Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně nejlepší kousek ze zatím vyšlých filmů Futuramy. Oproti minulému se drží spíš lokálněji, netahá do toho příliš mnoho postav, i přes dobrou zápletku (která byla v minulém díle snad i lepší) nepůsobí překombinovaně a je trochu více parodičtější než předchozí kousky. No můžeme se jen těšit co nám přinese další, a myslím že poslední, film. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Po predesle casti zase Futurama, ktera nepripomina bozsky serial jen vzhledem postav. Nekolik skvelych vtipu by nezapadlo ani za nejlepsich let. Skoda jen, ze v pulce se jednotlive pribehy lehce rozejdou, protoze posadka Planet expres funguje nejlepe pohromade. I opovrhovane parodovani Pana prstenu zde MA svuj vyznam a neni jen levnou atrakci pro fandy Scary movie. A kdyby - stejne vetsinu toho uz zname z traileru, tvurci se pomerne hlidali a dal zustane jen u sikovne pretransformovanych jmen (Frydo, Legola...) a semtam nejakeho odkazu. Film ma sve tempo, pribeh je pak v duchu serialovych silenych "vedeckych" teorii o paralelnich vesmirech a velmi prijemne se na to kouka. Futurama zije dal.______ Me opravene titulky najdete ZDE ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

"Tvůrci slibují spoustu odkazů na trilogii PÁNA PRSTENŮ i jiné fantasy". Tohle bylo asi trošku problémek. První polovina filmu ještě šla, ale potom už to byla jen taková parodie na Pána prstenů. A že to byla parodie dost nevydařená, dokazuje mé probouzení u Benderova řvaní a pořád stejné pobíhání, hopsání a střílení. Tohle mělo s originalitou Futuramy hodně málo společného. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Do původní Futuramy má film dost daleko. Parkát jsem se teda uchechtl, ale zbytek jsem se více méně nudil. Prostě vtipy nejsou takového kalibru a dost ubyly i legrační události na pozadí. Nebo jsou tajemně skryté od konce první části. Alespoň se dokázali vyhnout otřepaným vtipům na Pána prstenu. A nymfa byl moc dobrej nápad... taková postava v Pánovi prstenu nějak schází :-) ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Futuram filmů je už dost, chci zpátky seriál! Sice ze začátku to bylo jakžtakž dobrý, ale pak se dostavila nuda. Ovšem tuto nudu nasledovála v druhé polovině parodie na LOTRa a to je teda naprosto trapné, sice ne na úrovni hraných parodií, ale Futuramáckému stylu a kvalitě po kotníky nesahající. Fandové Futuramy by měli raději dát ruce pryč a v sladké nevědomosti vzpomínat na to jak je seriál senzační. I ten Bender je nějakej vyměklej. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Film se netradičně bude odehrávat ve fantasy prostředí - Bender si zahraje na rytíře, Lee na kentaura. (Matrinx)
  • E. Gary Gygax, tvůrce Dungeons and Dragons, zemřel v roce 2008. Film je věnován jeho památce a je rovněž uveden v titulcích, i když se ve filmu objeví pouze v sestřihu z jednoho z dílů Futuramy. (HellFire)
  • Samotný název filmu je parodií na knihu "Ender's Game" od Orsona Scotta Carda. (Matrinx)

Reklama

Reklama