Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

boshke 

všechny recenze uživatele

Má filmová jednička (samozřejmě mezi Futurama filmy). Na druhou stranu to není tak těžké být v takové konkurenci nejlepší (aneb mezi slepými jednooký králem, že). Trojka začíná nadějně, ostatně jako i dva filmy předchozí, pak to chvíli vypadá na totální fantasmagorii, nakonec si mne však ta parodie získala a poměrně jsem se bavil... 70% ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejlepší z Futurama filmů, lépe si tu poradili s dlouhou stopáží. U předešlých filmů jsem se prostě nudil, u tohohle ne. Ani mi nějak nevadila ta parodie na Pána prstenů, nebyla tak strašná jak tu všichni píšete, a rozhodne film nesráží pod úroveň předešlých filmů - to ani snad nejde. Spíš si myslím, že se celkem i povedla. 4/5. Tak jsem zvědav co nám předvede ten příští film... ()

Reklama

Asgy 

všechny recenze uživatele

Seriál samotný je podle mě mnohem lepší, než tyhle filmy. Bohužel se mi zdá, že tvůrcům došla inspirace, protože to neustálé parodování mi už občas nepřišlo dvakrát vtipné. Vynahradila mi to naštěstí hromada vtipných scének. Ale vzhledem ke kvalitám dvou předchozích filmů tenhle díl špatný určitě není. Tři a pů hvězdy. ()

Davosh 

všechny recenze uživatele

Do půlky nejlepší z Futuramských "filmů", konečně jsem se zas jednou u Futuramy bavil. Ale co naplat, když v druhé, pánoprstenovské části film ztrácí většinu vtipnosti a opět posílá tento film do průměru. Možná se tvůrci měli vykašlat na direct-2-dvd filmy a radší pokračovat tam, kde umí - v seriálovém světě. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Ne, že bych se nudil, ale všechny ty nápady mi přijdou tak trochu unylé. Bojím se, že stará kadence seriálu je v nenávratnu. Parodie The Lord of the rings mi ani tak nevadí, ale tvůrci přišli tak trochu s křížkem po funuse. Všechny parodie na toto téma už měly být dávno uzavřeny, toto téma je - řekl bych - pasé. A D&D? Vždyť to není žádný nápad.. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Film se netradičně bude odehrávat ve fantasy prostředí - Bender si zahraje na rytíře, Lee na kentaura. (Matrinx)
  • E. Gary Gygax, tvůrce Dungeons and Dragons, zemřel v roce 2008. Film je věnován jeho památce a je rovněž uveden v titulcích, i když se ve filmu objeví pouze v sestřihu z jednoho z dílů Futuramy. (HellFire)

Reklama

Reklama