Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při stavbě nového Las Vegas se stane Fryovi nehoda, při které se naučí číst myšlenky, díky přívěsku, který se mu zabodne do hlavy a tedy do mozku. Poté, co Fry objeví své nové schopnosti, ho vyhledá skupina lidí se stejnými schopnostmi. Tuto skupinu vede tajemný muž č. 9, který Fryovi řekne, že jen on může zachránit vesmír před zničením. Fry se dává do služeb pana Wonga, který chce zničit celé jedno rameno Mléčné dráhy, kvůli stavbě největšího minigolfového hřiště ve vesmíru. Této stavbě chtějí zabránit ekofeministky, ke kterým se přidá i Leela a další ženy z Futuramy a Planet Expresu. A tím se rozpadne celý Planet Expres...... Dalším vedlejším příběhem je příběh Bendera, který se zamiluje do ženy Don Bota, šéfa robomafie. (artuš)

(více)

Recenze (202)

Timak 

všechny recenze uživatele

Asi je dobre ze uz je konec. S kvalitou serialu se to neda srovnat ani v nejmensim a uz davno to nema kouzlo ani vtip. Filmy nemely radeji vubec vyjit a vsichni by vzpominali na Futuramu s laskou a ne s otazkou -WTF? Jedinej film, ktery byl jeste celkem dobry byl podle meho nazoru Bender's Game ... tak adieu a radeji uz ne nekdy priste ... ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Celkovo má posledný film všetko to, čo robilo seriál kultovým (skvelé postavy, hlášky, odkazy na sci-fi, nejaké tie životné múdra, ekologický podtón, optimizmus a výbornú atmosféru), no ubíja ho dĺžka (a s ňou spojené ďalšie problémy) a malá snaha ukončiť neukončené záležitosti. Napriek tomu ho beriem ako druhý najlepší Futurama film (prvý zostal neprekonaný Bender´s big score). Škoda len toho, čo sa odohrávalo medzi Fryom a Leelou, vôbec sa to nehodilo do deja a takmer som zvracal keď som počul, aké sračky im strkajú scenáristi do úst. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Najslabší diel. Pamätné vtipy zmizli, zostali len postavy a moralizujúci príbeh o tom čo je správne a čo nie, aj keď možno nie v takej miere ako u ostatných animovaných snímkov, lebo predsa len jedná sa o svet Futurami, ale aj tak to trocha kazí celkové vyznenie. Ani postavy, ktoré som mal tak rád, sa so zmenami nedokázali nejako vysporiadať a keď u nich nastal nejaký väčší emocionálny vývin, tak to väčšinou skončilo rozpačito, čo sa aspoň mňa týka. Fry a Leela zrazu spolu? A celá vec s feministkami bola až príliš prehnaná. Ako keby tvorcovia zrazu nevedeli kam skočiť. Chýbal tomu komplexnejší príbeh ako v prípade prvých dvoch filmov. Takto je to len otrepaná, ničím nezaujímavá rozprávka, ktorý si svoj koniec asi aj zaslúžila. To ale neznamená, že nebude chýbať.. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Nuda. Od začátku do konce. Absolutně bez vtipu a místy jsem už u toho ani nemohl vydržet. Myslím, že tenhle kousek je naprosto zbytečný. Na začátku to ještě vypadalo dost nadějně, ale pak to šlo s kvalitou prudce dolů. Rozhodně by neuškodilo víc vtipů, pak by to bylo o něco lepší. Plus je i za to, že se tu objevují všechny hlavní postavy seriálu. Má to v sobě i nějaké to poselství do budoucna, ale prostě to nefunguje, ani ajk seriál, ani jako samostatný film... ()

masw 

všechny recenze uživatele

V rámci Futurama filmů opět nezklame a fandu rozhodně potěší, ale upřímně je to pro mě spíš slabší film oproti ostatním třem. A příběh je ze všech filmů nejhorší a nejnudnější, ale v první půlce to zachraňuje spousta zábavy a hlášek a v té druhé se stejně kouknete jak to vlastně skončí. Z průměru tento film vyzvedává závěrečná scéna na kterou jsem tak dlouho čekal a přál jsem si ji už moc dlouho vidět (ikdyž možná jsem chtěl vidět víc :D). Teď když se filmy uchýlily ke konci a zanedlouho si všechny události filmů znovu zopakujeme v 6. sérii, musím říct, že právě teď bych chtěl vědět jak to bylo dál, ale na to si bohužel budu muset ještě dlouho počkat... Ale jak Fry řekl tohle není konec, my ti věříme Fryi. ,,Kiss my shiny metal Hat!" ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Vo filme odznejú pravdivé vedecké poznatky ako Gap Keeler, prstenec Saturnu, asteroid 2261 Keeler a kráter na Marse s názvom Keeler. Všetky tieto veci sú pomenované podľa astronóma Edwarda Jamesa Keelera. (Greenpeacak)
  • Členkou Vrchního soudu je také žena jménem Sagal. Jedná se o Katey Sagal, neboli hlas Leely. (HellFire)
  • Výherní automaty v kasinu s nápisem „Wheel of Fortran“ odkazují na Fortran – první počítačový programovací jazyk vyšší úrovně. (HellFire)

Reklama

Reklama