Reklama

Reklama

Úsměvem ke štěstí

(neoficiální název)
  • USA Validation

Obsahy(1)

Hugh Newman (T.J. Thyne) pracuje na konci tmavé chodby jednoho parkoviště a potvrzuje zákazníkům parkovací lístky. Obyčejná, nudná práce, že? Ale proč je u něj taková fronta? Hugh se totiž od tisíců podobných zaměstnanců něčím liší. Na každého se usměje a každému řekne něco krásného. Dělá to proto, že miluje lidské úsměvy. Jenže když se jde jednou nechat vyfotit na řidičský průkaz, potká dívku, která všem jeho pokusům o vyvolání úsměvu odolává... (Kryat)

(více)

Recenze (292)

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Čirým optimismem nabitý film, který vás opravdu přiměje k úsměvu. A kromě toho vám připomene i fakt, že jakmile se jednou ocitnete na dně a nemáte sílu se dál rozdávat, rozzářené tváře ostatních zhasnou rychleji než svíčka v průvanu. Ale naštěstí Hugh nedokáže žít bez úsměvu dlouho a nakonec dojde ke štěstí, a tak to má být. ()

!Borec! 

všechny recenze uživatele

I když ze snímku srší kupa naivity, vůbec to nevadí. Nejspíš nám musí být všechno předloženo polopaticky před nos, abychom to pochopili, což tady taky vůbec nevadí. Horší je, že jen málokdo si z toho vezme něco, co předá dál, maximálně se jen nad tím pousměje, možná ho snímek potěší, ale všichni si stejně dál pojedou svojí mračivou lajnu :)...pořád čekám na tu revoluci smíchu... ()

Reklama

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Ne bezdůvodně se krátkometrážní počin Kurta Kuenna drží na samotném vrcholu romantických komedií žebříčku ČSFD. Snímek Úsměvem ke štěstí vtrhne v průběhu projekce do vaší duše a už se v ní navždy usadí aneb jaký dopad na život druhých může mít jeden úsměv a vlídné slovo, k tomu je však potřebná láska. Tohle se povedlo, nádherný emotivní kraťas o jednom "obyčejném" pánovi. Zasloužená pětihvězda. 👌 (19.01.2024) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Velmi solidně vystavěný scénář, který funguje sám o sobě, s pozitivním poselstvím pozitivního náhledu na život, kdy možná ani sami netušíte, koho jsme svým jednáním a slovy rozesmutnili, nebo rozesmáli. Velmi dobře zahrané (až na závěrečnou scénu, ta vyzněla trošičku křečovitě), a je nutno přijmout zvolenou formu poněkud nereálné nadsázky (v reálu bychom na podobného týpka spíše volali psychiatra), plusem však u mne je pro mne známé prostředí studií Universalu, takže nakonec celkově za pět *. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

nečekané a náhlé vyplavení moře serotoninu, a to díky tomuhle kraťasu! koňská dávka optimismu, skvělé muziky, báječné pointy... pecka peckovatá ze všech nejpeckovatější, povinná záležitost pro všechny, kdo zrovna nemají úsměv na tváři, ale i pro ty, co si ho chtějí pro jistotu potvrdit... 100% ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama