Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při stavbě nového Las Vegas se stane Fryovi nehoda, při které se naučí číst myšlenky, díky přívěsku, který se mu zabodne do hlavy a tedy do mozku. Poté, co Fry objeví své nové schopnosti, ho vyhledá skupina lidí se stejnými schopnostmi. Tuto skupinu vede tajemný muž č. 9, který Fryovi řekne, že jen on může zachránit vesmír před zničením. Fry se dává do služeb pana Wonga, který chce zničit celé jedno rameno Mléčné dráhy, kvůli stavbě největšího minigolfového hřiště ve vesmíru. Této stavbě chtějí zabránit ekofeministky, ke kterým se přidá i Leela a další ženy z Futuramy a Planet Expresu. A tím se rozpadne celý Planet Expres...... Dalším vedlejším příběhem je příběh Bendera, který se zamiluje do ženy Don Bota, šéfa robomafie. (artuš)

(více)

Recenze (202)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Po čtvrtém filmu už konečně mohu prohlásit, že si tato série drží sinusoidní kvalitu :-) Inu, režisérovi Peteru Avanzinovi se daří líp, jako Dwaynu Carey-Hillovi... Into the Wild Green Yonder je ze všech Futurama filmů tím nejsoudrženštějším a konečně tedy vypadá víc jako film a méně jako několik poslepovaných epizod. Na plakátové rýpání do mediálně propíraných témat už jsem se zvykl a poloinfantilní futuramacký situační humor mě snad nikdy nepřestane bavit. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Je to tu mrtvější než loňská kočka......... Staré Vegas udělalu "bum" ať žije Nové Vegas. Kosmická raketa s přívěsným vozíkem je geniální. CITÁT - Co se stalo hadům a žábám?....... Tohle je bombová sranda ve Vesmíru, perfektní hlášky, dobré situace a naprosto geniální konec. CITÁT - V topologie kosmologie....jó, jó, jó....... ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Konec.Konec?Konec! Poslední Futurama film a poslední futurama. Něco mi ,ale říká, že za čas se objeví třeba další film. Bohužel je poslední film kvalitativně nejhoriší, že všech futurama filmů. Stopáž je neskutečně natahovaná. Celé to sledování boje za eko-rovnoprávnost a zachránění života ve Vesmíru se dalo zkrátit na jeden díl. Pak by to bylo celé dynamické a více zábavné. Proč jen tady mi Bender připadal cool jen do půlky? Proč Zoidberg měl sotva minutu času? Proč Lelaa nestáhla to tričko? Jo otázek jsem měl nakonec tolik, že mě napadá říci: KONEC! ()

zipper111 

všechny recenze uživatele

Futurama jede! Asi každý se se mnou shodne, že tak vysoké úrovně jako měl seriál už poslední filmy nedosahují, přesto je to velký nadstandart a každý si v něm najde své... Myslím, že jestli je to poslední díl, tak je to důstojné zakončení této geniální a veskrzé mašťácké kultovky. Viva la Futurama!... ()

Smejky87 

všechny recenze uživatele

Obávám se, že 90 minut je na Futuramu potažmo její tvůrce moc. Po tomto filmu už to mohu říci zcela otevřeně. Samozřejmě, jsou tam momenty, kterým se rádi zasmějete, ale nějaké silnější souvislosti, nebo nedejbože hlubší děj, to ne! A z mnoha situací se jistě dalo vymáčknout víc..Bender na pokerovém turnaji?! Na tom by se snad dal postavit i celý film, bohužel to tak ani zdaleka není. Dávám 3, protože jsem velký fanda a těším se na nové díly seriálu. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Název filmu je odkazem na název hymny amerického letectva Into the Wild Blue Yonder a dokumentární film The Wild Blue Yonder. (artuš)
  • Na snímek navazuje 1. epizoda 6. série seriálu s názvem „Znovuzrození“. (722018954)

Reklama

Reklama