Reklama

Reklama

Sammyho dobrodružství 3D

  • Česko Sammyho dobrodružství (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mořské želvy Sammyho od jeho narození až do dospělosti. Za svůj život mořské želvy přeplavou tisíce kilometrů, aby se pak v dospělosti vrátily na pláž, kde se narodily. Sledujeme malého Sammyho na jeho úžasné cestě plné dobrodružství s kamarádem Rayem a jeho hledání přítelkyně Shelly. Ústředním motivem je přátelství, odvaha a láska a film zábavnou formou předává dětem poselství o potřebě ochraňovat naší planetu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (96)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné pokoukáníčko. Akorát se nemůžu zbavit všudypřítomného pocitu, který souvisí s neustálým přehráváním písní určitého interpreta - reklama na CDčko Bruna Marse. Jinak celá ta věc s roztomilými želvičkami byla celkem jímavá spolu se zásahy lidí do přírody a jejich následky. Bohužel tvůrci si s lidskými ksichty moc nepohráli - škoda. Zaujal mě hned počáteční citát vyřčený starým želvákem Sammym: "Lidé, pořád někam spěchají i když nemají kam." ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Těžko se rozhodnout, jak film ohodnotit, respektive tápu mezi 3-4*. Animace nádherná, postavičky roztomilé a zábavné, ovšem příběh trochu slabší, ale tak je to pohádka, tam to prostě musí končit přes různé nepříjemnosti šťastně. Podle mě ale ukazoval lidi až v moc dobrém světě. Nejlepší postava? Jednoznačně želva Věra a v závěsu za ní ten kocour :) ()

Reklama

Jakubik 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejrozporuplnější animák co jsem viděl. U tohoto nevím jak hodnotit abych filmu neuškodil, protože by to byla škoda. Nutno podotknout, že je potřeba přes všechnu nenávist ke 3D tuto verzi vidět. Já osobně proti 3D nic nemám. Musím říct, že 3D tu má svoje opodstatnění a je hodně dobře zpracované a Pixar by mohl jen závidět a začít pracovat na podobném 3D i svých filmu. Nicméně co Pixar zatím nepředvedl na 3D u svých animáčů má navrch co se týče scénářů, režie a zábavnosti jak pro dospělé tak pro ty nejmenší z nás a tady by se mělo pro příště zlepšit belgické studio. Co se týče scénáře a režie padla kosa na kámen. Děj tu není nějak zvlášť zdařilý, a co víc celé to pro dospěláka působí jako propaganda Greenpeace anebo jako ekologická agitka. Nicméně po stránce vizuální nemám, co bych vytknul to 3D je fakt boží. Výborný soundtrack, skvělé hlasové obsazení (český dabing), výprava to vše podráží špatný scénář. Čtyři hvězdy nedám ale animák vřele doporučuju… ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Prapodivná ekologická poudačka.....tu snad želvy i napsali. Chybí tomu snad všechny atributy, kterými současné animáky disponují. Navíc mi ten příběh, když se k tomu postavím tak, že primárně je určen pro nejmladší publikum, přijde celý divný. Nevím, mým dcerám se to docela líbilo (což by asi mělo být to nejdůležitější), ale pro mne jeden z nejslabších kreslených počinů poslední doby. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Sice se tu během necelé hodinky a půl stihnou objevit (a jak jinak nežli pozitivně události ovlivnit) Hippies, Greenpeace a všemožný jiný vyblíz, ale navzdory tomu je tahle jasně přiznaná ekologická agitace bez problémů koukatelná. Příběh má hlavu a patu, celé to velmi - VELMI - pěkně vypadá, a především děti se tu mohou dovědět leccos zajímavého. Mně osobně to vyhovovalo mnohem víc než Pixarovic ztráta klauna očkatého. Je to sice v určitých momentech trochu laciná citová vydíračka, ale sledování tohoto životního příběhu několika želv od vylíhnutí až do stáří, generuje velmi příjemné pocity. Na osmdesátku to nebude, ale solidní červená na sedmdesátce je to zcela jistě. ()

Galerie (114)

Zajímavosti (1)

  • Alternatívnymi názvami snímky boli aj názvy A Turtle's Tale: Sammy's Adventures či Around the World in 50 Years 3D. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama