Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

Němi 

všechny recenze uživatele

Po predesle casti zase Futurama, ktera nepripomina bozsky serial jen vzhledem postav. Nekolik skvelych vtipu by nezapadlo ani za nejlepsich let. Skoda jen, ze v pulce se jednotlive pribehy lehce rozejdou, protoze posadka Planet expres funguje nejlepe pohromade. I opovrhovane parodovani Pana prstenu zde MA svuj vyznam a neni jen levnou atrakci pro fandy Scary movie. A kdyby - stejne vetsinu toho uz zname z traileru, tvurci se pomerne hlidali a dal zustane jen u sikovne pretransformovanych jmen (Frydo, Legola...) a semtam nejakeho odkazu. Film ma sve tempo, pribeh je pak v duchu serialovych silenych "vedeckych" teorii o paralelnich vesmirech a velmi prijemne se na to kouka. Futurama zije dal.______ Me opravene titulky najdete ZDE ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Futurama" si vzala na paškál tentokrát fantasy žánr a pustila se do klasiky největší, do "Pána prstenů". Musím uznat, že ten příběh v první půlhodině vypadá naprosto jinak, ale nakonec se k tomu podstatnému dostaneme. Osobně se mi tenhle díl moc nelíbí, ale opět zde jsou momenty, které prostě vtipné jsou. "Futurama" nemůže nikdy úplně zklamat, alespoň tehdy, pokud vám sedí seriál. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Pokud je v jedné seriálové epizodě pár opravdu dobrých fórků, neznamená to, že když se podobné fórky vynásobí čtyřmi, bude z toho super celovečerák. Seriál si opravdu užívám, takže jsem zcela neobjektivně ochoten spoustu nefungujících vtípků přehlednout. Nicméně i tak je to velké zklamání. Tvůrcům Futuramy není nic svaté, takže chápu chuť vzít si na paškál Pána prstenů, ale Benderova hra působí velmi nedotaženě, uspěchaně a nevtipně. Tvůrci měli k dispozici postavy, se kterými se rozhodně dá pracovat, ke zparodování měli nejslavnější fantasy a přesto vypotili hodinu a půl průměrné zábavy. To se potom člověk nediví, když Benderovu hru Prima nevysílá v celku, ale raději ho dávkuje po částech. ()

SLOTH 

všechny recenze uživatele

nebylo to spatne to vubec ne ale futurama jae plna delani si srandy z neceho znameho ale myslim ze byl tah vedle udelat z toho jeden celej film jeho podobnost k panovi prstenu me nekdy no vite..srala ano takove slovo jsme musel pouzit protoze vy si stejne nepridavate lidi podle komentaru ale podle toho jeslti josu znami nebo ne. takze jak rikam je to stara dobra futurama jen o neco horsi ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jako stará Futurama! Ovšem pouze úvodní dvě až tři minuty. Poté ne moc dobré, ale stále dostatečně vtipné a chytře si se slovy hrající. Jenomže "lotrovská" pasáž to celé posílá do hrobu hned vedle Tolkiena, takže se v hrobě otáčí nejenom on (což by mi bylo i jedno), ale především samotná Futurama. Místo tradičního inteligentního situačního humoru se tu nepochopitelně sází na "parodii" à la Disaster Movie. Kratičký trapný a provařený gag roztažený na třetinu filmu. To se na mě nikdo nesmí zlobit, ale tomu se smát fakticky nehodlám. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Uvidíme zde znovu hostujícího herce Georgea Takeia. (Matrinx)
  • Samotný název filmu je parodií na knihu "Ender's Game" od Orsona Scotta Carda. (Matrinx)
  • Film se netradičně bude odehrávat ve fantasy prostředí - Bender si zahraje na rytíře, Lee na kentaura. (Matrinx)

Reklama

Reklama