Reklama

Reklama

VOD (1)

Právnička Alexis se rozejde s přítelem, ale ten jí chce dokázat, že existují i horší muži. Ve hře se tak ocitá jeho kamarád Tank se spoustou špatných vlastností. Jenže tentokrát se hraje bez pravidel…  Úspěšná právnička Alexis (Kate Hudsonová) se právě rozešla s přehnaně horlivým Dustinem (Jason Biggs) a chce si pořádně užívat svobody. Dustin je ovšem do Alexis beznadějně zamilovaný a je ochoten udělat vše, aby se k němu vrátila. Najme si proto kamaráda Tanka (Dane Cook), aby milované dívce předvedl, že existují mnohem horší muži než on, a Alexis se pak znovu vrhla Dustinovi do náruče. Tank má totiž všechny špatné vlastnosti, jaké chlap může mít, i když uvnitř, někde hodně hluboko, je vlastně romantik... Alexis toužící po nezávislém flirtu sice není typickou romantickou hrdinkou, ale i když o to nestojí, nová láska visí ve vzduchu... Americkou romantickou komedii natočil režisér Howard Deutch. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (242)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Takhle nefunkční film nemůže snad vzniknout pouhou náhodou. Tohle se sabotovalo. Někdo v zákulisí, tajný agent konkurence či protekční synek toho nejnatvrdlejšího zrna. Jinak si to nedokážu vysvětlit. I ten nejhorší díl american pie, kde se jen ukazovali nazí lidé a jejich dovádění, dával jako celek nějaký smysl. Tohle je hloupé a špatné až do posledního momentu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Scénáristé se zrovna dvakrát nenadřeli, chování postav se mnohdy míjí se zdravým rozumem a komických situací mohlo být taky (tak o dva tucty) víc. Ale co bych chtěl po desáté hodině večerní.. zvlášť, když Kate Hudson nabízí namísto hereckého výkonu zase přehlídku nejrůznějších modýlků a spodního prádla..? PS: Dane Cook, jakmile dostane do rukou pořádný komediální scénář, bude ze dne na den hvězdou.. ()

Reklama

Cival 

všechny recenze uživatele

Shit happens. Tak perfektně nefunkční romantickou komedii, aby člověk pohledal! Slušný herecký ansámbl prošustrován, pár momentů zapomenuto. Tvůrci vykradli Hitche, obrátili je vzhůru nohama a sepsali tak nešikovně, že k pochopení logiky chování postavy Kate Hudson budete potřebovat výkladový slovník (a dva její nápadníci tápou jakbysmet). A i přepálená vulgarita pobaví spíš nechtěně... i nadávat se musí umět. Dane Cook má něco do sebe, ale p*čování mu prostě od huby nejde. 30% ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Dane Cook se pro mě právě stal hrdinou a důvodem, proč sledovat romantický komedie s ním. Největší současný objev a zároveň solidní komik. Působí opravdově, svěže a vůbec ne toporně. Alec Baldwin po Departed opět ruluje, Kate Hudson je vážně žehlící prkno (a nesympatická jako vždy) a Jasona Biggse už mi začíná být trochu líto - ty role loserů mu zůstanou snad už navždycky. Svěží vánek mezi rádoby romantickými komediemi. Romantický to samozřejmě neni, ale je to kurva prdel. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jestli si film pustím někdy znovu? Spíš ne, než ano. Jestli jsem ale litovala 108 minut tohoto filmu? Ne. Realita s věčně usměvavou Kate Hudson a fakt skvěle nepříjemného Danea Cooka :) Jason Biggs se z mého pohledu asi nikdy nevymaní z rolí věčně zakřiknutého a lehce hloupého kluka, který nikdy nezíská to, po čem doopravdy touží :) Ukázka 10ti kroků, jak zkazit sympatie k určitým lidem a přitom dobrý způsob jak se vrátit ke "starým" ;) ()

Galerie (66)

Zajímavosti (7)

  • Režisér nechal Danu Cookovi hodně volného prostoru pro improvizaci. (HellFire)
  • V čase 24:30 bere Alexina spolubydlící do rukou halenku, kterou si prohlíží a potom s ní jde za Alexis (Kate Hudson). V dalším záběru má však Alexis danou halenku už na sobě. (Iveet)
  • Třetí komedie, na které Dane Cook spolupracoval s Lionsgate. (Baffer)

Reklama

Reklama