Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

mirec88 odpad!

všechny recenze uživatele

Hm, keby som mal dať nejakému filmu titul najdebilnejší film všetkých čias, bolo by to asi toto. Vedel som, že sa idem pozerať na výsmech filmovému svetu, tak som si myslel, že sa aspoň zasmejem ako napríklad vo Varanovi vs. Kobra a podobne. Ale tu sa nedalo ani smiať. Ale 2x som sa zasmial - keď naša partia hrdinov vyskočila z helikoptéry z výšky cca 15 metrov na zem a priamo na rovné nohy :) a druhý "zázrak" - náš hlavný dinosaurí hrdina vyskočil asi tiež 15 metrov do výšky a zničil helikoptéru. Ale žiaľ, nestačí to ani na pol hviezdičky. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Jako spousta ostatních jsem chtěl "Jurské komando" vidět jen proto abych se pobavil na účet tvůrců, jak činím často a rád s podobnými na první pohled béčkovými až céčkovými projekty. Ale ouha - šeredně jsem se spletl, to to bolelo! Tato záležitost, pro niž je označení "sračka" nezaslouženě vysokým hodnocením, je tak zoufale nudná a totálně blbá, že mít o rozměrech její stupidity reálnou představu, vyhnul bych se jí velkým obloukem... no, dobře mi tak. Nejvíc mne ničily (několikrát pro velký úspěch opakované) scény dojemných loučení před vstupem do brány v čase - už tak neúnosnou stopáž prodloužily o další nekonečné minuty, kdy si trpící divák uvědomí kam až mohou klesnout někteří herci a vůbec lidé označující sami sebe neoprávněně pojmem "filmaři". ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Ano, je to peklíčko, ale mohlo to být ještě mnohem horší. Tvůrci vymysleli jednu opravdu dobrou smrt, několik cool záběrů a pár vcelku vydařených dialogů. Navíc Christophera Atkinse je pro tyhle filmy škoda, zasloužil by si skutečnou pořádnou roli, protože buňky na to má. Zbytek je ale klasické Asylum - mizerné triky, strašní herci, otravná hudba, nelogický děj a v neposlední řadě také dementní střih - kupříkladu Big Red během dvou minut třikrát ve stejném záběru, včetně zaměřovače pušky člověka, kterého již ale mezitím dávno sežral... P.S:To "trikově nabité akční sci-fi" v oficiálním textu distributora je fór jako kráva!!! A vůbec, jak tak na to koukám, příliš originality ten jejich text nepobral :D ()

Zazie 

všechny recenze uživatele

Největší problém byl film tady na databázi vůbec najít, protože Prima Cool ho uváděla pod názvem 100 mil. let př.n.l. Další problém byl vůbec ho dokoukat. Námět by to byl docela zajímavý, ale zpracování neuvěřitelně nudné. Takže největší zábavou bylo sledovat, jaké nelogičnosti tvůrci ještě vymyslí. Třeba: příroda před miliónem let vypadala úplně stejně jako nyní, navíc tam sem tam rostly podivně barevné plastové rostliny. Nebo: ti vědci, kteří se v roce 1949 vydali na neúspěšnou výpravu do pravěku, si nejspíš předtím zalétli do 21. století nakoupit nějaké oblečení, protože to, co měli na sobě, v roce 1949 nikde sehnat nemohli. No a ty strašlivé triky - filmová technika od cesty do pravěku někam pokročila - nebo ne? Odpad přesto nedávám, protože ten nápad, co se stane, když se přesun úplně nezdaří, mi za tu hvězdičku stál. ()

Phobia

všechny recenze uživatele

"Trikově nabité akční sci-fi", "skupinka drsných amerických vojáků" :-DDD. Chápu, ono by možná tolik nelákalo jako oficiální text distributora napsat pravdu: mizerně natočená maňásková fraška s bandou nevzhledných chovanců z ústavu pro mentálně znevýhodněné;-). Telebednu jsem zapnula zhruba v půlce filmu, takových 10-12 minut jsem se střídavě hystericky hihňala, div mi nepovolily těžce zkoušené svěrače, a zároveň nechápavě vrtěla řepou nad kýmkoliv, kdo byl ochoten tohle realizovat, investovat do toho čas a peníze + jakkoliv s tímto výtvorem spojit své jméno (případně pseudonym). Jelikož už jsem však měla kvótu absolvovaných sraček pro tento týden splněnou, zvolila jsem nakonec méně absurdní zábavu, než pozorovat nereálně se chovající a ultradebilně komunikující oživlá dřeva, jak se honí za plyšovým "tyranosaurem", co se nepozorovaně plíží rušnými ulicemi a občas povyskočí 100 metrů do vzduchu pro vrtulníkový zákusek... to vše vkusně proloženo leteckými záběry nočního velkoměsta. Kousek pouze pro šestileté kloučky podprůměrné inteligence nebo pro fanatické lovce odpadů. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně v první minutě, kdy Michelle (Michelle Dickson) začíná slaňovat do jeskyně, lze v odrazu její přilby vidět reflektor a několik členů filmového štábu. (Terva)
  • Vojenská jednotka, která je poslána do minulosti, používá samopaly MP5A4 s ACOG kolimátory a laserovými zaměřovači. (JackBurda)

Reklama

Reklama