Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

"V podstate si chcú len vrznúť."... Po tom, čo Willa a jeho matku opustil otec, odchádza Will kvôli finančným problémov zo súkromnej školy a nastupuje na klasickú strednú. Tu sa snaží začleniť medzi ostatných, ale hneď v prvý deň si znepriatelí celú školu; nakoniec sa mu ale predsa len podarí spriateliť sa aspoň s niekým - s trojicou "Inbetweenerov", t.j. ľudí, ktorí nepatria ani medzi školskú elitu, ani medzi úplných šprtov; ľudí stojacich uprostred spoločenského rebríčka. (lakikaki)

(více)

Recenze (143)

sefa 

všechny recenze uživatele

Možná to je mým vysokým očekáváním způsobeným zdejším hodnocením, možná špatným castingem, či scénářem, ale Inbetweeners mě zrovna dvakrát nechytli. Přirovnání k prcičkám se asi nabízí, ale na rozdíl od této kultovní série (nepočítám díly 4-7), jsou zde hlavní postavy extrémně nesympatické, sexbomby školy tuctové, dialogy nijaké a zápletky bez nápadu. Přirovnávat tuhle věc k How Not to Live Your Life už je fakt velká drzost... Inbetweeners jsou ve všech směrech o pár levelů níž. Chtěl bych ale dodat, že jsem se sledováním skončil v půlce 2. série a tak je kldně možné, že se z tohoto průměrného počinu v druhé polovině vyklube záležitost plná parádního humoru a podpořená nápaditým scénářem. Sám tomu neveřím a nejspíš už to nikdy nezjistím. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

opravdu povedený "prcičkovský" seriál o čtveřici středoškoláků, kterým jde vlastně jen o jedno - konečně si poprvé zasouložit.. mezi elitu tihle čtyři rozhodně nepatří, z čehož plyne, že jejich snahy končí v drtivé většině případů katastroficky.. o průsery a sprostý humor tu není nouze a suché glosy brýlatého Willa mě při sledování nejednou srazily do kolen.. závěrem bych snad jen dodal, že ačkoli seriál místy (resp. neustále:) přehání a žene situace do extrémů, ve výsledku je to všechno až neskutečně uvěřitelné, pravdivé a každý (z nás chlapů) se v tomto seriálu zajisté nejednou najde.. "Roses are red, violets are blue, your dong is massive, I want to blow you." P.S.: už se moc těším na The Inbetweeners Movie :) ()

Reklama

Jamall 

všechny recenze uživatele

Bohužel se nemůžu přidat k místnímu nadšení. I když britský humor miluju, tak tady jsem se hodně nudil. Pouze silou vůle jsem dokoukal první sérii. Postavy mi přišli otravné a znechutili mi ostrovní angličtinu. Možná jsem měl vysoká očekávání. V souboji VB vs. USA (Inbetweeners vs. Blue Mountain State) vítězi USA drtivě, to jsem nečekal. ()

erased 

všechny recenze uživatele

Na britský sitcom překvapivě americký styl, ale zábavnosti mu to neubírá. Od dobrého sitcomu bych sice nečekal, že budu mít problém se třemi ze čtyř hlavních hrdinů, ale Neil, Jayův otec a především odzbrojující účitel Phil Gilbert dohánějí jakýkoli svůj výstup k dokonalosti. 1. řada: *** Jako úvod sice ucházející, ale vtipy ještě často slabé až trapné, American Pie jde vidět v každé scéně. 2. řada: ***** Teprvě tady se prejevuje potenciál anglické školy naplno. Co scéna to hláška a další výbuch smíchu. Yoda, Patrice, důchodci, zkoušky, tady se prostě nedá vyjmenovat vše. 3. řada: **** Anglické hlášky z velké části vystřídaly nechutnosti. Sice je několik scén nezapomenutelných, celkově po předchozí řadě propad. Filmu se přesto nemůžu dočkat. Nakonec bych zmínil hudbu, která sice nemůže být vzdálenější mému šálku čaje, v podávaných situacích jsem ji nejen přežil, ale dokonce si i oblíbil, soundtrack tedy za plný počet. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle musím konstatovat, že Inbetweeners mi hodně připadají jako drsnější Adrian Mole - je tu prostředí střední školy, sledujeme ho optikou jasného loosera. Navíc představitel Willa McKenziea dost připomíná Stephena Mangana z televizního seriálu Adrian Mole: The Cappuccino Years. Asi už jsem vyrostl z generace, která se směje při pohledu na vomitus v přímém přenosu, ale i tak je tento seriál schopen alespoň atakovat (když ne přímo bránici) centrum vkusu, což se dnes povede málokomu. Bohužel. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Pro natáčení exteriérů školy byla využita škola Ruislip High School v Londýně. Domy, kde hlavní hrdinové žijí, se nacházejí v městečku Abbots Langley. (ondrach)

Reklama

Reklama