Reklama

Reklama

Pravidla zasnoubení

(seriál)
  • USA Rules of Engagement (více)
Ukázka z filmu
USA, (2007–2013), 35 h 56 min (Minutáž: 20–23 min)

Tvůrci:

Tom Hertz

Kamera:

Wayne Kennan

Hrají:

Oliver Hudson, Bianca Kajlich, Megyn Price, David Spade, Patrick Warburton, Adhir Kalyan, Candace Kroslak, Heather Locklear, Andrew Aguilar, Mini Anden (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Adam právě požádal Jennifer po sedmiměsíční známosti o ruku. Jsou zamilovaní a těší se na neutuchající lásku posvěcenou manželským slibem. O něco skeptičtěji k tomuto konceptu přistupují jejich sousedé přes chodbu - Audrey a Jeff jsou totiž svoji již 12 let, a tak mají ke svátosti manželství vypěstovaný svůj vlastní přístup. A kdo má nejvíc co říct k Adamově zasnoubení je samozřejmě jeho nejlepší přítel a spolupracovník Russel, který je i přes svých 150 cm výšky a nafoukaný účes lvem salonů a lovcem dívčích srdcí. Nechejte se lehkým humorem tohoto seriálu vtáhnout do spletité sítě manželských vztahů, kratochvil i povinností a a vypozorujte z nich nezbytná "pravidla zasnoubení". (bystroocko)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (65)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Docela příjemné překvapení. Táhnou to dvě postavy - Jeff a Russel. Bez nich bych to bylo asi o ničem. Každý má jiný druh humoru, ale oba jsou pekelné! Není to příliš o inteligentním humoru, ale spíše o takovém civilním, občas nahlouplém, opřeným o sarkazmus a ironii, především u dvou výše zmíněných. Dobře se povětšinou bavím. Slabých dílů moc není. Dost slušná zábava, na kterou si rád čas najdu. Howgh! ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

OK, viděl jsem několik dílů a je z toho jasných několik věcí. Od dob Přátel je evidentně nutný mít v každým komediálním seriálu postavu Joeyho (Barney v HIMYM, tady zase Russel), kterej balí ženský na každým kroku. Jasným tahounem tady je ale P. Warburton, kterej je vlastně furt nasranej a něco se mu nelíbí, ale právě ten jízlivej humor je světlým okamžikem každýho dílu. Jinak nic moc, určitě to není na pravidelný sledování. ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Ach můj bože, Patrick Warburton je zde naprosto a totálně dokonalý :-D Velmi dobře zvolené charaktery postav, které se vtipně doplňují a příjemné herecké osazenstvo. Humor se točí v tradičních schématech soužití muže a ženy, kdy je velmi dobře poukázáno na již zažitý pár a naopak dravé mládí. V neposlední řadě též je tu Russell, tzv. Joey, Barney či Charlie tohoto sitcomu. Humor vkusný a téměř vždy padnoucí na úrodnou půdu. I dabing ujde. Zábava nejvyšší kvality, kdy nelze čekat zcela originální nápady, nicméně to už bude zřejmě problém většiny sitcomů čerpajících z těchto vod! 8/10! ()

Unnamed 

všechny recenze uživatele

Po první sérii hodnotím slabšími 4*. První tři díly byly moc zábavné (stejně tak díl poslední), největší zásluhu na tom měl střet pohledů Adama a Jeffa na partnerský život, dále v podstatě jakákoliv konverzace s Patrickem Warburtonem aka Jeffem. Jakmile se ale začaly řešit vztahové problémy a podobné věci, vtip zákonitě přepustil místo nudě. Stejně to pokračovalo i v dalších sériích, jmenovitě 2.,3. a 4. měly dobré i špatné díly, člověk si na celou partu ale již zvykl a vše si více užíval. 5. a 6. série mě nebavily, protože se příliš soustředily na dvojici Russel-Timmy (a vyhnaly u nich vše příliš do extrému), "problémy" Jeffa a Audry byly jak přes kopírák, přesto i v těchto sériích se našly vážně fantastické díly či alespoň scény, které za zhlédnutí celého seriálu stály (a řekl bych, že jen a jen zásluhou Adama, který upřímně seriál táhl celých šest sérií - narozdíl od Jenn, která tam snad byla jen do počtu). Nechávám celkové slabší 4*, protože 3* si tento seriál i přes ty slabší chvilky rozhodně nezaslouží . ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Celé to na svých šedivějících bedrech táhne Warburton, co si budeme nalhávat. Bručící macho s kladným přístupem k alkoholu a schopností jednou za uherák pindnout romantický plk, aby uklidnil tu svoji otravnou štěbetalku, rozhozenou z jeho sympatické schopnosti pelichat si do zákusku, který napůl sežere, napůl si jím pokydá kvádro, to vše přesto, že se jednalo o svatební koláč, který u nich deponovali její nejlepší přátelé na zítřejší svatební ostudu, pardon, největší den jejich bídných životů. Zbytkové obsazení hapruje jako psýcha feministky. V přechodu. Kajlich je sice festovní baba a somatický typ, který bych já osobně dokázal polaskat, ale po pár dílech se ta tlamča okouká a jeden by ji místo laskání už maximálně tak pomlátil ču... p... klad... podstatou po tváři. Oliver je prototypem debílka, se kterým sice občas prohodíte na nároží nějaké to slovo, neboť vám ho je líto, ale delší časový úsek byste vedle něj hodlali prožít raději v tom případě, že by již byl zelený a podezřele zatouchal. Spade byl nejspíše obsazen jako trhák, tedy profláklá držka, které však ujel vlak a teď zkouší na šťávu ze zašlé slávy nakopnout vystydlou mašinu. Inu - na svou roli se hodí cirka tak, jako já na post tanečního mistra, přesto to nějak funguje. Přijde mi totiž, že se scenáristům nechce zbytečně srát s atmosférou nebo provázaností dějových linií, jde jim jen o to, fláknout do nějakého jakž takž připraveného prostředí frk, nad kterým se o včerejším večeru u bonga doopravdy nasmáli. A sem tam se jim to vážně vyvede, tedy ok. Abych nezapomněl - indoJAR asistent Kalyan je po Várbártnovi druhou výborně obsazenou postavou. Dal bych tripla, jenže přichází čas na ostudnou upřímnost. Během týdne jsem spolykal pět sérií, šel bych tedy sám proti sobě. Tři a koudíka, zvednu ho nahoru, svého koudíka. Vtip ala Spade. He he he. ()

Galerie (597)

Zajímavosti (6)

  • Timmy v seriálu zmiňoval, že pochází z Jihoafrické republiky. Jeho představitel Adhir Kalyan se skutečně v Jihoafrické republice narodil. (peeteno78)

Reklama

Reklama