Reklama

Reklama

Pravidla zasnoubení

(seriál)
  • USA Rules of Engagement (více)
Ukázka z filmu
USA, (2007–2013), 35 h 56 min (Minutáž: 20–23 min)

Tvůrci:

Tom Hertz

Kamera:

Wayne Kennan

Hrají:

Oliver Hudson, Bianca Kajlich, Megyn Price, David Spade, Patrick Warburton, Adhir Kalyan, Candace Kroslak, Heather Locklear, Andrew Aguilar, Mini Anden (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Adam právě požádal Jennifer po sedmiměsíční známosti o ruku. Jsou zamilovaní a těší se na neutuchající lásku posvěcenou manželským slibem. O něco skeptičtěji k tomuto konceptu přistupují jejich sousedé přes chodbu - Audrey a Jeff jsou totiž svoji již 12 let, a tak mají ke svátosti manželství vypěstovaný svůj vlastní přístup. A kdo má nejvíc co říct k Adamově zasnoubení je samozřejmě jeho nejlepší přítel a spolupracovník Russel, který je i přes svých 150 cm výšky a nafoukaný účes lvem salonů a lovcem dívčích srdcí. Nechejte se lehkým humorem tohoto seriálu vtáhnout do spletité sítě manželských vztahů, kratochvil i povinností a a vypozorujte z nich nezbytná "pravidla zasnoubení". (bystroocko)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (65)

Broda84 

všechny recenze uživatele

Další vztahový seriál, který neurazí, ale rozhodně nijak výrazně nezaujme. První hlavnější dvojice Jeffa a Audrey funguje na kontrastu neandrtálec a neurotička, která , musí mít hlavní slovo. Další postavy představují doplňkovou dvojici krasavců, která prezentuje lidi s nižším IQ. První dvojice představuje manželský pár a druhá zasnoubený pár, který se do chomoutu moc nehrne. Aby seriál byl zajímavější, je zpestřen o mpostavu sukničkáře Russell Dunbara. Russell Dunbar je jen velmislabším odvarem Barneyho Stinsona z prvních sérií Himym. Zatímco v Himym se postava Barney velmi povedla a byla výrazným zdojem zábavy ze seriálu, postava Rusella je víceméně založena na snaze být sukničkář, která je zakončena velkým trapasem. Kupodivu seriál měl sedm sezón, což mě překvapuje. Ohodnotila jsem třemi hvězdičkami, asi tak 60%. Když neběží nic lepšího v TV, tak může i pobavit. ()

Mercilonka 

všechny recenze uživatele

Právě sleduji pátou sérii a musím říct, že jsem si seriál zamilovala. Hodně lidí ho srovnává s How I met your mother. Možná se to tak zdá díky složení skupiny, ale já s tím vůbec nesouhlasím. Nesnaží se být extra, až nereálně vtipný, jako HIMYM (a jeho postavy) a navíc - každou sérií jde nahoru. Příběhy jsou víceméně ze života a často sebe poznávám jak v roli zasnoubeného páru, tak vdané dvojice :) Zkrátka seriál stojí nohama na zemi a zároveň pobaví. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Dlouho předlouho jsem tomu seriálu přicházela na chuť. Na televizních obrazovkách se tu a tam míhá už docela delší dobu a tak můžu říct, že na první seznámení nic moc. Nesympatické obsazení ke kterému jsem si musela vyšlapat cestičku a ani teď to není to pravé ořechové. Ale musím uznat, že je to občas sranda a má to chvíle, kdy to dokáže zaujmout. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Docela příjemné překvapení. Táhnou to dvě postavy - Jeff a Russel. Bez nich bych to bylo asi o ničem. Každý má jiný druh humoru, ale oba jsou pekelné! Není to příliš o inteligentním humoru, ale spíše o takovém civilním, občas nahlouplém, opřeným o sarkazmus a ironii, především u dvou výše zmíněných. Dobře se povětšinou bavím. Slabých dílů moc není. Dost slušná zábava, na kterou si rád čas najdu. Howgh! ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Ach můj bože, Patrick Warburton je zde naprosto a totálně dokonalý :-D Velmi dobře zvolené charaktery postav, které se vtipně doplňují a příjemné herecké osazenstvo. Humor se točí v tradičních schématech soužití muže a ženy, kdy je velmi dobře poukázáno na již zažitý pár a naopak dravé mládí. V neposlední řadě též je tu Russell, tzv. Joey, Barney či Charlie tohoto sitcomu. Humor vkusný a téměř vždy padnoucí na úrodnou půdu. I dabing ujde. Zábava nejvyšší kvality, kdy nelze čekat zcela originální nápady, nicméně to už bude zřejmě problém většiny sitcomů čerpajících z těchto vod! 8/10! ()

Galerie (599)

Zajímavosti (6)

  • Úvodní melodie se nazývá „How Many Ways“ a pochází od autora Señor Happy. (peeteno78)

Reklama

Reklama