Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá videoshow, v níž vás skvěle pobaví postavy kapitána Soboty, nadstrážmistra Holzmanna,majora Miloše Zemana a dalších zmatkářů v uniformách. (Carmen Home Video)

Recenze (63)

Olík 

všechny recenze uživatele

Legendární audiokazety, zde již byli několikrát zmíněny a jako asi devadesát procent populace ani mě tento kult své doby nemohl minout. V roce jejich vydání mé letokruhy ukazovaly přesně tolik roků, abych stejně jako všichni kolem mne, bandu kolem kapitána Soboty považoval za tu nejzábavnější věc pod slunce, že hodnotil MCcéčka a nedej bože ještě v době jejich aktuálnosti, hvězdiček by bylo jako na americké vlajce. Bohužel pro Zdeňka Izera se bavíme o jejich filmové verzi, plus můj věk se posunul o neuvěřitelných osmnáct let směrem vpřed (ano, tolik roků uběhlo od mého prvního setkání s Českou policejní akademií, ke dni kdy jsem s ní měl tu čest na vlastní oči) a to co uviděly mé dospělé oči, tak z toho mi nebylo dvakrát dobře. Postavy ačkoliv mluvené Zdeňkem Izerem hrané (vyjma kpt. Soboty, kterého si Izer střihl sám) bandou posbíranou zřejmě těsně před natáčení v místní hospodě, vtipům jsem už odrostl nehledě na to, že jim vizuální forma spíše ubližuje a o celkové stylizaci se vůbec nemusíme bavit………….pokud ještě někdy Českou policejní akademii, tak jedině v podobě MP3. ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Tak za dvě jenom kvůli zvukové složce a za záběry ze střechy auta, protože na těch nebyli vidět herci, resp. neherci, takže šlo jen o tu zvukovou složku. Na audiokazetách jsem, jako většina lidí tady, vyrůstal a byla to pro mě v dětství opravdu bomba. Ale tohle vypadalo úplně strašně. Jo a zpráva pro Johan07. Izera nemluvil Sobota. To říkal Izer. Napodoboval jeho hlas. ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Tohle prostě nemůže fungovat. Snaha udělat z audiokazety film nedopadla dobře a po technické stránce jde o katastrofu (naprosto mizerné postsynchrony). Těžko říct, zda vinit Izera, nebo Zmožka. Na druhou stranu neškodí podívat se na pražské ulice na počátku devadesátých let, tehdy ještě brázděné starými škodovkami. (1 064.) ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Když jsem zjistil, že Izerova Policejní akademie byla i zfilmovaná, tak jsem byl na vrcholu blaha, protože audio nahrávky se pro mě staly kultem. U ničeho jiného jsem se tak nezasmál a celou partičku jsem si velice oblíbil. Očekávání tedy byla veliká. A jak už to bývá, čím větší očekávání, tím větší zklamání. Vtipy, při jejichž poslechu jsem se válel smíchy, se na videu proměnily v naprosto sterilní podívanou. Zachování původních hlasů bylo možná dobré rozhodnutí, ale působí to hrozně amatérsky. Nejhorší pro mě bylo zjištění, že se ve filmu neobjeví můj vzor Jiří Zbrožek. Kdo tedy nezná audio verzi, ať po ní rychle sáhne, protože tohle je jen její slabý odvar. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Kpt. Sobota, Maňas, Holzmann, Deméter, Ing. Prouza, Drahoš, Tibor Mesány, Shorný nebo Mjr.Zeman. Tak tohle byla svého času strašná klasa (měl jsem všechny nahrávky na starých MC kazetách od fy.Tommü), na které jsem vyrostl..Kultovní hlášky jako "VUML", akvárko, uklouzl v koupelně, plenky pemprs, chléb se sádlem, bílý.. aj ale hlavně bezva scénky..Bezva parta aneb Maňas ve fabrice a Maňas a revoluce také ještě ušly ale Městská už byla o něco slabší...Jednoznačně to "NEJ" od Zdeňka Izera a Marka Dobrodinského..Z nostalgie za 4. Audio nahrávky byly o něco lepší*. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama