Reklama

Reklama

Pekelná kuchyně

(pořad)
  • USA Hell's Kitchen (více)
TV spot
Reality-TV
USA, 2005, 50 min

Obsahy(1)

Gordon Ramsay si vybírá pro svoji restauraci nejlepšího z dvanácti nastávajících šéfkuchařů. Kdo zvítězí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (128)

Castielo 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím, je to všechno hrozně moc reality, málo vaření. A mám takový pocit, že ty američani jsou naprostý idioti! Vaři ty samé typy jídla každý večer a pokaždé to stejně pos*rou, to není možný. Ze začátku zajímavé, ale pak se vám to hodně omrzí. 2* [začal jsem koukat na 10. sérii a nedokoukal jsem jí) ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Gordon je borec. Naprosto nenucené chování bez zbytečných gest. Někdo tvrdí, že jeho výlevy a vzteklé projevy jsou hrané. On sám to uznává. Dokonce řekl že celá polovina. Za prvé potřebuje zjistit jak si kuchaři vedou v enormním stresu a jindy je zase potřebuje dostat z letargie. Co mě baví je to, že ač se jedná o reality show, motá se z 90ti procent opravdu jen kolem vaření. Vztahy a další zbytečnosti tu dostávají jen minimum prostoru. Viděl jsem myslím řady 10+ a za ty 75 procent. ()

Reklama

Johanita 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem první díl a už mám plnou hlavu ječení, urážek a sprostých nadávek. Kdyby jich bylo méně, byla by to příjemnější podívaná. Takhle všechno ostatní bledne v hněvu Gordona Ramsayho. Asi je to součást konceptu. Škoda. Přiznám, že Masterchef a naše české Ano, šéfe je mi milejší... Po pár dalších dílech mi příjde, že řve hlavně pro efekt (neumím si představit, že by to všechno, co vypustí ven, myslel upřímně) a on si sám vybírá, kdo odejde, a to hned v průběhu vaření. Dost divné, že pokaždé řve na jednoho na dva lidi, co jsou pak eliminováni... ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Oproti Kitchen Nighmares velké zklamání. Ramsey se v tomto pořadu chová jako hulvát a fuckující primitiv. Přesně takové chování několikrát vyčítá ve svých Kitchen Nighmares stylem: "Místo řvaní na personál byste mohl jako šéf podniku přidat ruku k dílu." Přesně toto ale Ramsey nedělá. Exhibuje, řve a kameře poskytuje přesně to co takový typ pořadu potřebuje: Emoce a napětí. Těžce to ale přehání a některé jeho výbuchy vzteku jsou vysloveně trapné až idiotské, protože evidentně nevedou k zlepšení výkonu jeho "svěřenců" v kuchyni. Mají jen ohromit diváky u obrazovek a to mi přijde vyloženě falešné. 50% ()

flawi.f 

všechny recenze uživatele

Hell´s Kitchen má tu výhodu, že v ní figuruje Gordon Ramsay. Protože i přes své hulvátské chování má obrovské charisma a díky němu tato reality show baví. Ale přesto nedokážu naráz shlédnout více jak 3-4 díly, protože jsou strašně stejné - v porovnání např. s Trosečníkem, kde jsem schopná sledovat v kuse celou řadu a ani jednou se nenudím. Ale i tak je Hell´s Kitchen jednou z nejlepších reality show, na kterou se dá koukat. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Kuchyně kde se vaří je umístěna v bývalém zpravodajském studiu KCOP a přilehlé obytné prostory pro soutěžící jsou vybudovány hned vedle restaurace. (ČSFD)
  • Čtvrtá sezóna měla patnáct a šestá dokonce šestnáct soutěžících, namísto obvyklých dvanácti. (ČSFD)
  • Hosté v Pekelné kuchyni jsou ve skutečnosti komparzem. To dokládá i fakt, že vzhledem k Ramsayho obrovské profesionalitě, by si nikdy nedovolil být hrubý k hostům, čehož jsme zde několikrát svědky (HArna)

Reklama

Reklama