Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

Chen 

všechny recenze uživatele

Je to samé klišé, ale narozdíl od konkurence to netlačí na pilu, obsazení je sympatické, jednotlivé situace nejsou extra vyhrocené a sledování nezpůsobuje žádné zdravotní újmy. Ti (ta) zlá dostane co proto, ti hodní se dočkají happyendu, ale to si stejně všichni přejeme (i když to někteří nepřiznají :D). Slušná podívaná na páteční večer. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„No tak, chlapci! Vás je sedem, nás je sedem... čo vám to hovorí?“ – „14.“ Prijateľná bláznivá tínedžerská komédia o „amerických školských spolkoch“ (človeče, skutočne to v Amerike takto funguje?) vyniká okrem vydarených dialógov („Prečo stále spí?“ - „Je z Nigérie, ešte si nezvykol na časový posun.“ – „Aha. To prejde. Kedy prišiel?“ – „Pred troma rokmi.“) a vtipných hlášok („Som v poriadku, moja slezina ten pád stlmila.“), svižným scenárom a sympatickými hereckými výkonmi. Najmä rozkošnej Amandy Bynesovej, ktorú by som veľmi rád videl v porne. Snáď si v nejakom niekedy zahrá. ()

Reklama

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro filmy podobného ražení, sice po pěti minutách víte jak to dopadne, nicméně si výbroně oddychnete, dostanete lepší náladu a aspoň já sem se i pobavil, celý film jsem měl takový lehký úsměv. Je to taková teenegerská komedie, ale zase ne úplně typická, jelikož neobsahuje fekální fórky, za což má hvězdičku navíc, navíc nepostrádá mírný nadhled a Amanda Bynes mi přijde vcelku okouzlující. Jo a jsem mimoň:) ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Je to parodie...není to parodie...je to parodie...není to parodie...co myslíte vy? 1) Příšerný brak, kterému však z mně ne zcela jasných důvodů nechám dvě hvězdičky, protože chvílemi mě i docela bavil...no a mezitím jsem si stihl vyřídit spoustu věcí. 2) Upozorňuji na slovenský distribuční název - Snehulienka to ma v paži - to by nenapadlo snad ani scénáristu komentovaného filmu. 3) My name´s Slunicko2 and I think I'm in love with a dork. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Zcela tradiční a obyčejná teenagerovská romantika s příjemnou Amandou Bynes, nafintěnými tupými kráskami a prostými, leč dobrosrdečnými losery. Nepřináší nic nového, než co jsme mohli xkrát už vidět, včetně závěrečného podtrhu, prokouknutí, nápravě a samozřejmě dobrého konce. Jako poklidná zábava pro deštivý podvečer proč ne. Hudba: Deborah Lurie ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Každý ze Sydneyiných spolubydlících představuje jednoho trpaslíka: Lenny - Kejchal, Terrence - Prófa, Jeremy - Stydlín, Gurkin - Rejpal, Spanky - Štístko, Embele - Dřímal, George - Šmudla. (HappySmile)
  • Když zpívá Tyler (Matt Long) v knihovně Sydney písničku, je to ta samá, na kterou tančí na plese. (HappySmile)

Reklama

Reklama