Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V druhém celovečerním dobrodružství se budou naši animovaní hrdinové Fry, Bender, Leela, Profesor Farnsworth, Dr. Zoidberg a byrokrat 34. stupně Hermes Conrad snažit spravit trhlinu v časoprostoru, skrze kterou do našeho vesmíru pronikl obří chapadlovitý vetřelec s podlými úmysly a nadpřirozenými schopnostmi. Lidem na Zemi vnutí nové náboženství, do jehož čela se jako slepý k houslím dostane Fry, který obyvatele Země přesvědčí, aby "modrou planetu" opustili a vydali se na cestu do nebe... Zemi tak ovládnou roboti, v čele s nikým jiným, než Benderem.
Tento film je druhým v řadě z připravované čtveřice. Zbývající dva mají být na DVD trh uvedeny v letech 2008 a 2009. (havLord)

(více)

Recenze (270)

Playman 

všechny recenze uživatele

Bohužel nemůžu srovnávat se seriálem, ze kterého jsem neviděl ani jeden díl. Možná to znamená trochu plus pro mě, protože většina lidí co shlédla tento film a má seriál Futurama velica ráda si na kvality tohoto snímku dost stěžuje, tito lidé jsou zkrátka zklamáni. Mě se tento seriál zkrátka vyhnul a poté co jsem shlédl musím říct, že jsem se královsky bavil a některé díly seriálu si určitě seženu ! Možná pak svůj verdikt změním, zatím si ovšem stojím za hodnocením 5*... ()

Lindiště 

všechny recenze uživatele

Co se to stalo s Futuramou??? Po druhém celovečerním počinu jsem došla k názoru, že to nebyl dobrý nápad. Obzvlášť zde, kde příběh, který by v podstatě vystačil na jednu 20-minutovou epizodu je zde všelijak natahován (asi tak jako Kif, když se veze na raketě), aby vystačil na určitou délku. Začátek se rozjel velice dobře, bylo zde pár povedených vtipů a vůbec celkem ta stará dobrá Futurama, ale od jistého okamžiku (když už jsem si vlastně myslela, že je konec), to neuvěřitelně upadá, je to o ničem a přijde mi to hodně odfláknuté. Myslím, že to úplná ztráta času není, ale fanoušci seriálu nechť zázraky nečekají. ()

Reklama

Peiper2 

všechny recenze uživatele

Tento druhý film je mnohem lepší než první a to z několika důvodů. Je mnohem vtipnější, má přímočařejší a ne tak zmatený příběh, ani chvilku jsem se u něj nenudil a dost prostoru dostaly také vedlejší postavy (třeba můj oblíbenec Dr. Zoidberg a Kif) . Po prvním filmu, který byl pro mě celkem zklamáním, jsem moc nečekal, ale Futurama mě překvapila a jsem za to velmi rád. Přesto ani tento film nedosahuje kvalit seriálu, ale už chybí jen kousek. Dávám 4* a těším se na další filmeček, snad nás tvůrci nenechají dlouho čekat. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Nooo...jak začít. Futuramu mám rád, a to hodně. Ale ty celovečerňáky nějak skřípou. Nevím přesně v čem to je ale nebyl jsem po shlédnutí moc nadšený. Děj takový všelijaký, nemůžu říct nezajímavý, ale spíše dost kolísající mezi "dobrý nápad - blbost - psycho - uh?". Párkrát jsem se zasmál, to ano, ale na konci mě celkem zamrzelo, že film začínal, rozjely se velké fantastické události, ale nakonec (přesně podle mého neblahého očekávání) občas dosti krkolomnými dějovými smyčkami se vrátil do úplně původních kolejí, takže kromě zavřené trhliny jako by se nic nestalo... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Název odkazuje na frázi „the beast with two backs“, termín vztahující se k sexuálnímu spojení dvou lidí a běžně používané Williamem Shakespearem. (HellFire)
  • Když žil Fry s Colleen, volal Dial-A-Joke 8.128 krát. (HellFire)

Reklama

Reklama