Reklama

Reklama

Kostičky

(pořad)
Rodinný
Česko, 1994, 58x10 min

Obsahy(1)

Kostičky - hravá encyklopedie pro předškolní děti. Klaun Kostkáč provází děti světem dospělých pomocí her, písniček, říkadel a dětské fantazie. Malí diváci se dozvídají pro ně přijatelnou formou řadu informací, např. o řemeslech, ekologii, materiálech, zvířatech, rostlinách, základech společenského chování, dopravních pravidlech, apod. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (150)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Já už moc nevím, co za strašné dětské pořady se přímo pro ČT :D točí dneska, dřív se ale hlavně pro prázdninová odpoledne na jedničce zjevovaly nejrůznější šílenosti a Kostičky mezi ně patřily jakbysmet. Sice jsou dneska už docela kultem, řekneme si s kamarády radostně "Tyfole, vzpomínáš, když jsme čuměli na Kostičky?", víc k pořadu říct už ale nedokážeme. To o něm leccos vypovídá. ()

Mukunda 

všechny recenze uživatele

A já si říkám, jestli to tu všichni zase nehodnotí jako všechny pořady pro děti - z pozice cool dospělého. Ano, dnes je to i pro mě stupidní, protože dětské, ale malým dětem se to může líbit, v rámci možností je to docela decentní a slušné. Nebo chcete, aby se dítka dívala na teletubbies? Nebo ještě lépe na Felliniho? Ha. Trochu soudnosti, přátelé :) Ať nebolí vás hlova. ()

Reklama

Madsbender odpad!

všechny recenze uživatele

Kostičky, kostičky, copák nám dneska padne? Á, áno, tá kreténčina mesiaca pre naše detiská. Ivan Látal dlho látal, hovadinu nám tu zlátal, dementný to detský skvost, retardovaný na kosť. A že nám to pekne hnije, keď ten šašo ešte žije? Nebojte sa, milé deti, veď strýko Mads už k vám letí! Zachráni vás, milé detičky, pred tou kokotinou zvanou Kostičky. Ak vám psychickú či inú ujmu program spôsobil, podá na naňho toľko žalôb, aby to už neprežil. Nebude mazať okolo úst med, istota svätá je totiž guľomet. Väčšiu sračku Česká televízia nesplodila, a úprimne dúfam, že nikdy nesplodí. Nevidím zlo, nehovorím zlo, nepočujem zlo je v tomto prípade základ imunity voči degenerácii, spúšťanej dlhodobým pôsobením tohoto nezmaru. ()

Dan9K odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byla pravá alergie. Vždycky, když jsem se nudil, měl jen čtyři programy a risknul ČT1, šlo tam tohle, to byla marnost...a když nešlo tohle, tak to bylo Sama doma anebo ještě líp...Móda, extravagance, manýry....to jsou prostě kultovní pořady České televize a má téměř pozapomenutá dětská i mladistvá traumata při jejich sledování. Děkuji ČSFD za připomenutí. ()

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Je ostuda, že smysl pořadu, který je na společenské úrovni dětí z mateřské školky, mi uniká... Klaun učí děti přetvářce? Demenci? Snažím se být optimistou, a tak žiju v iluzi, že postava klauna slouží maminkám k tomu, aby mohli svým dětem ukázat odstrašující případ vyrostlých dítek, které brali učení na lehkou váhu. Za toto nenápadné ponaučení si klaun s krychlí na nose jednu hvězdičku plně zaslouží. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno