Reklama

Reklama

Sammyho dobrodružství 3D

  • Česko Sammyho dobrodružství (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mořské želvy Sammyho od jeho narození až do dospělosti. Za svůj život mořské želvy přeplavou tisíce kilometrů, aby se pak v dospělosti vrátily na pláž, kde se narodily. Sledujeme malého Sammyho na jeho úžasné cestě plné dobrodružství s kamarádem Rayem a jeho hledání přítelkyně Shelly. Ústředním motivem je přátelství, odvaha a láska a film zábavnou formou předává dětem poselství o potřebě ochraňovat naší planetu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (96)

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Neskutečná kravina. Jeden z nejhorších animáků co jsem viděl... Naprostá absence příběhu, vtipu či napětí, prostě jedná velká 0. Ba co víc, moje 4-letá dcera a děti v kině se také vůbec nebavily, takže si myslím, že ani malý dívák tento paskvil neocení... Tohle vědět, tak se vyhnu kinu obloukem, protože to byly naprosto zbytečně vyhozené peníze. Odpad nedávám jn proto, že 3D bylo tentokrát opravu povedené, ale hlavně díky želvímu tempu obrazu... PS: Korunu všemu nasadili hippies a ekologické rádobyposelství, bohužel velmi trapně servírované... ()

Norus88 

všechny recenze uživatele

Videl v 3D na svojej FULL HD 3D Plazme Panasonic Viera 600Hz. Zatiaľ určite najlepšie 3D anime aké som videl. Kopec srandy, nástrah, útrap, nečakaných životných zvratov s priateľmi a kopec iného môže zato, že som úplne spokojný. Najlepšie 3D efekty v anime doteraza dobrá hudba, tá je pre dobrý film vždy dôležitá. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné pokoukáníčko. Akorát se nemůžu zbavit všudypřítomného pocitu, který souvisí s neustálým přehráváním písní určitého interpreta - reklama na CDčko Bruna Marse. Jinak celá ta věc s roztomilými želvičkami byla celkem jímavá spolu se zásahy lidí do přírody a jejich následky. Bohužel tvůrci si s lidskými ksichty moc nepohráli - škoda. Zaujal mě hned počáteční citát vyřčený starým želvákem Sammym: "Lidé, pořád někam spěchají i když nemají kam." ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Těžko se rozhodnout, jak film ohodnotit, respektive tápu mezi 3-4*. Animace nádherná, postavičky roztomilé a zábavné, ovšem příběh trochu slabší, ale tak je to pohádka, tam to prostě musí končit přes různé nepříjemnosti šťastně. Podle mě ale ukazoval lidi až v moc dobrém světě. Nejlepší postava? Jednoznačně želva Věra a v závěsu za ní ten kocour :) ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná milá 3D animovaná pohádka pro malé cvrky, kteří z toho ve své době určitě byli v kinech na větvi. Akorát pohádka tak trochu bez příběhu, zato se silným eko-poselstvím, ale proč ne. Animace samozřejmě větším studiím konkurovat zdaleka nemůže, porovnávat tak belgický animovaný svět s tím z Nema by byl hluboký nerozum. Všechno je tu takové ťuťu-ňuňu roztomilé s happy endem. ~~~ Pokud ale tuhle belgickou 3D druhotinu porovnám s francouzskou hrůzou a nebo dokonce českou zrůdností, nemají se Belgičané vůbec za co stydět, ani trošku, proti Koze úplní Pixaři. ~~~ A mimochodem, zapomněl jsem na stylový pěkný výběr skladeb k filmu. ()

Galerie (114)

Zajímavosti (1)

  • Alternatívnymi názvami snímky boli aj názvy A Turtle's Tale: Sammy's Adventures či Around the World in 50 Years 3D. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama