Reklama

Reklama

Sammyho dobrodružství 3D

  • Česko Sammyho dobrodružství (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mořské želvy Sammyho od jeho narození až do dospělosti. Za svůj život mořské želvy přeplavou tisíce kilometrů, aby se pak v dospělosti vrátily na pláž, kde se narodily. Sledujeme malého Sammyho na jeho úžasné cestě plné dobrodružství s kamarádem Rayem a jeho hledání přítelkyně Shelly. Ústředním motivem je přátelství, odvaha a láska a film zábavnou formou předává dětem poselství o potřebě ochraňovat naší planetu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (96)

Mr.curry 

všechny recenze uživatele

Ano, příběh neohromí. Ale pokud pracujete v ropné společnosti, odhazujete odpadky do moře nebo za pólem lovíte ohrožená zvířata, Sammyho dobrodružství vám vysvětlí, že takhle teda ne. Na druhou stranu 3D skutečně stojí za to, neznám nikoho, kdo před letící harpunou neuhnul hlavou. Za zmínku stojí i kvalitní soundtrack, třeba jistý hit Bruna Marse se do tuzemského top listu dostal až více než rok po premiéře. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ako je už u mňa zvykom, videl som film bez 3D efektu. A ikeď je Sammy príjemne roztomilý, doplácajú jeho dobrodružstvá na slabý príbeh. Samozrejme menšie publikum si môže príjsť na svoje, to staršie ( nie detské publikum) však narazí na nezáživné vyprávanie o korytnačke s menom Sammy a jeho putovaniu okolo sveta. Plusom sú určite pesničky, znejúce v animáku....**/*** ()

Reklama

Azrael515 

všechny recenze uživatele

NO na pixar to netaha ale rozhodne mile a ako start do ekologickeho citenia pre najmensích príjemné. Ziadne zapletky extra necakajte. PAr postaviciek sa strati a najde .... ale rozhodne stoji za videnie uz iba kvoli animacii a 3D ktore pre mna osobne bolo to najlepsie a najatmosferickejsie .... prirovnal by som k Atlantis ... tize bez pribehu ale usta sa mi nezavreli .. k tomu pekna hudba ...prijemny elektropop ;) ()

Mary19 

všechny recenze uživatele

Docela pěkně se na to kouká, ale nemá to jakýkoliv nosný příběh. Prostě se chodí, resp. plave, od bodu A k bodu B, sem tam malej želvák Sammy někoho potká, na to hned ztratí a nakonec se zase dílem náhody znovu setkají... Nemám nic proti, ale pokud je hlavním motivem filmu přátelství, odvaha a ochrana naší planety, tak by to nemělo být podané jen ve stylu, že někteří lidé jsou zlí a jiní zase hodní. To prostě nestačí... ani dětem... 35% ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Neskutečná kravina. Jeden z nejhorších animáků co jsem viděl... Naprostá absence příběhu, vtipu či napětí, prostě jedná velká 0. Ba co víc, moje 4-letá dcera a děti v kině se také vůbec nebavily, takže si myslím, že ani malý dívák tento paskvil neocení... Tohle vědět, tak se vyhnu kinu obloukem, protože to byly naprosto zbytečně vyhozené peníze. Odpad nedávám jn proto, že 3D bylo tentokrát opravu povedené, ale hlavně díky želvímu tempu obrazu... PS: Korunu všemu nasadili hippies a ekologické rádobyposelství, bohužel velmi trapně servírované... ()

Galerie (114)

Zajímavosti (1)

  • Alternatívnymi názvami snímky boli aj názvy A Turtle's Tale: Sammy's Adventures či Around the World in 50 Years 3D. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama