Reklama

Reklama

Vyšperkuj mi káru

(pořad)
  • Česko Pimp My Ride (více)
Reality-TV
USA, 2004, 73x30 min

Pimp mastři předvádějí, jak se dají ze starých aut udělat vysoce kvalitní pimpmobily. Hiphopová superhvězda Xzibit a nejproslulejší američtí tuneři se spojí, aby vybraným šťastným divákům „vytunili káru“. Je jedno, jakým křápem přijedou, tito machři jim upraví všechno od barvy a nárazníků, přes plyšové potahy a barvy až po instalaci posledních výstřelků z audio a video světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Tak tohle můžu vidět 100x a nikdy mě to neomrzí. Pimp My Ride, aneb česky "Vytuň mi mojí kraksnu". Tady mi ani nevadí HipHop a Xzibit. Právě on má ty nejdrsnější hlášky. Ani nechci vědět, kolik už ta auta dohromady stála, ale každej kousek je jedinečnej. Kéž by tak vzali mojí starou Toyotu. 5* si to podle mě zaslouží, jedna z nejlepších věcí, na co se dá na MTV koukat. ()

xpaja 

všechny recenze uživatele

Pořad je to svým způsobem fascinujíci. Tvůrci někde seberou nějaký šrot, co už pomalu nevyjede na silnici a doplní nějakého vlastníka (většinou mladou holku). Nevěřím totiž, že by brali skutečné lidi "z ulice". Pak to auto rozeberou a opět ho složí na základě velkého množství tuzingových doplňků. Takže základem jsou velká kola co se sotva vejdou do podběhů a výrazný lak. Do interiéru vždy napěchují aspoň 5 LCD obrazovek nebo tabletů, občas přidají i playstation. Kolem úprav motoru nebo podvozku se to v podstatě netočí, leda se o tom okrajově zmíní. Co mě fascinuje nejvíc, jsou výroky "vlastníku" nad jejich novým "votuzidlem". Řeči typu" Tohle auto mi úplně změní život.", "To je to nejlepší co mě v životě potkalo" apod. jsou až směšné. Jen doufám, že ty řeči nikdo nebere vážně. Dávám ---== 15% ==--- , těch 20 minut se totiž dá vydržet a divák se aspoň doví jakou další neskutečnou hovadinu do toho auta ještě namontují. ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Pohodový seriál, který dělá z hnusných aut někdy nádherné a někdy ještě hnusnější šperky, ve kterých se snad ani nedá jezdit . Mít 10 televizí v autě, tak tam jsem jenom zalezlej a řumim na televizi a pařim na těch xboxech a dalších blbostech, co do těch aut strkaj . Byl bych strašně posranej, že bych to někde naboural. jako malej jsem tenhle pořad žral. Teď už mi to moc neřiká a většina aut, co tam udělaj se mi zdá hnusnejch a naprosto zbytečně přeplácanejch. ()

Filipes 

všechny recenze uživatele

Tenhle ten rapper je prostě nejvíc v pohodě. Jako jeden z mála má i herecké nadání a i když tahle reality show určitě nebyla úplně reality (Mě kdyby někdo takhle vytunil káru tak dělám jiný věci než abych tam jen stál a tak nějak se smál) Jinak co vám ti mechanici dokážou udělat s autem je fakt síla. West- Coast forever. ()

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

Takže zoberú americký van, z predných troch sedadiel urobia dve a namiesto stredného namontujú popcornovač. Zadné tri rovno vyhodia a namontujú tam drevenú truhlu z ktorej vylieza plastová lebka. Samozrejme to by ešte ostalo miesto v kufri, tak to teda nie. Tam treba namontovať dvadsaťsedem reprákov a sedem palcovú obrazovku, samozrejme napojenú na playstation2. Nech nezabudnem ešte žiarivo ružovú metalízu s čiernym chlpatým interiérom a máme tu desaťmetrový, dvojmiestny, pojazdný cirkus, ktorému sa do kufra zmestí akurát iPod mini. Bravó, zaujímavé je ale jedno, je to sledovateľné. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (16)

  • Ve filmu Válka a.s. z roku 2008 se objevuje plakát "Pimp My Office" odkazující na show. (Sony1994)
  • Na show také odkazují pořady Pimp My Room (vysíláno MTV v Nizozemí), Pimp My Wheels (upravování motorek - MTV Itálie), Pimp My Fahrrad (upravování kol) a Pimp My Whatever (doslova upravování čehokoliv - oboje MTV Německo). (Sony1994)
  • Mnoho z účastníkov bolo nakoniec prekvapených, že tieto modifikácie neboli tak zdarma, ako šou prezentovala. Keďže šou platila za dané súčiastky a modifikácie, niektoré inštitúcie Daňových úradov museli tým pádom zdaňovať účastníkov, podobne ako v prípade výhry napr. v nejakej televíznej kvízovej šou. Federálnym a štátnym inštitúciám boli nahlasované trhové hodnoty každej jednej súčiastky, čo malo za následok, že mnohí účastníci vyfasovali niekoľkotisícové príkazy na zaplatenie dane. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama