Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V druhém celovečerním dobrodružství se budou naši animovaní hrdinové Fry, Bender, Leela, Profesor Farnsworth, Dr. Zoidberg a byrokrat 34. stupně Hermes Conrad snažit spravit trhlinu v časoprostoru, skrze kterou do našeho vesmíru pronikl obří chapadlovitý vetřelec s podlými úmysly a nadpřirozenými schopnostmi. Lidem na Zemi vnutí nové náboženství, do jehož čela se jako slepý k houslím dostane Fry, který obyvatele Země přesvědčí, aby "modrou planetu" opustili a vydali se na cestu do nebe... Zemi tak ovládnou roboti, v čele s nikým jiným, než Benderem.
Tento film je druhým v řadě z připravované čtveřice. Zbývající dva mají být na DVD trh uvedeny v letech 2008 a 2009. (havLord)

(více)

Recenze (270)

BluT 

všechny recenze uživatele

Začátek byl poměrně našláplej, spousta vtipů a furt se něco dělo, ale pak začal děj stagnovat, vtipů se nedostávalo a já si řikal, jak vůbec moh někdo tak debilní scénář schválit. Navíc mi ještě donedávna přišla Futurama celkem inteligentní, ale v tomhle filmu bylo nedodělků nejasností a vyloženejch kravin celá řada. Ale jako aspoň tam furt byly oblíbený charaktery, skrytý vtipný nápisy, který se daj stihnout, jenom když se to pauzne a pěkná animace. 59% ()

Peiper2 

všechny recenze uživatele

Tento druhý film je mnohem lepší než první a to z několika důvodů. Je mnohem vtipnější, má přímočařejší a ne tak zmatený příběh, ani chvilku jsem se u něj nenudil a dost prostoru dostaly také vedlejší postavy (třeba můj oblíbenec Dr. Zoidberg a Kif) . Po prvním filmu, který byl pro mě celkem zklamáním, jsem moc nečekal, ale Futurama mě překvapila a jsem za to velmi rád. Přesto ani tento film nedosahuje kvalit seriálu, ale už chybí jen kousek. Dávám 4* a těším se na další filmeček, snad nás tvůrci nenechají dlouho čekat. ()

Reklama

kinej 

všechny recenze uživatele

Futurama se nehodí pro film. Tento celeovečerák je toho důkazem, chybí mu vyváženost a kompaktnost. Skvělé fóry a ujeté nápady vyzní soustředěné ve dvacetiminutové epiozodě zkrátka vtipněji, zde jsou v delší stopáži rozmělněny a břitký humor je tak částečně otupen. Věřím, že pro spoustu fandů, znamenáná už jen název Futurama plný počet hvězdiček, ale já jsem přesvědčený, že tento film nedosahuje kvalit seriálu. ()

Lindiště 

všechny recenze uživatele

Co se to stalo s Futuramou??? Po druhém celovečerním počinu jsem došla k názoru, že to nebyl dobrý nápad. Obzvlášť zde, kde příběh, který by v podstatě vystačil na jednu 20-minutovou epizodu je zde všelijak natahován (asi tak jako Kif, když se veze na raketě), aby vystačil na určitou délku. Začátek se rozjel velice dobře, bylo zde pár povedených vtipů a vůbec celkem ta stará dobrá Futurama, ale od jistého okamžiku (když už jsem si vlastně myslela, že je konec), to neuvěřitelně upadá, je to o ničem a přijde mi to hodně odfláknuté. Myslím, že to úplná ztráta času není, ale fanoušci seriálu nechť zázraky nečekají. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Mám také podobný názor, stejně jako spousta místních kolegů, že Futurama se pro film nehodí. 20 minutové díly se dají na minimální ději našlapat až po okraj šílených fórků z prostředí kde je vše možné. Nevím proč, ale 90. minut na mě takhle nefunguje. Nová Futurama není špatná, pro mě dokonce lepší mež minulý film, ale na více jak tři hvězdy to stále není. Párkrát jsem se pěkně zasmál, ale nebylo toho zdaleka tolik jako kdysi. Tak snad napotřetí...? ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Když žil Fry s Colleen, volal Dial-A-Joke 8.128 krát. (HellFire)
  • Při útoku chapadel monstra na město můžeme sledovat postavičky běžící do budovy pojišťovny. Jméno této pojišťovny zní „Space Farm“, což je narážka na „State Farm“ (velkou americkou síť pojišťoven). Slogan State Farm říká „Life, Auto and Fire“. Slogan Space Farm zní „Life, Auto and Monster“. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno