Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

MarekT 

všechny recenze uživatele

Poměrně rozporuplný celek. První polovina mi připomínala hlavně humorem novější epizody Simpsonových, takže tak za dvě hvězdy. Pak se přesouváme do světa Dračího doupěte a to je k mému překvapení pro Futuramu živou vodou, tudíž druhá polovina za pět. Takže mi to vychází průměrně na rozhraní tří a čtyř hvězd. Nakonec dávám lepší hodnocení, ale vypadá to, že zlaté časy jsou pro Futuramu už jen vzpomínka. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých podarenejších filmov zo sveta Futurama. Vtipné rozhovory ale inak prvá polovica filmu ničím nijako extra neprekvapí. Až v druhej polovici som sa začal trocha baviť, keď sa dostalo na parodovanie Pána prsteňov či Teletubies. Pre niekoho to môže byť dosť metúci diel pretože sa časové a priestorové kontinuum presúva ako sa scenáristom páči ale v podstate to bolo natočené ako tri diely seriálu a nie ako jeden film tak sa asi niet čo čudovať. 69% ()

Reklama

masw 

všechny recenze uživatele

Upřímně uznávám, že nenávidím Fantasy a pošahanýho pána prdelí, ale tento film je skvělý. Jednoznačně je to zatím nejlepší film Futuramy, jsou zde povedené dialogy (už za zhození Sexu ve městě bych dal * :-D), skvělé vtipné situace, zvýšené scény se sexuálním podtextem (vrrrr!!!),ale pořád si myslím, že to může být ještě lepší, že příjde doba kdy se budete u filmu Futuramy řezat nahlas a k neutišení a naprosto bez přestávky, musím uznat, že je to blízko, protože tento film se k mému snu hodně přiblížil.Ale zatím je to to nejlepší, co jsem kdy u Futuramy viděl, takže si právem zaslouží 5*. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Už ten začátek s odkazem na Žlutou ponorku, mě, jakožto Beatlofila, patřičně naladil, no a poté je to jedna velká jízda, skoro až na vlastní nebezpečí, protože bolest bránice býti po chvilce zaručena. Škoda jen, že když je to Benderova hra, je tam tahle úpe nejvíc nejlepší postavička až moc málo. No a parodie na LOTRa už to prostě zabila, kostišška :-)) ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

To si raději pustím 4 průměrný díly a vyjde mi to líp. Potrvá to stejně dlouho a pobavím se mnohem víc. Slibný rozjezd mě nabudil, pak už se to stalou hodně nepovedou a trapnou Benderovou hrou. Vtip zmizel kdesi v hlubinách Morie... Tady bohužel "do třetice všeho dobrého" neplatí, co se celovečerních Futurama filmů týče. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Když poprvé spatříme důl na temnou hmotu, vyjede ven náklaďák. Slova psaná v mimozemském jazyce znamenají „OBEY MOM“ (podrobte se mamince). (HellFire)
  • E. Gary Gygax, tvůrce Dungeons and Dragons, zemřel v roce 2008. Film je věnován jeho památce a je rovněž uveden v titulcích, i když se ve filmu objeví pouze v sestřihu z jednoho z dílů Futuramy. (HellFire)
  • Film se netradičně bude odehrávat ve fantasy prostředí - Bender si zahraje na rytíře, Lee na kentaura. (Matrinx)

Reklama

Reklama