Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Za Sheldonem přijede na několik dnů matka. O náplni pobytu mají ale dosti odlišné představy. Paní Cooperová by si ráda užívala krás města, Sheldon by uvítal, kdyby mu vyvářela oblíbená jídla... (TV Prima)

Recenze (8)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Raj Koothrappali: [Looking at a crucifix in a Catholic church] None of our gods have abs like that. Howard Wolowitz: Yup... that's the last Jew who did sit-ups. And look where it got him. ()

Reklama

Pat.Ko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

-Stavím sa, že tvoja mama je na teba naozaj hrdá.- Nie. -Hovorí, že ak neustúpim, bude držať hladovku.- -Možno by trvalo roky, kým by sa prejavili zdravotné problémy, ale aj tak...- ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paní Cooper je dokonalou představitelkou všeho, co stát osamělé hvězdy nabízí. Každá epizoda, v níž se objeví, má u mě automaticky nakročeno k páté hvězdičce. Šestý díl byl plný narážek na náboženství a politickou korektnost, takže bylo prakticky nemožné, abych se nebavil. Sheldonova matka pokryla v jednom širokém záběru všechny aspekty života od náboženství až po promiskuitu a bylo to skvělé. / Poučení: Když už jsme u té promiskuity. Mně na tom početí Mesiáše prostě něco nesedí... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Když si Sheldonova matka (Laurie Metcalf) sedne k Rajeshovi (Kunal Nayyar) a položí si vedle sebe na gauč kabát a kabelku, tak její věci v pozdějších záběrech mění svoji polohu. (Duoscop)
  • V epizodě je zmíněn krátký film Vánoce (1965). (SONY_)
  • Hrnek, který si Sheldon (Jim Parsons) v úvodu epizody položí na stůl, v pozdějších záběrech změní svoji polohu. (Duoscop)

Reklama

Reklama