Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze (1 215)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

***1/2.měním svoje původní hodnocení.měl sem tu dvě hvězdy a nic moc pochvalný komentář,ale to bylo po shlédnutí prvních dvou epizod.zatím sem viděl až na jeden díl všechny a musím říct že od třetího dílu se to moc zlepšilo.sice to má svoje slabší chvilky ale někdy sem se fakt dost natlemil,člověk si u toho nádherně voddechne.ani ten dejdar mě už tolik nerozčiluje ba naopak.zavedl bych spíš hodnocení díl po díle,protože kolísavost je neuvěřitelná.třeba díl šestý(jak na ozzáka přišlo jaro)byl naprosto skvělej,na pět hvězd bez debat,ale jindy třeba jako dneska tak na slabé tři.teda vlastně včera:-) DODATEK:zajímavé je rozpolcené hodnocení uživatelů,plný počet tu přeskakuje s odpadem.do toho občas dvě či tři.češi jsou hold rozporuplný národ:-)já osobně teda odpadové hodnocení nechápu,odpadní seriály jsou ordinace,ulice,vkv atd.tohle dílko si vaše kruté hodnocení opravdu nezaslouží,i mirka spáčilová(kterou opravdu hodně nemusím)hodnotí seriál 80%.což mě překvapilo. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Comeback buď milujete nebo nesnášíte. Já měl kdysi před léty vůči tomuto sitcomu předsudky, ale dal jsem mu tenkrát šanci a viděl jsem několik úvodních epizod. Zjistil jsem, že to není úplně špatné. A nyní, po mnoha letech, jsem se rozhodl seriál sjet od první do poslední části. Martin Dejdar je v roli Ozzáka vynikající, Tomáš Matonoha hraje Tomi Paciho přirozeně, uvěřitelně a mimicky na takové typicky sitcomovské úrovni. Kristýna Leichtová potěší, ačkoliv někdy je její Ivuška už trochu protivná. Lexa mi vadí asi nejvíce ze všech postav, ale čas od času potěší nějakou ne zcela primitivní scénou a hláškou. Saša je o vlásek lepší. Marcelka patří mezi dobře napsané postavy, dokáže pobavit, což platí i o Simoně, avšak její přístup k dětem je někdy už trochu přes čáru a důsledkem toho i ztrácí na vtipnosti. Po hudební stránce nemá Comeback chybu. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Ještě že ty marodky máme. V průběhu deseti dní zhlédnuto skoro všechno, co banda kolem Baldýnského vyprodukovala (což mluví samo za sebe). Ad absurdum vyhnaný sitcom potěší občasným scenáristickým nápadem, dobře předvedeným vtipem a hlavně šťastným castingem, protože většina postav má jednoduše dost dobrou komediální dikci. Jen toho Lexu by jeden nejradši trefil lopatou a Matonoha je v ústřední roli občas na pomezí křeči. Mimochodem, hodnotit na základě jednoho dílu je tu prakticky nemožné - kvalita nápadů i hereckých výkonů docela kolísá. Výsledné dojmy ovšem zůstávají pozitivní. ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Retard Ozzák jako představitel demence v praxi, není vtipný ani první minutu, natož pak celou sérii. Ostatní jsou jen ochotníci, kteří se pohybují na place. I Gott, který je od přírody "skvělý herec" je všechny strčil do kapsy jen tím, že otevřel dveře. Ten monotónní smích, který se pouští po každé "děsně vtipné hlášce", aby upozornil klasické diváky Novy, že tento joke se jim povedl a oni se musí smát, ten domrdá poslední kladné zážitky ze sledování této žumpy. 0% ()

Galerie (123)

Zajímavosti (178)

  • Marcelka (Dana Batulková) v epizodě Těžká hodina (2009) říká, že se bojí koní, konkrétně říká: „Já se těch potvor děsně bojím,“ ale v epizodě Let Mouchy (2011) je nadšená z toho, že jí Zoran (Tomáš Hanák) koupí koně a nemůže se dočkat, až na něm bude jezdit. (Korvent)
  • Na podzim 2009 bylo natočeno 12 dílů pro jarní vysílání roku 2010. Nova se ale rozhodla z důvodu dobíhající finanční krize odvysílat jen devět dílů s tím, že zbývající tři pravděpodobně zařadí do 3. série, která by byla závěrečná. Ta měla být vysílaná na podzim 2010, ale nestalo se tak. Přednost dostaly jiné projekty (odložené již v roce 2009). (LEGACY)

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama