Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

Mol 

všechny recenze uživatele

THERE'S JUST ONE SMALL PROBLEM.. AND IT'S A BIG ONE! Hodně dobrý a jako vždy to hláškama táhl Bender. Jeho Titanius Anglesmith, který řval na skřítky ať tančej "rychlejc, rychlejc!" a pak si jeden zvrtl kotník a snažil se uprosit svého pána, aby ho nedával připravit do kuchyně tím, že předvede babu z močálu. To se nedá nesmát. ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Díkybohu byl zázračný mluvící kůň zachráněn a bezpečně vrácen na jatka. Nemůžu si pomoct, ale ať se parta kolem Dwaynea Carey-Hilla snaží sebevíc, Futurama jako celovečerák prostě nefunguje; první půlka celkem ušla, ale pak už jsem se musel pořád dívat na čas zbývající do konce, abych už tu kravinu s několika podařenými gagy měl za sebou. ()

Reklama

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Vy si děláte srandu z naší lodi? Ta vaše je to nejomlácenější, co jsem kdy viděla. A viděla jsem i hlavu Mickeyho Rourka...... Seriál Futurama milujem a považujem ho za jednu z vôbec najvtipnejších vecí čo kedy vznikla (filmy, serialy, knihy...). Filmy pravdaže vtipnosť seriálu nedosahujú. Zachovali si všetko potrebné (postavy, animáciu, humor atď.) a boli plánované ako jedna séria seriálu no doplácajú na slabšie scenáre a na dlhú stopáž. Bavil som sa však obstojne a Benderova hra patrí rozhodne k tej vtipnejšej polke filmov (dva filmy som ohodnotil 2* a dva zasa 4*). ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Money, money, money - must be funny! Aneb když už děláte něco čistě zištně a jde to na tom vidět, udělejte to prosím tak, aby to za ty peníze stálo. A když už v tom budete, nemusíte močit a plivat na štít jednoho z nejlepších animovaných seriálů poslední doby. Takže tak. Ani památka po sociálně/politicko-kritických motivech, zato snaha o co nejčastější citace a intertextuální přesahy do dnešní popkultury tady hraničí s obžerstvím a především - nejsou vůbec vtipné. Hodinu a půl trvající mlácení prázdné slámy, takže nemůžu jinak - milí tvůrci: "Kiss my soft pink ass!" 30% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - To není hazard. Hrajeme tu Dračí doupě!!.......Bendrova fantazie se ještě neprojevila. CITÁT - Nemožné je pouze nesmysl. Co se to děje? A proč mě tohle tak vzrušuje?.... Jedna dobrá hláška za druhou. Seriál jsem nikdy neviděl, ale tohle je prostě super. CITÁT - Padejte z mýho močálu, fakani!!!!!........... DIALOG: Co ještě můžeme zabít? Není támhleto Hobit? Ne, není ten by měl větší pytlík............... Scéna v jeskyní "Beznaděje" je brutální a krvavá. CITÁT - Tak, teď už jsem umřel.............. A já u tohoto dílu umíral smíchy. Tohle je fakt brutus. CITÁT - Už mě zabila před chvilkou, copak jsem sekaná?..........Nedělej ze mě sekanou!!!......... Parodie snad na vše možné. Například se tu parodije Pán prstenů, Robin Hood, Souboj Titánů a v neposlední řadě i legendární hra Dračí doupě. Já se královsky bavil. CITÁT - Všichni jí chtěějíí, všššichni chtěějííí získat koššštičku.......... Tady došlo asi k nějaké chybě. To je neuvěřitelné. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Uvidíme zde znovu hostujícího herce Georgea Takeia. (Matrinx)
  • Film je rozdělen do šesté série seriálu Futurama (od r. 1999) a vytváří tak jeho součást. (vyfuk)
  • Film se netradičně bude odehrávat ve fantasy prostředí - Bender si zahraje na rytíře, Lee na kentaura. (Matrinx)

Reklama

Reklama