Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

"V podstate si chcú len vrznúť."... Po tom, čo Willa a jeho matku opustil otec, odchádza Will kvôli finančným problémov zo súkromnej školy a nastupuje na klasickú strednú. Tu sa snaží začleniť medzi ostatných, ale hneď v prvý deň si znepriatelí celú školu; nakoniec sa mu ale predsa len podarí spriateliť sa aspoň s niekým - s trojicou "Inbetweenerov", t.j. ľudí, ktorí nepatria ani medzi školskú elitu, ani medzi úplných šprtov; ľudí stojacich uprostred spoločenského rebríčka. (lakikaki)

(více)

Recenze (143)

Gazy 

všechny recenze uživatele

Seriál o bandě naprostých loserů, který až nebezpečně útočí na divákovu bránici. Tahle parta nadržených náctiletých geeků dokázala i za těch pouhých šest epizod vytvořit několik kultovních momentů, na které se nemůžu vynadívat a pouštím si je pořád dokola. Celá šestice dílů je naprosto skvostná, prošpikovaná bezchybnými hláškami a správně mířenými gagy. Tvůrci si rozhodně nebrali s ničím servítky a některé pubertální dialogy prostě berou dech. Jen by to chtělo větší epizodový nášup. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle musím konstatovat, že Inbetweeners mi hodně připadají jako drsnější Adrian Mole - je tu prostředí střední školy, sledujeme ho optikou jasného loosera. Navíc představitel Willa McKenziea dost připomíná Stephena Mangana z televizního seriálu Adrian Mole: The Cappuccino Years. Asi už jsem vyrostl z generace, která se směje při pohledu na vomitus v přímém přenosu, ale i tak je tento seriál schopen alespoň atakovat (když ne přímo bránici) centrum vkusu, což se dnes povede málokomu. Bohužel. ()

Reklama

Brano 

všechny recenze uživatele

Veľmi vtipný komediálny teen seriál z britskej produkcie o štyroch kamarátoch, s príjemným hereckým obsadením. Ten typ humoru, ktorý si rád pozriem stále. Mám rád teen komédie, ale vzhľadom nato, akým odpadom nás posledné roky kŕmi USA ma tento snímok veľmi potešil. Za poslednú dobu, to najlepšie čo som z teen komédii videl a takisto sa aj film veľmi vydaril. Perfektné scény a nezabudnuteľné hlášky. " Ooh, friends, football friends". Škoda len, že nenatočili viac sérii. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Seriál o čtyřech asociálních zoufalcích z nichž jsou tři ještě navíc nesympatičtí afektovaní idioti. Jediný, který mi vyloženě nevadí je Neil. Normálně v těchle seriálech o looserech člověk hlavním hrdinům fandí, ale tu vázně není komu. Některé situace se povedly, ale celkově vzhledem k očekávání velké zklamání. 60% ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanda teenagerských komedií o tom jak si parta loserů chce zaš...., ale tohle je naprosto ojedinělá výjimka, že i tak otřepané téma se dá udělat kvalitním,ale hlavně megazábavným způsobem. Inbetweeners se vyvarují dnes bohužel tolik populárního fekálního humoru a servírují nám porci chytře napsaných a hlavně uvěřitelných situací a gagů. Ústřední čtyřka je velmi sympatická tak nezbývá než doufat, že přibude nových epizod a neztratí dobře rozjeté tempo. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Pro natáčení exteriérů školy byla využita škola Ruislip High School v Londýně. Domy, kde hlavní hrdinové žijí, se nacházejí v městečku Abbots Langley. (ondrach)

Reklama

Reklama