Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

tombac 

všechny recenze uživatele

Teda, tolik obnažených ženských ňader v jednom filmu, v HD kvalitě a na velkém plátně, to už jen tak v životě neuvidím! :) Jednou za čas není na škodu ukojit nízké pudy zhlédnutím slaboduché prasárny (nejlépe ve spolku podobně naladěných lidí ;). Pak objektivní nekvality téhle splaškoidní přisprostlé kraviny, ve které je největším pozitivem vysoká koncentrace spoře oblečených perfektně stavěných bab, a ve které létá vzduchem mužské i koňské (!) sperma, litry zvratků (při scéně závodů s pitím 55 litrů alkoholu se mi z kombinace smíchu a zhnusení málem udělalo blbě jako hrdinům) a tekutiny při dívčím orgasmu, pozbývají jasných kontur. A to byl jen malý výčet "chuťovek"... Šmrnc a kouzlo prvních Prciček je v nenávratnu, ale i když se to stydím přiznat, bavil jsem se a řehtal, takže vyčůraně zařazuji neutrál. :) 5/10 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jak tak člověk stárne začíná svět chápat trošku jinak a na tomhle filmu se to celkem hezky vysvětluje. To co vám přijde vtipné ve 14 budete za pár let považovat za ubohé a trapné, proto je dost důležité, kdy se na tento film díváte. Jinak se jedná o velmi podobný film těm předchozím. Je vybudován zase na nějakém velmi jednoduchém příběhu a nenabízí o nic míň a ani o nic víc než filmy předchozí. * ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tvůrci přestali chodit kolem horké kaše, přestali o fekálním humoru mluvit a rovnou nám ho natočili. Ne každému tenhle způsob legrace vyhovuje, odpalování míčků ztopořeným penisem anebo blicí souboj může někoho znechutit. Já se ale bavil výborně, jelikož mám taky podobné vzpomínky na školu(často i drsnější). Trojka hlavních hrdinů funguje dobře a a Dwight Stiffler je dobře obsazen. Ostatní jsou kulisou a Eugene Levy se nám opravdu vybarvil. Dobrá komedie.80% ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Soft porno (to myslím úplne vážne), tváriace sa ako pokračovanie slávnej teenagerskej komédie. Prvé kozy a oholená šuška sa na vás vyvalia už asi v tretej minúte filmu a potom už je to len "o tom jednom". Áno, asi trikrát som sa zasmial (ruská ruleta z Lovca jeleňov tu má mimoriadne humusácku modifikáciu), inak zúfalstvo. Ale ako tu už bolo viackrát spomenuté - ako film k hromade chľastu s kamošmi je to ideálne. ()

Ištván87 odpad!

všechny recenze uživatele

Tolik krásnejch nahejch holek a úplně k ničemu... Film je mizerně natočený (po technické stránce), není v něm snad jeden jediný slušnější vtip, naprosto to nefunguje... Jenom kvůli tomu velkému množství nahotinek jednu hvězdičku dát nemůžu, protože to už se můžu podívat na net a tam je jich ještě víc... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Eugene Levy (Noah Levenstein) je jediný herec, který se objevil ve všech dosavadních dílech této filmové série. (TheSantiago)
  • Dom spolku Beta je v skutočnosti domom spolku Alpha Delta Phi na univerzite v Toronte. Zábery zvonku a z kuchyne vo vnútri sú autentické. (Real Tom Hardy)
  • Keď štvorica oficiálne vstúpi do spolku Beta, začne v pozadí hrať melódia "Faber College Theme" od Elmera Bernsteina, čo je vlastne hlavná zvučka filmu Zverinec (1978). (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama