Reklama

Reklama

Vyšperkuj mi káru

(pořad)
  • Česko Pimp My Ride (více)
Reality-TV
USA, 2004, 73x30 min

Pimp mastři předvádějí, jak se dají ze starých aut udělat vysoce kvalitní pimpmobily. Hiphopová superhvězda Xzibit a nejproslulejší američtí tuneři se spojí, aby vybraným šťastným divákům „vytunili káru“. Je jedno, jakým křápem přijedou, tito machři jim upraví všechno od barvy a nárazníků, přes plyšové potahy a barvy až po instalaci posledních výstřelků z audio a video světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

DonParegio 

všechny recenze uživatele

Najlepšou časťou je zraz všetkých áut, ktoré porobili v jednej sezóne.Napr. jedna žena príde s autom bez kapoty a podobné rarity. No skvelá časť je aj tá v ktorej vystupuje aj Arnold Schvwarcneger a prerobia auto na bio pohon,je to ten najlepší seriál na mtv.Jeden jediný mínus je, že si všetky pocity dopredu nacvičia. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Pimp My Ride som začal pozerať iba kvôli Xzibitovi. Vôbec niesom fanúšik aut, no myslím že relácia môže sadnúť aj nezainteresovanému divákovi. Ide hlavne o zábavu a na MTV nebolo veľa programov pri ktorých by som si nezanadával. Niektoré vylepšenia aut sú skvelé a nikdy by vás nenapadlo že je to vôbec možné. ()

Reklama

Sochorisko 

všechny recenze uživatele

pořady o autech mám rád, všechny. Když se do toho dá ještě x-zibit s jeho humorem, tak je to paráda. Ovšem skutečnost, že týpek přijede ve starym křápu a oni ho pak v dílně předělají na superauťák, no dejme tomu, ale když se na to zpětně podíváme, co z toho bývalého auta tam zůstalo ? Občas ani holá konstrukce nezůstane původní .. :D ačkoli by se to sem asi nemělo dávat, neodpustím si poukázat na jedno video, týkající se právě tohodle názoru: http://www.autoweb.cz/2722-pimp-my-ride-xzibit-a-skoda-yeti-video/ ... Takže oni nepředělávají auta, oni je vyrábějí :D Nicméně mě dostává, co vše jsou schopní tam nacpat a jak to auto pak vypadá jak z GTA .. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Viděl jsme fůru dílů na MTV... některé změny byly parádní a bavilo mne to sledovat, ale jiné? Tv v nárazníku a podobné ptákoviny to je fakt moc.. A ti co chtěli do pořadu s isnad ty auta musely devastovat samy a ještě je předtím koupit někde na šroťáku jinak fakt nevím.. jednou dokonce dostaly takový vrak, že ho vyhodily a koupili nové auto co překopali.... 3z5 jsou až kam.. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Na programoch MTV sa mi páči, že dávajú možnosť ľuďom z ulice na dosiahnutie niektorého zo svojich snov. Že je stanica ochotná zaplatiť jednému vylosovanému súťažiacemu desaťtisíce dolárov trebárs na tunning ojazdeného auta. A to podľa jeho predstáv, ktoré im vopred povie. Má rád hudbu? Bude mať v kufri super reprákovú zostavu atď. Takýto typ reality show má svoj zmysel. Na rozdiel od tých našich. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (16)

  • Na show také odkazují pořady Pimp My Room (vysíláno MTV v Nizozemí), Pimp My Wheels (upravování motorek - MTV Itálie), Pimp My Fahrrad (upravování kol) a Pimp My Whatever (doslova upravování čehokoliv - oboje MTV Německo). (Sony1994)
  • V roce 2006 si nechal Volkswagen udělat tři půlminutové reklamy na nový Golf GTI, ve kterých ztvárňuje hlavní roli Peter Stomare, a které parodují práve Pimp My Ride. (Sony1994)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno