinnych komedii, kde sa akcny hrdina Dwayne Johnson pokusa o komedialnu rolu, takze ide po Schwarzeneggerovych stopach. NIe som proti, pokial si bude aj nadalej vyberat kvalitne akcne filmy. Avsak viete si predstavit Johnsona ako tancuje balet? Pre mna taka mila priemerna rodinna komedia.... 16.04.2008 ________ Dwayne Johnson - (Joe Kingman) +++ Madison Pettis - (Peyton Kelly) +++ Kyra Sedgwick - (Stella Peck) +++ Roselyn Sanchez - (Monique Vasquez) +++ Morris Chestnut - (Travis Sanders) +++ Hayes MacArthur - (Kyle Cooper) +++ Hudba: Nathan Wang +++ (Videl v kine 15.04.2008) +++ ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Pieseň, ktorá hrá v pozadí, keď Joe (Dwayne Johnson) ide na otvorenie svojej reštaurácie, je „Feeling So Fly“ od Tobyho McKeehana alias TobyMaca. (Zeker)
  • Futbaloví rozhodcovia boli z Asociácie futbalových funkcionárov Nového Anglicka. (Zeker)

Reklama

Reklama