Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V druhém celovečerním dobrodružství se budou naši animovaní hrdinové Fry, Bender, Leela, Profesor Farnsworth, Dr. Zoidberg a byrokrat 34. stupně Hermes Conrad snažit spravit trhlinu v časoprostoru, skrze kterou do našeho vesmíru pronikl obří chapadlovitý vetřelec s podlými úmysly a nadpřirozenými schopnostmi. Lidem na Zemi vnutí nové náboženství, do jehož čela se jako slepý k houslím dostane Fry, který obyvatele Země přesvědčí, aby "modrou planetu" opustili a vydali se na cestu do nebe... Zemi tak ovládnou roboti, v čele s nikým jiným, než Benderem.
Tento film je druhým v řadě z připravované čtveřice. Zbývající dva mají být na DVD trh uvedeny v letech 2008 a 2009. (havLord)

(více)

Recenze (270)

kinej 

všechny recenze uživatele

Futurama se nehodí pro film. Tento celeovečerák je toho důkazem, chybí mu vyváženost a kompaktnost. Skvělé fóry a ujeté nápady vyzní soustředěné ve dvacetiminutové epiozodě zkrátka vtipněji, zde jsou v delší stopáži rozmělněny a břitký humor je tak částečně otupen. Věřím, že pro spoustu fandů, znamenáná už jen název Futurama plný počet hvězdiček, ale já jsem přesvědčený, že tento film nedosahuje kvalit seriálu. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dalsi paradni prirustek do Futuramy. Dej filmu uz neni takova silena zmatenost jako prvni film a pribeh je fakt paradni, navic parkrat dokaze i prekvapit, jednotlivy postavy jednaj presne tak, jak clovek ceka a tech 90 minut tu neni ani jedno hluchy misto, resi se vic veci najednou, film svizne odsejpa a celou dobu sem se paradne bavil. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

První půlka byla skvělá. Sice ne tak vtipná jako seriál nebo předchozí film, ale pořád to šlo. V momentě, kdy se lidstvo odstěhovalo do nebe, se všechno zadrhlo a nebejt hrdinného pirátského kapitána Bendera Bending Rodrigueze, byla by to pořádná nuda. No a taky téma tohodle filmu nebylo nic moc. Jako varování proti sektářstvi a náboženskýmu fanatismu to bylo dobrý, ale ke konci to na mě působilo trochu přehnaně. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Talentovani tvurci Futuramy stale jeste v ramci filmoveho formatu hledaji tu spravnou formu, ktera zdobila serial a o ktere zatim u doposud vydanych kousku nemuze byt ani zdaleka rec. Nastesti jdou ale spravnym smerem a Beast With a Billion Backs je o kousicek lepsi, nez predchozi Bender's Big Score. Jsem rad, ze tvurci peclive ctou me csfd komentare, ze kterych se nalezite poucili. Zatimco prvni pocin se zameril temer exclusivne na filmovy format, detailnost pribehu a celkovy koncept, kompletne tak pozapomel na faktor vtipnosti, ktery je pro Futuramu az prilis zasadni. V Beast je tento pomer o neco lepe vybalancovan, kdy zejmena prvni tretina je mnohdy velmi vtipna a tempo spravne dynamicke. Bohuzel ale v druhe pulce zacnou dochazet sily a nastava opet az prilisny duraz na vytvoreni co nejvetsi velkoleposti pribehu, ktery sice neni uplne spatny, ale o poznani slabsi, nez minule. Zajimava je take pokracujici tendence filmove Futuramy o velmi intenzivni koncentraci na "vztahy", clovek si pak obcas pripada, ze sleduje seriozne romanticky stuff. Jak ses mohla Amy vyspat se Zappem Branniganem a podvest tak Kifika, kdyz sem vam tak fandil? 7/10 ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Druhý celovečerní film Futurama začíná přesně tam, kde první skončil. Vesmír má anomálii a je zde díra do jiného prostoru. Co se skrývá za tajemnou dírou? Planet Express nám stačí mezitím ukázat sport budoucnosti Deathball, Bender se dostane do tajné Ligy robotů a Fry bude opět hledat smysl života. Bender a jeho Liga robotů nemá chybu tak jako nemá chybu vytříbený humor Futuramy. Když se Fry ztratí v kosmické díře a najednou z ní začnou vylézat obrovská chapadla, pak teprve začíná ta pravá zábava. Přesto všechno je druhý film ze všech čtyřech nejslabší. I tak je to povedená zábava. PS: Parodie na Supermana nemá chybu! (92 %) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Při útoku chapadel monstra na město můžeme sledovat postavičky běžící do budovy pojišťovny. Jméno této pojišťovny zní „Space Farm“, což je narážka na „State Farm“ (velkou americkou síť pojišťoven). Slogan State Farm říká „Life, Auto and Fire“. Slogan Space Farm zní „Life, Auto and Monster“. (HellFire)
  • Když žil Fry s Colleen, volal Dial-A-Joke 8.128 krát. (HellFire)

Reklama

Reklama