Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

bouncer 

všechny recenze uživatele

Dobře, snaha byla a pop-kulturně parodický film na všechno možné je zajímavé téma. Ale bohužel výsledek je dost ubohý, dobrých vtipů je jak šafránu a naopak převládají ty na úrovni pozdějších dílů Scary Movie a jejich následovníků. Bohužel filmy Futurama mají klesající tendenci a to vysoké hodnocení dost dobře nechápu. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Mám z toho trošku rozporuplné pocity. Rozhodně bych o takových dvacet minut zkrátil délku. Z počátku byl film hodně zábavný (Bender hrající Dračí doupě v reálu, skupinová sezení v blázinci pro roboty, Jáma a kyvadlo atd.), ale potom s nástupem parodie Pána prstenů už mi to tak vtipné nepřišlo, no i když Zámek ve tvaru záchodové mísy a hlavně jeho brána ve tvaru prkýnka k tomu se opravdu nic dodávat nemusí :-) ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jedná sa zatiaľ o jeden so slabších filmov so sveta Futurami, ale to neznamená, že sa pri ňom nedá pobaviť. Tentokrát je to všetko tak strašne bláznivé, že hľadať tam väčší zmysel je úplne zbytočné, čo sa týka predchádzajúcich dvoch dieloch. Naopak je tu strašne veľa rôznych odkazov, na rôzne fenomény, ktoré dobili trh, kiná, knižný svet, alebo nejaký iný. Jedinú chybu by som tak pripisoval len faktu že to celé nesmeruje vlastne nikam, ale takých bolo aj pár častí seriálu. Fantastický humor a absurdné situácie sú ale viditeľné skoro v každej minúte. Ako fanúšik som slintal blahom a tú hodinku a pol som si náramne užil. Očakávam s napätím štvrtý film. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Na jeden zátah možná geniální, ale po dílech, po kterých se to u nás vysílá v TV, je to prostě takové polovičaté. První polovina je úžasná, plná vtipu a parodování. Druhá část je taková už trošku ujetá a pro to jsem asi neměl smysl. Každopádně platí to, co u předešlých dílů, že na těch 90 minutek, je to vždy dobré. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Futurama" si vzala na paškál tentokrát fantasy žánr a pustila se do klasiky největší, do "Pána prstenů". Musím uznat, že ten příběh v první půlhodině vypadá naprosto jinak, ale nakonec se k tomu podstatnému dostaneme. Osobně se mi tenhle díl moc nelíbí, ale opět zde jsou momenty, které prostě vtipné jsou. "Futurama" nemůže nikdy úplně zklamat, alespoň tehdy, pokud vám sedí seriál. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Uvidíme zde znovu hostujícího herce Georgea Takeia. (Matrinx)
  • Film je rozdělen do šesté série seriálu Futurama (od r. 1999) a vytváří tak jeho součást. (vyfuk)
  • Když poprvé spatříme důl na temnou hmotu, vyjede ven náklaďák. Slova psaná v mimozemském jazyce znamenají „OBEY MOM“ (podrobte se mamince). (HellFire)

Reklama

Reklama