Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nudné léto v jednom nudném městě se rychle změní v šílenství, když parta puberťáků najde v lese stopy lesního muže, takzvaného sasquatche. Nikdo netuší, že stopy jsou dílem dvou místních blbů Zerka a Shirtse, kteří chtějí zbohatnout na prodeji zaručeně pravých sádrových odlitků obrovských tlap. Jen potřebují, aby se celá záležitost pořádně probírala v novinách a televizi, a pak se jim peníze pohrnou. Jaksi ale pozapomněli, že by někdo mohl přijít na to, že stopy jsou podvrh. Na cestě do města je uznávaný odborník, který má ověřit pravost všech nálezů (hoši totiž kromě stop nastražili i podomácku vyrobené lejno). To je ale taky pitomec k pohledání, a tak je docela možné, že Zerkovi a Shirtsovi jejich ujetý plán vyjde. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (76)

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Ono by zas tak nevadilo, že je film hodně stupidní a je doslova o hovně, nicméně těch situací, kterým by se člověk zasmál zde je poskromnu. Důvodem k smíchu jsou jen snad některé hodně ujeté postavy a občas jejich pitomé počínání. Možná to bylo hereckými výkony, které mi až na Justina Longa přišly vyloženě slabé. ()

mala_kea odpad!

všechny recenze uživatele

Občas je třeba se trochu uklidnit a pustit si totální "pecku" která už z názvu napovídá, jaká to bude fajn podívaná. Jenže při přehrání 10ti minut nevěřícně kroutím hlavou, zpytuju svědomí a říkám si, jestli Tim byl zkouřený, vožralý a nebo si ze mě dělá vysloveně prdel. Herecké výkony by se daly přiřadit kyvadlovým hodinám. Bohužel i ty jsou užitečnější, než třeba Jeremy Sumpter, který vypadá a hraje jako maminky mazánek. Je mi jasn, že Skousenovi se nechtělo utrácet za něco, co věděl, jak dopadne, ale zkoušet se v tom ještě trochu poňimrat ho rázem sestřelilo střemhlav k zemi. Dobřem u tak. A ty "hlášky" haha, to jsem se zatraceně nasmál. Nikdy víc, ale pokud ano, tak bez obrazu a zvuku. ()

Reklama

sidzej 

všechny recenze uživatele

Carl Weathers chutnajúci vzorku umelej sračky. Až mi ho prišlo ľúto keď si spomeniem na časy Rockyho či Predátora. Určite si ani on takto svoju kariéru nepredstavoval. Zväčša trápna komédia, ktorá celý svoj potenciál vyčerpá v celkom svižnej prvej polovici (úvodná scéna mečovania nemá chybu- hudba jak z Titanicu a do toho Justing Long- "Gavin, čo to počúvaš za sračky?" + zhúlený polonahý blonďatý šašo).....skrátka bola zábava avšak časom prechádzajúca do trápnych skečov. Označiť réžiu za spackanú nie je úplne na mieste, našli sa oddychové momenty ktoré mali na počudovanie celkom príjemnú atmosféru a Jeremy Sumpter to v hlavnej úlohe slušne tiahol. Tento film mal na viac. A stačilo málo, len trochu poupraviť scenár. 30% ()

sedm.1 odpad!

všechny recenze uživatele

Totální filmová žumpa!!! Co to vůbec do prdele jako mělo být? Já tyhle zhulený filmy, s naprosto dementníma postavama a fakt infantilním humerem mám docela v oblibě a naprostá většina z nich na mě většinou kupodivu i poměrně zafungovala, ale s takovou vypatlaností jako zde jsem se snad ještě nesetkal. Že celá ta zápletka je jedna obrovská zoufalost, kterou vymýšlelo tak maximálně pětileté děcko, to bych možná ještě u tohoto typu filmu dokázal akceptovat, ale že zde nezafungoval ani jeden jediný vtípeček, že se zde všichni chovají, a v podstatě i hrají, jako skuteční retardi a že to je tak strašně amatérsky natočený, tak to jednoduše tolerovat už ale nemohu a ani nehodlám. Chvilku jsem tedy koketoval s myšlenkou, že bych téhle stoce tu jednu hvězdičku dal za Justina Longa, který jediný trochu splňuje, co by tento druh filmu měl svému publiku přinést, vše ostatní kolem něj je ale tak nesoudně pitomý a trapný, že si to nezaslouží skutečně nic jiného, než ten nejryzejší ODPAD! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Pohodová oddechová záležitost. Co se týče děje, tak tady nemám žádnou výtku. Zajímavě a rychle utíkající místy i velmi vtipná komedie o partě čtyř teenagerů a jejich třech nepřátel a o dvou méně inteligentních mladících. Film byl poskládán velmi dobře a jednotlivé části na sebe velmi pěkně navazovaly. Jak už jsem zmínil, je zde i dost vtipných scének, u kterých jsem se velmi pobavil. Co se týče hereckých výkonů, tak tam také nemám výhrady. Jeremy Sumpter celý film tak trochu povyšuje do mírného nadprůměru, role vůdce jedné z part mu velmi sedí. Ale i další herecké výkony (obvzlášť ten neustále zhulený zpomalený blonďák byl dost dobrý) jsou rozhodně velmi dobré. Takže moje jediná výtka je snad k názvu celého filmu. Mám-li být upřímný, tak název mne téměř odradil od sledování filmu, protože jsem předpokládal nějakou variaci na Yettiho nebo něco podobného, a tak jsem původně na základě názvu neuvažoval o tom, že bych na film kouknul. Ale nakonec jsem to zkusil a vyklubalo se z toho příjemné překvapení v podobě pohodové komedie bez jakéhokoliv nádechu fantasy. Takže jediná výtka je k názvu, jinak jsem byl spokojený a jako průměrná komedie pro pobavení tenhle film u mne uspěl, takže je to za tři hvězdičky. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Režisér chcel vo filme použiť pieseň "The Final Countdown" od skupiny Europe. Nestalo sa tak, pretože podľa jeho slov autori skladby požadovali príliš veľa peňazí. (m.a.t.o.)
  • Ve scéně, kdy Gavin (Jeremy Sumpter) přichází domů, venku svítí slunce. Po příchodu do kuchyně je však venku déšť. (Kriklan49)
  • Do natáčania v rezidenčnej štvrti Portlandu boli zapojení aj miestni obyvatelia, ktorí robili komparzistov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama