Reklama

Reklama

Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještěže máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim mohou postavit! V animovaném filmu společnosti DreamWorks Animation Monstra vs. vetřelci se vydávají na misi zachránit planetu Zemi ti nejneobvyklejší hrdinové. Enormika, Dr. Šváb, Chybějící článek, Hmyzosaurus a B.O.B. spojují své síly, aby se ubránili útokům vetřelců. Úchvatná animace a zábavný příběh dělají z tohoto velkolepého dobrodružství monstrózní zábavu pro všechny! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (585)

HAL 

všechny recenze uživatele

Natočit film jako akčně-hračičkoidní připomínku monstr filmů padesátých let je fajn nápad a i v 3D animákovém provedení pro dorost bych si ho dokázal představit jako výbornou zábavu... nicméně tato představa je rozhodně velmi odlišná od toho jak ve skutečnosti vypadají Monstra vs. Vetřelci. Neexistence příběhu nevadí, neexistence netrapného humoru už ale ano a přitom se tu ničeho jiného takřka nedočkáme, jen pár gagů je opravdu fajn a většina z nich je spojená se sliznatým bezmozkovým Bobem - ostatní postavy jsou nevýrazné či otravné, obzvlášť sledovat ty čistě lidské je pravým utrpením, takže úvodní "ne sci-fi" desetiminutovka na svatbě je skutečné peklo u kterého jsem trpěl jako zvíře. Později se situace trochu zlepší, ale zdaleka ne o moc, jen masivně přibyde mizerně vypointovaných parodických popkulturních narážek a akce, která není ani tak akcí v pravém slova smyslu, jako spíše atrakcí snažící se diváka ohromit (zne)užíváním 3D efektu. Je to nuda. 4/10 ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

V záplavě popkulturních narážek na nejrůznější americké sci-fi filmy převážně z 50. let má očividně mnohý divák tendenci zapomínat na příběh, který je zde opravdu slabý - jen na aluzích film nepostavíš. Sice jsem se také bavil u "odhalování" nejrůznějších odkazů a rádoby chytrého pomrkávání na "zasvěceného" diváka, ale zároveň jsem se nedokázal odpoutat od chatrné základní dějové linie, v níž se Susan snaží vyrovnat se sebestředností svého manžela... a kromě toho mi mnohé vtípky přišly až příliš laciné, za všechny například scéna vypnutí počítače s Dance Dance Revolution, nebo i zbytečně doslovné klávesy z Blízkých setkání. Zapomenutelný průměr. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých zábavných jednohubkový animákov (Megamind, Cloudy with a Chance of Meatballs...). Príbeh je predvídateľný, bez akýchkoľvek prekvapení a na zvraty a originalitu jeden z najchudobnejších v poslednej dobe, no všetko vynahrádza humor a skvelý dabing na čele s bravúrnym Sethom Rogenom. Ďalší z radov animákov, ktoré mali na viac... ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Animovaná "giant monsters" pastiš i persifláž zároveň, referenčné odkazy na každom rohu a jeden takmer vôbec neriedený adrenalínový nápoj plný rozšafných sekvencií. Prostá atrakcia za štyri žetóny, pri ktorej sa nerieši húževnatosť zápletky, ale strmosť a rozmanitosť horskej dráhy. A DreamWorks proste jede... ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Holky, co se jim tampóny tvarují ve formě z cisterny a které si palmovité chloupky na holeních zastřihují vrtulníkem, jsou velice hot. Vůbec nechápu, proč jí ten mudla dal kopačky. Vždyť se mohl stát vaginálním speleologem! Jak si teď slečna přijde na své? Jsou americké jaderné nosiče v ohrožení? Že je zablemcá? Považme. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (21)

  • Klávesy, na které hraje prezident Hathaway (Stephen Colbert) při komunikaci z robotem, jsou Yamaha DX7. (HellFire)
  • Severoamerické tržby byly 198,4 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 381,5 mil. (NIRO)
  • Na obřího robota pálí stíhačky typu F-14 Tomcat a helikoptéry AH-64 Apache. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno