Reklama

Reklama

Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještěže máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim mohou postavit! V animovaném filmu společnosti DreamWorks Animation Monstra vs. vetřelci se vydávají na misi zachránit planetu Zemi ti nejneobvyklejší hrdinové. Enormika, Dr. Šváb, Chybějící článek, Hmyzosaurus a B.O.B. spojují své síly, aby se ubránili útokům vetřelců. Úchvatná animace a zábavný příběh dělají z tohoto velkolepého dobrodružství monstrózní zábavu pro všechny! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (585)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Slečna Ronsonová vypadá přesně jako Ony. Už jen to, že si všímám takových blbostí myslím plně ukazuje jak moc jsem se nudil. Pro samé zakopávání, tančení a mlácení se do hlavy vším (ne)možným se úplně zapomnělo na... No, vlastně na všechno ostatní. Čest výjimkám v podobě původního dabingu, nápisu na raketě a těm několika minoritním zdařilým odkazům na padesátková monstr/ufo béčka. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Monštrá vs. votrelci sú kvalitný animák s množstvom funkčnej paródie a akcie. DreamWorks bezpochyby potvrdzujú svoje umenie hľadať zaujímavé originálne nápady a neutápať sa iba v sérii pokračovaní vyčerpaného zlobra. Monštrá vs. votrelci znova dokazujú neskutočné nasadenie animovaných tvorcov. Popri fantastickej akcii sa však autori neštítia ani občasného napätia a totálnej irónie na adresu amerického prezidenta, filmy o invázii, vládnych projektoch či nevydarených experimentoch - humor naplno ťaží zo žánru. Hoci ho asi aj nadobro vyčerpal, pretože po 90 minútach i celkovej stavby deja mám dojem, že viac nemôže ponúknuť. Posledná hodina sa sústredí na vtipmi a výbornou animáciou vybavené boje, slúžiace ako pocta sci-fi i hororovým filmom ostatných päťdesiatich rokov. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Henry Jackman: 1. A Giant Transformation [3:05] ,2. When You See (Those Flying Saucers) - The Buchanan Brothers [2:17] ,3. Tell Him - The Exciters [2:35] ,4. A Wedding Interrupted [2:09] ,5. Meet the Monsters [2:29] ,6. Planet Claire - The B-52's [4:37] ,7. Do Something Violent! [2:07] ,8. The Grand Tour [2:10] ,9. Oversized Tin Can [3:38] ,10. The Battle at Golden Gate Bridge [6:08] ,11. Didn't Mean to Cursh You [1:51] ,12. Reminiscing - Little River Band [4:14] ,13. Imprisoned by a Strange Being [5:28] ,14. Galaxar as a Squidling [2:06] ,15. March of the Buffoons [5:15] ,16. Wolly Bully - Sam the Sham and the Pharaohs [2:21] ,17. Susan's Call to Arms [3:02] ,18. The Ginormica Suite [5:51] ,19. Monster Mojo [2:08] ,20. Purple People Eater - Sheb Wooley [2:15], ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím, zase taková pecka to tedy nebyla. Nejspíš jsem čekal, že tenhle animák bude víc "dospělý", s více narážkami na sci-fi a tak, což jsem ale neměl dělat. Takhle jsem dostal hezky udělanou pohádku s (dalším z řady, bože, už brzděte) morálním ponaučením, která sice utekla rychle, ale moc mi toho z ní v hlavě neutkvělo. Nejsympatičtější postava z týmu "těch hodných" je rozhodně (polo)šílený doktor Šváb, nejvíc z celých Monster vs. Vetřelců mě ovšem stejně pobavili právě vetřelci. Obzvlášť jejich velitel - nádherně slizký, záporný šmejd. Pro děti ideální film, dospělým stačí vidět jednou. Ach jo, proč už nejsem dítě - všechno by bylo tak hezké, barevné, roztomilé a navíc ve 3D! ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Holky, co se jim tampóny tvarují ve formě z cisterny a které si palmovité chloupky na holeních zastřihují vrtulníkem, jsou velice hot. Vůbec nechápu, proč jí ten mudla dal kopačky. Vždyť se mohl stát vaginálním speleologem! Jak si teď slečna přijde na své? Jsou americké jaderné nosiče v ohrožení? Že je zablemcá? Považme. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (21)

  • Klávesy, na které hraje prezident Hathaway (Stephen Colbert) při komunikaci z robotem, jsou Yamaha DX7. (HellFire)

Reklama

Reklama